Op zoek naar de beste makelaar in Zoetermeer? Vergelijk alle aankoop- en verkoopmakelaars in Zoetermeer

Vul je voorkeuren in en wij vergelijken direct voor jou de makelaars in Zoetermeer

Huizen vector Huizen vector

Makelaar vinden in Zoetermeer

De gemeente Zoetermeer is ontstaan in 1935. Van toen tot nu is het dorp Zoetermeer uitgegroeid naar meer dan 125.000 inwoners. In Zoetermeer woonde van origine vissers, het was een echt vissersdorp. Er zijn zelfs indicaties dat het dorp van destijds van voor 1100 stamt. Rond 1930 kreeg het dorp Zoetermeer de bijnaam Boterdorp. Dit kwam omdat er in omgeving van het dorp meer dan 50 boterboeren boter produceerden. 

De meeste woningen in Zoetermeer zijn van na de Tweede Wereldoorlog. Dit komt doordat de stad na de oorlog aangewezen was als groeikern, dit mede dankzij de uitstekende ligging. In de tientallen jaren daarna zijn vele woningen bijgebouwd om aan de enorme vraag te voldoen.

Makelaars vergelijken in dorpen in Zoetermeer (kaart)

1. Centrum; 2. Meerzicht; 3. Buytenwegh de Leyens; 4. Seghwaert; 5. Noordhove; 6. Rokkeveen; 7. Oosterheem; 8. Industriegebied; 9. Buitengebied

Heerlijk wonen in Zoetermeer

Zoetermeer is voorzien van alle faciliteiten die je je maar kunt wensen. Je kunt heerlijk winkelen in het Stadshart, waar je naast het winkelen meer dan vijftig eetgelegenheden hebt. Liever lekker ontspannen, dat kan je hebt diverse parken, theaters en diverse museums. Ook voor kinderen is er genoeg activiteiten te ondernemen zoals meerdere zwembaden, kindermuseums en een stadsboerderij.

Zoetermeer bestaat in totaal uit 9 wijken, waardoor er voor jongere, oudere, gezinnen en alleenstaanden de perfecte woning te vinden is. Zo wonen er in Oosterheem vooral jonge gezinnen, terwijl er in Noordhove juist wat oudere gezinnen wonen. Alleenstaand en op zoek naar een huis? Kijk dan eens in de buurten Palenstein en Rokkehage. Veel ouderen wonen liever in de buurten Zoetermeer Dorp en het Stadscentrum. 

De gemiddelde WOZ-waarde in Zoetermeer ligt op € 220.000,- dit is een stijging van ongeveer 19 procent ten opzichte van vijf jaar geleden. De verschillen van woningwaardes van de diverse wijken loopt uiteen, zo kost een woning gemiddeld € 176.000,- in de wijk Meerzicht, terwijl in de duurste wijk Oosterheem gemiddeld een woning € 287.000,- kost.

Makelaar zoeken in Zoetermeer? Vul in en wij vergelijken gratis voor jou!

Er zijn in Zoetermeer alleen al meer dan twintig makelaars werkzaam. Weet je niet hoe je hier de makelaar tussen gaat vinden die bij jou past, maar heb je hier liever vrijblijvend hulp bij? Dan kunnen wij je verder helpen of je op zoek bent naar een aan- of verkoopmakelaar, wij selecteren op basis van jouw voorkeuren en de gegevens van de makelaar de beste match. Zo kom je direct met de beste makelaars voor jou in contact. Op deze manier vindt je de beste makelaar voor de beste prijs en bespaar je veel tijd en stress gedurende deze ingewikkelde zoektocht. Dus, waar wacht je nog op en vul je voorkeuren in en wij regelen de rest!

Moeite om een goede makelaar te vinden in Zoetermeer? Vul de tool in en kom direct in contact met de beste makelaars voor jou!

Huis verkocht of aangekocht in Zoetermeer

Onlangs succesvol je huis verkocht met een makelaar en vervolgens een nieuw huis aangekocht in Zoetermeer? Dan is het bijna tijd om te verhuizen. Wanneer je gaat verhuizen vergeet dan niet je nieuwe adres door te geven bij de gemeente Zoetermeer voordat je verhuist. Dit voorkomt veel gedoe, doordat de gemeente je nieuwe adres doorstuurt naar vrijwel alle overheidsinstanties.

Van plan om je nieuwe woning te verbouwen? Dan kan het zijn dat je een kleine verbouwing wilt doen, zoals een dakkapel plaatsen. Dit kan met een flitsvergunning, waarbij deze aanvraag snel verwerkt zal worden. Ga je een grotere verbouwing doen? Controleer dan of je een omgevingsvergunning nodig hebt via het Omgevingsloket. Op deze website kun je direct ook de aanvraag voor vergunning doen.

Hoe werkt het?

Start eerst met de check via de rode button

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

2 makelaars

Persoonlijke intake en selectie

Wij selecteren het aantal gewenste makelaars bij jouw voorkeuren.

De makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

Kies voor jou de beste makelaar in Amsterdam

Jij kiest de Juiste Makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die het beste bij jou past!

Dit zeggen onze gebruikers

Icons/thumb Created with Sketch.
9.6 klanttevredenheid
uit 20 beoordelingen
Icons/login Created with Sketch.
Sonja, Amsterdam

27 augustus 2021

4/5 Goed

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Good!

Satisfied

Icons/login Created with Sketch.
Diederik, Den-Haag

15 april 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Snelle en adequate service

Via de Juiste Makelaar ben ik in contact gekomen met een makelaar die de omgeving kent en al snel goede dienst wist te verlenen.

Icons/login Created with Sketch.
Pieter, Amsterdam

10 februari 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Goede match! Twee opties gehad en eentje heeft ons succesvol geholpen. Goede service!

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over de dienstverlening van Juiste Makelaar.

+

Wat doet Juiste Makelaar?

Wij zijn een makelaar vergelijkingsdienst die actief is in heel Nederland. Op basis van jouw voorkeuren en onze unieke makelaarsdatabase matchen wij jou aan de beste makelaar voor jouw situatie. Voordat we je in contact brengen nemen wij contact met je op om de matching compleet te maken. Zo sta je niet voor verrassingen. Vervolgens ontvang je de geselecteerde makelaars per mail en nemen zij zelf contact me je op. Daarna kies jij de beste makelaar voor jouw situatie.

+

Hoe vergelijken jullie makelaars?

In de aanvraag vragen wij een aantal voorkeuren dit combineren wij met de beschikbare makelaarsdata. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld nemen we altijd persoonlijk contact op zodat we de gehele vergelijking compleet kunnen maken.

+

Is deze aanvraag via Juiste Makelaar gratis?

Jazeker! Deze aanvraag is voor jou helemaal gratis. We brengen je graag gratis en vrijblijvend in contact met de geselecteerde makelaars. Op het moment dat je uiteindelijk succesvol bent geholpen met het kopen of verkopen van je woning, dan vragen wij een kleine vergoeding aan de makelaar, wat inhoud dat er voor jou geen kosten aan zijn verbonden.

+

Wat gebeurt er als ik de vergelijking heb afgerond?

Direct na het invullen van je voorkeuren, ontvang je een bevestiging. Daarna nemen we telefonisch contact op, tenzij je liever op een andere manier contact wilt hebben. Wanneer alles naar wens is zullen daarna de twee geselecteerde makelaars contact opnemen. Tot slot maak je zelf de keuze met welke makelaar je de beste klik hebt en met wie je wilt samenwerken.

+

Waarom is het vergelijken van makelaars nodig?
In Nederland zijn meer dan 9.000 actieve makelaars. Op deze manier is het moeilijk om te bepalen welke makelaar het beste past bij jouw situatie. Welke makelaar hanteert een goede aan- of verkoopstrategie en welke kosten rekenen de verschillende makelaars. Nieuwsgierig geworden? Doe direct de vergelijking!

+

Kan ik overal in Nederland makelaars vergelijken?

Ja! Wij kunnen je in heel Nederland helpen aan een geschikte makelaar. Dit komt mede door onze vele partners, waardoor wij overal in Nederland je zo goed mogelijk kunnen helpen.

+

Wat is zijn normale makelaarskosten van een verkoopmakelaar?

De gemiddelde verkoopcourtage van een makelaar in Nederland ligt tussen de 1 en 1,5 procent. Echter hangt dit natuurlijk af van wat je afspreekt met de desbetreffende makelaar. Je kunt hierbij denken aan een bonusafspraak of een ander takenpakket.

Meer weten over de kosten van een verkoopmakelaar? Lees hier verder

+

Wat is zijn normale makelaarskosten van een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar rekent in veel gevallen een lagere makelaarsprovisie dan een verkoopmakelaar. De gemiddelde makelaarscourtage in Nederland bij een aankoopmakelaar ligt tussen de 0,5 en 1,0 procent. Ook bij de aankoopmakelaar hangt de courtage af van de aankoopsom, de werkzaamheden en de woonplaats waar je een woning wilt kopen. Is de plaats of buurt erg populair? Dan kan de makelaar hogere kosten in rekening brengen.

Meer weten over kosten van een aankoopmakelaar? Lees hier verder

+

Kan ik ook een prijslijst van makelaars krijgen?

Nee, omdat alle makelaars in Nederland een andere werkwijze hebben is het nog niet mogelijk om een standaard prijslijst te sturen. Dit komt mede door verschillende aspecten, zoals dat je met makelaars prestatiebonussen kunt afspreken waardoor het standaardcourtage lager is, of dat je zelf een aantal taken zelf uitvoert. Andere redenen om geen standaardprijslijst te kunnen geven zijn: de verkoopranges van makelaarsverschillen, de locatie van je woning, kwaliteit van de makelaar en extra services die makelaars aanbieden.

Vergelijk hier
NL