Op zoek naar de beste makelaar in Zoetermeer? Vergelijk alle aankoop- en verkoopmakelaars in Zoetermeer

Vul je voorkeuren in en wij vergelijken direct voor jou de makelaars in Zoetermeer

Huizen vector Huizen vector

Makelaar vinden in Zoetermeer

De gemeente Zoetermeer is ontstaan in 1935. Van toen tot nu is het dorp Zoetermeer uitgegroeid naar meer dan 125.000 inwoners. In Zoetermeer woonde van origine vissers, het was een echt vissersdorp. Er zijn zelfs indicaties dat het dorp van destijds van voor 1100 stamt. Rond 1930 kreeg het dorp Zoetermeer de bijnaam Boterdorp. Dit kwam omdat er in omgeving van het dorp meer dan 50 boterboeren boter produceerden. 

De meeste woningen in Zoetermeer zijn van na de Tweede Wereldoorlog. Dit komt doordat de stad na de oorlog aangewezen was als groeikern, dit mede dankzij de uitstekende ligging. In de tientallen jaren daarna zijn vele woningen bijgebouwd om aan de enorme vraag te voldoen.

Makelaars vergelijken in dorpen in Zoetermeer (kaart)

1. Centrum; 2. Meerzicht; 3. Buytenwegh de Leyens; 4. Seghwaert; 5. Noordhove; 6. Rokkeveen; 7. Oosterheem; 8. Industriegebied; 9. Buitengebied

Heerlijk wonen in Zoetermeer

Zoetermeer is voorzien van alle faciliteiten die je je maar kunt wensen. Je kunt heerlijk winkelen in het Stadshart, waar je naast het winkelen meer dan vijftig eetgelegenheden hebt. Liever lekker ontspannen, dat kan je hebt diverse parken, theaters en diverse museums. Ook voor kinderen is er genoeg activiteiten te ondernemen zoals meerdere zwembaden, kindermuseums en een stadsboerderij.

Zoetermeer bestaat in totaal uit 9 wijken, waardoor er voor jongere, oudere, gezinnen en alleenstaanden de perfecte woning te vinden is. Zo wonen er in Oosterheem vooral jonge gezinnen, terwijl er in Noordhove juist wat oudere gezinnen wonen. Alleenstaand en op zoek naar een huis? Kijk dan eens in de buurten Palenstein en Rokkehage. Veel ouderen wonen liever in de buurten Zoetermeer Dorp en het Stadscentrum. 

De gemiddelde WOZ-waarde in Zoetermeer ligt op € 220.000,- dit is een stijging van ongeveer 19 procent ten opzichte van vijf jaar geleden. De verschillen van woningwaardes van de diverse wijken loopt uiteen, zo kost een woning gemiddeld € 176.000,- in de wijk Meerzicht, terwijl in de duurste wijk Oosterheem gemiddeld een woning € 287.000,- kost.

Makelaar zoeken in Zoetermeer? Vul in en wij vergelijken gratis voor jou!

Er zijn in Zoetermeer alleen al meer dan twintig makelaars werkzaam. Weet je niet hoe je hier de makelaar tussen gaat vinden die bij jou past, maar heb je hier liever vrijblijvend hulp bij? Dan kunnen wij je verder helpen of je op zoek bent naar een aan- of verkoopmakelaar, wij selecteren op basis van jouw voorkeuren en de gegevens van de makelaar de beste match. Zo kom je direct met de beste makelaars voor jou in contact. Op deze manier vindt je de beste makelaar voor de beste prijs en bespaar je veel tijd en stress gedurende deze ingewikkelde zoektocht. Dus, waar wacht je nog op en vul je voorkeuren in en wij regelen de rest!

Moeite om een goede makelaar te vinden in Zoetermeer? Vul de tool in en kom direct in contact met de beste makelaars voor jou!

Huis verkocht of aangekocht in Zoetermeer

Onlangs succesvol je huis verkocht met een makelaar en vervolgens een nieuw huis aangekocht in Zoetermeer? Dan is het bijna tijd om te verhuizen. Wanneer je gaat verhuizen vergeet dan niet je nieuwe adres door te geven bij de gemeente Zoetermeer voordat je verhuist. Dit voorkomt veel gedoe, doordat de gemeente je nieuwe adres doorstuurt naar vrijwel alle overheidsinstanties.

Van plan om je nieuwe woning te verbouwen? Dan kan het zijn dat je een kleine verbouwing wilt doen, zoals een dakkapel plaatsen. Dit kan met een flitsvergunning, waarbij deze aanvraag snel verwerkt zal worden. Ga je een grotere verbouwing doen? Controleer dan of je een omgevingsvergunning nodig hebt via het Omgevingsloket. Op deze website kun je direct ook de aanvraag voor vergunning doen.

Hoe werkt het?

Start eerst met de check via de rode button

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

2 makelaars

Ontvang jouw makelaars per mail

Wij selecteren het aantal gewenste makelaars bij jouw voorkeuren.

De makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

Kies voor jou de beste makelaar in Amsterdam

Jij kiest de Juiste Makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die het beste bij jou past!

Dit zeggen onze gebruikers

Icons/thumb Created with Sketch.
9.5 klanttevredenheid
uit 13 beoordelingen
Icons/login Created with Sketch.
Michiel

9/10 Goed

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Via Juiste Makelaar een goede makelaar gevonden, proces was makkelijk en snel te doorlopen, Door enkele vragen in te vullen kwam er een match uit die aansloot op mijn wensen.

Icons/login Created with Sketch.
Chanell

6/10 Voldoende

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Erg betrokken en behulpzaam.

Ik heb de contact met de makelaars als zeer prettig ervaren.

Icons/login Created with Sketch.
Peter

9/10 Goed

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Snelle en duidelijk bevestiging. Persoonlijke nazorg/follow-up.

Versterk je onderhandelingspositie met de Hypotheekbelofte

Er is veel concurrentie in de huizenmarkt. Hoe zorg je ervoor dat jouw bod wél wordt geaccepteerd? Het is voor verkopers en verkoopmakelaars een groot voordeel als je in het biedproces al kunt aantonen dat je de hypotheek rond kunt krijgen. Met het Hypotheekbelofterapport van Hypotheek Visie weet je nog zonder het adviestraject van een hypotheekadviseur hoeveel je kunt lenen. Dat maakt de kans groot dat de verkopende partij jouw bod gaat accepteren.

  • Snel een overzichtelijk rapport met jouw hypotheekmogelijkheden
  • Zekerheid van financiering met behulp van een expert van Hypotheek Visie
  • Sterke onderhandelingspositie tijdens de huizenjacht

Interesse in de hypotheekbelofte? Bekijk de hypotheekbelofte

 

Ga naar de Hypotheekbelofte

Vergelijk hier