Top 10 meest verkopende makelaars van Amsterdam

Gratis de top makelaars van Amsterdam vergelijken bij Juiste Makelaar

Doe de check in 1 minuut via Juiste makelaar
Huizen vector Huizen vector

Makelaars in Amsterdam

In Amsterdam zijn vele makelaars te vinden, om elke hoek van de straat vind je wel een makelaarskantoor die kan helpen met met de verkoop, daarin kan een keuze voor een geschikte makelaar lastig zijn. Makelaars kunnen zich in allerlei vlakken onderscheiden van verkoopsnelheid tot aantal transacties, bij Juiste Makelaar hebben wij hieronder genoemd welke verkopende makelaars op statistieken goed scoren in Amsterdam. Omdat er zoveel bij komt kijken kan het essentieel zijn om de makelaars goed te bekijken en vervolgens te vergelijken.

Makelaars vergelijken in Amsterdam

Wanneer je de keuze gaat maken voor een Amsterdamse makelaar is het belangrijk dat je een weloverwogen keuze maakt, in Amsterdam zijn er honderden makelaars te vinden op elke hoek van de straat vind je er wel één. Daarom kan het handig zijn om makelaars te vergelijken. Bij het vergelijken van makelaars in Amsterdam komen er veel aspecten naar voren; je kan makelaars vergelijken op statistieken, transacties zoals hieronder wordt weergeven en wat uiteraard ook mogelijk is om met verschillende makelaars gesprekken te voeren op kantoor of bij je thuis, zo kan je gelijk kijken of er een klik is.

De top 10 meest verkopende makelaars in Amsterdam

1. Hoekstra en van Eck

Hoekstra en van Eck is onderdeel van de Vivantus groep, binnen de groep zijn meer dan 24 kantoren actief in 25 steden. Dit maakt de Vivantus groep gelijk één van de grootste makelaars van Nederland. In Amsterdam telt Hoekstra en van Eck dan ook drie vestigingen.

Gemiddelde verkoopprijs: 29% Verkooptijd: ⭐⭐

2. Hallie & van Klooster Makelaardij

Hallie & van Klooster Makelaardij dit makelaar kantoor heeft in Amsterdam twee verschillende vestigingen in Westerpark en op IJburg, zij zijn dan ook voor vele geen onbekende makelaar in Amsterdam. Het kantoor zegt zelf te kiezen voor “Eerst de mens en dan de stenen”.

Gemiddelde verkoopprijs: -17% Verkooptijd: ⭐⭐⭐

3. Makelaardij Van der Linden

Van der Linden is al sinds 1975 actief op de huizenmarkt, inmiddels zitten zij al vele jaren in Amsterdam. Of je nou binnen Amsterdam wil verhuizen of buiten de stad, zij zijn van alle markten thuis. Makelaardij Van der Linden heeft dan ook vestegingen in Amsterdam, Haarlem, Almere, Lelystad, Dronten en Zwolle.

Gemiddelde verkoopprijs: -34% Verkooptijd: ⭐⭐

4. Van de Steege makelaarsgroep

Van de Steege Makelaarsgroep één van de grootste makelaars in de regio Amsterdam, zij verkopen dan ook vele woning in Amsterdam. De meeste transacties vinden dan ook plaats buiten de ring. Zo zijn zij dan ook actief in Amsterdam, Almere, Diemen, Purmerend, Waterland en Zaanstad.

Gemiddelde verkoopprijs: -27% Verkooptijd: ⭐⭐⭐

5. Makelaarsland

Makelaarsland is al meer dan 17 jaar de grootste digitale makelaar van Nederland, zij doen dit dan ook voor een vaste prijs. Naast online je huis verkopen kan je via Makelaarsland kiezen voor “Verkoop Gemak” dit is dan ook de full-servicedienst die zij wederom aanbieden voor een vast bedrag.

Gemiddelde verkoopprijs: -17% Verkooptijd: ⭐⭐

6. Smit & Heinen Makelaars en Taxaties

Smit & Heinen Makelaar en Taxaties heeft meer dan 8 makelaars die bij elkaar meer dan 80 jaar ervaring hebben binnen het vak als makelaar. Vanuit hun kantoor aan de Van Woustraat in De Pijp verkopen zij door groot Amsterdam.

Gemiddelde verkoopprijs: -14% Verkooptijd: ⭐⭐⭐

7. Broersma Makelaardij

Broersma Makelaardij is al vele jaren in Amsterdam marktleider in het segment boven de 2 miljoen euro, zij verkopen dan ook de meest exclusieve woningen in Amsterdam zowel op Funda als in de stille verkoop. Dat Broersma in deze top 10 staat, zegt wel over hoeveel exclusieve woningen erin Amsterdam te vinden zijn.

Gemiddelde verkoopprijs: 99% Verkooptijd: ⭐⭐

8. Openkoop Makelaardij

Openkoop Makelaardij ondersteunen voornamelijk woningcorporaties, beleggers en (Hypothecair) financiers bij transacties. Openkoop Makelaardij zal je dan ook niet snel inschakelen als verkopende makelaar.

Gemiddelde verkoopprijs: -44% Verkooptijd: ⭐⭐

9. Ramón Mossel Makelaardij

Ramón Mossel Makelaardij opgericht door de naamgever zelf, kennen de woningmarkt in Amsterdam als geen anders. Zij helpen dan ook vele klanten per jaar bij bestaand bouw en nieuwbouw kantoor is gevestigd aan de Maasstraat en telt 7 makelaars.

Gemiddelde verkoopprijs: 14% Verkooptijd: ⭐⭐

10. MAKELAAR BERT

MAKELAAR BERT of hoe zij zichzelf noemen “De no-nonsense makelaar van Amsterdam”. Zij zijn dan ook de rising star in deze lijst, zij weten ieder jaar om steeds meer transacties te verrichten en blijven groeien. Zij zijn dan ook gevestigd aan de Jan Pier Heijestraat in Amsterdam Oud-West.

Gemiddelde verkoopprijs: -24% Verkooptijd: ⭐⭐⭐⭐

Makelaars brancheverenigingen in Amsterdam

Vele makelaars in Amsterdam zijn aangesloten bij brancheverenigingen hiervan is de bekendste de NVM, daarna volgen VBO en VastgoedPro. Binnen Amsterdam is er dan ook de MVA (Makelaarsvereniging Amsterdam), deze beroepsgroep van de Metropolregio Amseterdam. Binnen de MVA zijn nog extra takken te verdelen zoals bijv. MVA Certified Expat Broker.

Makelaars vergelijken bij Juiste Makelaar

Bij Juiste Makelaar vergelijken wij gratis en vrijblijvend makelaars voor je, het is bijna of je aan duizenden vrienden vraagt welke makelaars je moet kiezen en dat zij met twee suggesties komen. Kijk ons filmpje voor meer uitleg:

Hoe werkt het?

Start eerst met de check via de rode button

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

2 makelaars

Persoonlijke intake en selectie

Wij selecteren het aantal gewenste makelaars bij jouw voorkeuren.

De makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

Kies voor jou de beste makelaar in Amsterdam

Jij kiest de Juiste Makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die het beste bij jou past!

Dit zeggen onze gebruikers

Icons/thumb Created with Sketch.
9.7 klanttevredenheid
uit 25 beoordelingen
Icons/login Created with Sketch.
Gustavo, Diemen

1 december 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Makkelijk en snel

Ze vonden erg snel twee makelaars voor mij, daarna kon ik degene kiezen die ik graag wilde kiezen zonder dat er extra kosten bij kwamen.

Icons/login Created with Sketch.
Bassel Hafez , Zoetermeer

1 december 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Marcel is erg behulpzaam

Het was erg makkelijk voor mijn aankoopmakelaar om afspraken in te plannen voor bezichtigingen en zelfs goede biedingen!

Icons/login Created with Sketch.
Sonja, Amsterdam

27 augustus 2021

4/5 Goed

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Good!

Satisfied

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over de dienstverlening van Juiste Makelaar.

+

Wat doet Juiste Makelaar?

Wij zijn een makelaar vergelijkingsdienst die actief is in heel Nederland. Op basis van jouw voorkeuren en onze unieke makelaarsdatabase matchen wij jou aan de beste makelaar voor jouw situatie. Voordat we je in contact brengen nemen wij contact met je op om de matching compleet te maken. Zo sta je niet voor verrassingen. Vervolgens ontvang je de geselecteerde makelaars per mail en nemen zij zelf contact me je op. Daarna kies jij de beste makelaar voor jouw situatie.

+

Hoe vergelijken jullie makelaars?

In de aanvraag vragen wij een aantal voorkeuren dit combineren wij met de beschikbare makelaarsdata. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld nemen we altijd persoonlijk contact op zodat we de gehele vergelijking compleet kunnen maken.

+

Waarom is het vergelijken van makelaars nodig?
In Nederland zijn meer dan 9.000 actieve makelaars. Op deze manier is het moeilijk om te bepalen welke makelaar het beste past bij jouw situatie. Welke makelaar hanteert een goede aan- of verkoopstrategie en welke kosten rekenen de verschillende makelaars. Nieuwsgierig geworden? Doe direct de vergelijking!

+

Kan ik overal in Nederland makelaars vergelijken?

Ja! Wij kunnen je in heel Nederland helpen aan een geschikte makelaar. Dit komt mede door onze vele partners, waardoor wij overal in Nederland je zo goed mogelijk kunnen helpen.

+

Wat is een normale courtage van een makelaar?

De gemiddelde verkoopcourtage van een makelaar in Nederland ligt tussen de 1 en 1,25 procent. Echter hangt dit natuurlijk af van wat je afspreekt met de desbetreffende makelaar. Je kunt hierbij denken aan een bonusafspraak of een ander takenpakket.

Meer weten over de kosten van een verkoopmakelaar? Lees hier verder

+

Wat kost een aankoopmakelaar?

De gemiddelde makelaarscourtage in Nederland bij een aankoopmakelaar ligt tussen de 0,5 en 1,0 procent van het aankoopbedrag. Bij de aankoopmakelaar hangt de courtage af van de aankoopsom, de werkzaamheden en de woonplaats waar je een woning wilt kopen. Is de plaats of buurt erg populair? Dan kan de makelaar hogere kosten in rekening brengen.

Meer weten over kosten van een aankoopmakelaar? Lees hier verder

+

Wat gebeurt er als ik de vergelijking heb afgerond?

Direct na het invullen van je voorkeuren, ontvang je een bevestiging. Daarna nemen we telefonisch contact op, tenzij je liever op een andere manier contact wilt hebben. Wanneer alles naar wens is zullen daarna de twee geselecteerde makelaars contact opnemen. Tot slot maak je zelf de keuze met welke makelaar je de beste klik hebt en met wie je wilt samenwerken.

+

Kan ik ook een prijslijst van makelaars krijgen?

Nee, omdat alle makelaars in Nederland een andere werkwijze hebben is het nog niet mogelijk om een standaard prijslijst te sturen. Dit komt mede door verschillende aspecten, zoals dat je met makelaars prestatiebonussen kunt afspreken waardoor het standaardcourtage lager is, of dat je zelf een aantal taken zelf uitvoert. Andere redenen om geen standaardprijslijst te kunnen geven zijn: de verkoopranges van makelaarsverschillen, de locatie van je woning, kwaliteit van de makelaar en extra services die makelaars aanbieden.

+

Is deze aanvraag via Juiste Makelaar gratis?

Jazeker! Deze aanvraag is voor jou helemaal gratis. We brengen je graag gratis en vrijblijvend in contact met de geselecteerde makelaars. Op het moment dat je uiteindelijk succesvol bent geholpen met het kopen of verkopen van je woning, dan vragen wij een kleine vergoeding aan de makelaar, wat inhoud dat er voor jou geen kosten aan zijn verbonden.

Vergelijk hier