Op zoek naar een makelaar in Zaandam? Vergelijk eerst voordat je kiest!

Vergelijk gratis de makelaars en kom in contact met de beste makelaars in Zaandam

Huizen vector Huizen vector

Een geschikte makelaar vinden in Zaandam? Kijk en vergelijk direct

In Zaandam zijn alleen al meer dan 20 NVM makelaars actief. Als je daar ook nog de VBO en VastgoedPro makelaar bij optelt kunnen wij ons voorstellen dat het onmogelijk is om de beste makelaar zelf te vinden. Want hoe weet je welke makelaar het beste is voor jou? En hoe weet je dat jij de beste deal hebt? Om deze reden kunnen wij bij Juiste Makelaar jou helpen. Op basis van jouw voorkeuren helpen wij met het selecteren van de 2 meest geschikte makelaars. Wij brengen je direct met hen in contact, zodat je direct actie kunt ondernemen. Mis deze kans niet en vul nu je voorkeuren in!  

Wonen in het prachtige Zaandam

Zaandam, een stad in de gemeente Zaanstad en wereldberoemd. Dit komt vanwege de Zaanse Schans, deze omgeving met oude Zaanse woningen zorgt ieder jaar voor hordes toeristen richting dit deel van Zaandam. In vrijwel alle woningen wonen nog steeds mensen. Naast de woningen staan er nog mooie karakteristieke pakhuizen en molens uit de jaren 50. 

In Zaandam kun je erg ontspannen wonen, waarbij je veel keuze hebt of je nou in de stad of meer in het groen wilt wonen, of aan het water of in het centrum. Alles is mogelijk. Veel mensen die uit Amsterdam willen, maar dichtbij de stad willen wonen kiezen voor Zaandam. In nog geen 15 minuten ben je vanuit Zaandam in Amsterdam. Wonen in de Zaanstad is betaalbaar en er zijn veel nieuwbouwprojecten aan de gang. Je kunt winkelen in het recent gerenoveerde centrum van Zaandam, op de Zaanse Schans, en je hebt er de winkelboulevard met winkels als Loods5, Riviera Maison en de Hornbach. Niet voor niets werd het centrum van Zaandam in 2013 verkozen als nummer twee als Beste Binnenstad van Nederland.  

Zaandam staat bekend als een industriestad met bedrijven als Albert Heijn, Duyvis en Verkade. Maar niet alle Zaan Stedelingen werken in Zaandam, 1 op de 4 inwoners werkt in Amsterdam. Het is erg te merken dat de stad en inwoners van Zaandam mee profiteren van de enorme ontwikkeling van Amsterdam de afgelopen jaren. Dit is alleen al te zien aan de enorme stijging van de huizenprijs is Zaandam en de snelle verkooptijd van een huis. Overbieden begint ook in Zaandam steeds vaker voor te komen. 

In Zaandam wonen momenteel meer dan 78.000 mensen, met een gemiddelde huizenprijs van € 228.000,- dit is een stijging van maar liefst 47 procent ten opzichte van 5 jaar geleden. 

Het is belangrijk een goede makelaar te vinden om een huis te kopen of verkopen in Zaandam!

Wonen in de kindvriendelijke Oostzijderpark

De wijk Oostzijderpark is een gloednieuwe nieuwe wijk, deze wijk ziet er mooi en goed onderhouden uit. Kenmerkend is de groene loper door de wijk heen. Er is genoeg groen om de hoek zoals het Valdeursloot park en het Burgemeester in ‘t Veldpark. Daarnaast zijn er meerdere speeltuinen en voldoende sociale voorzieningen. Kortom de wijk Oostzijderpark is erg kindvriendelijk en ruim opgezet. 

Wonen in de rustige Rosmolenbuurt

De Rosmolenbuurt is ontstaan begin 19e eeuw. Het was dan ook een van de eerste uitbreidingen aan de oostkant van Zaandam. Op dit moment lopen er in deze buurt een aantal nieuwbouw- en renovatieprojecten wat de buurt ten goede komt. Wonen in dit deel van Zaandam staat bekend als rustig wonen, typisch karakteristieke Zaanse huizen. 

Op dit moment wonen er iets meer dan 8.100 mensen, waarbij de gemiddelde huizenprijs  € 220.000,- is. Een stijging van 35 procent ten opzichte van 5 jaar eerder. 

Wonen in het groene Kogerveld

Kogerveld is gebouwd in de jaren 60, waarbij de buurt bekend staat om de grasvelden en eengezinswoningen. Dit deel van Zaandam bestaat grotendeels uit huurwoningen, maar daartussen zijn nog genoeg koopwoningen te vinden. Kogerveld is goed bereikbaar met zowel een treinstation in de buurt en de snelweg om de hoek. 

In de wijk Kogerveld wonen ongeveer 4.700 mensen. De gemiddelde WOZ-waarde ligt op dit moment rond de € 175.000,- dit is een stijging van 40 procent ten opzichte van vijf jaar eerder. 

Wonen in de Schildersbuurt

In de schildersbuurt vind je karakteristieke jaren 30 woningen met daartussen nieuwbouw, waardoor er voor iedereen een geschikt huis te vinden is. De buurt heeft veel water en groen wat de wijk erg sfeervol maakt. Binnen 10 minuten fietsen sta je midden in het centrum van Zaandam. Dus alle voorzieningen zoals winkels, cafés, restaurants en in de zomer de heerlijke terrassen zijn op een steenworp afstand. 
Er wonen iets meer dan 3.000 mensen in de Schildersbuurt wat aan de Waddenbuurt grenst. De gemiddelde WOZ-waarde is ongeveer € 243.000,- wat een prijsstijging is van 32 procent in vergelijking met vijf jaar eerder.

Samenwerken met een full-service makelaar kan wel 10 procent besparen of opleveren!

Huis verkocht of gekocht in Zaandam

Na het aankopen van een nieuw huis met de aankoopmakelaar in Zaandam kun je gaan verhuizen. Geef de verhuizing door bij de gemeente Zaanstad. Hier kan het nieuwe adres doorgegeven worden. Waarna het adres gewijzigd zal worden bij bijna alle overheidsinstanties.     

Ben je van plan je nieuwe huis te gaan verbouwen? Controleer dan eerst via het Omgevingsloket of je een omgevingsvergunning nodig hebt. Bij de meeste kleine verbouwingen is dit niet nodig. Ben je van plan veel te gaan verbouwen, dan kun je direct de omgevingsvergunning via de website van het Omgevingsloket aanvragen. 

Hoe werkt het?

Start eerst met de check via de rode button

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

2 makelaars

Persoonlijke intake en selectie

Wij selecteren het aantal gewenste makelaars bij jouw voorkeuren.

De makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

Kies voor jou de beste makelaar in Amsterdam

Jij kiest de Juiste Makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die het beste bij jou past!

Dit zeggen onze gebruikers

Icons/thumb Created with Sketch.
9.6 klanttevredenheid
uit 20 beoordelingen
Icons/login Created with Sketch.
Sonja, Amsterdam

27 augustus 2021

4/5 Goed

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Good!

Satisfied

Icons/login Created with Sketch.
Diederik, Den-Haag

15 april 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Snelle en adequate service

Via de Juiste Makelaar ben ik in contact gekomen met een makelaar die de omgeving kent en al snel goede dienst wist te verlenen.

Icons/login Created with Sketch.
Pieter, Amsterdam

10 februari 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Goede match! Twee opties gehad en eentje heeft ons succesvol geholpen. Goede service!

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over de dienstverlening van Juiste Makelaar.

+

Wat doet Juiste Makelaar?

Wij zijn een makelaar vergelijkingsdienst die actief is in heel Nederland. Op basis van jouw voorkeuren en onze unieke makelaarsdatabase matchen wij jou aan de beste makelaar voor jouw situatie. Voordat we je in contact brengen nemen wij contact met je op om de matching compleet te maken. Zo sta je niet voor verrassingen. Vervolgens ontvang je de geselecteerde makelaars per mail en nemen zij zelf contact me je op. Daarna kies jij de beste makelaar voor jouw situatie.

+

Hoe vergelijken jullie makelaars?

In de aanvraag vragen wij een aantal voorkeuren dit combineren wij met de beschikbare makelaarsdata. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld nemen we altijd persoonlijk contact op zodat we de gehele vergelijking compleet kunnen maken.

+

Is deze aanvraag via Juiste Makelaar gratis?

Jazeker! Deze aanvraag is voor jou helemaal gratis. We brengen je graag gratis en vrijblijvend in contact met de geselecteerde makelaars. Op het moment dat je uiteindelijk succesvol bent geholpen met het kopen of verkopen van je woning, dan vragen wij een kleine vergoeding aan de makelaar, wat inhoud dat er voor jou geen kosten aan zijn verbonden.

+

Wat gebeurt er als ik de vergelijking heb afgerond?

Direct na het invullen van je voorkeuren, ontvang je een bevestiging. Daarna nemen we telefonisch contact op, tenzij je liever op een andere manier contact wilt hebben. Wanneer alles naar wens is zullen daarna de twee geselecteerde makelaars contact opnemen. Tot slot maak je zelf de keuze met welke makelaar je de beste klik hebt en met wie je wilt samenwerken.

+

Waarom is het vergelijken van makelaars nodig?
In Nederland zijn meer dan 9.000 actieve makelaars. Op deze manier is het moeilijk om te bepalen welke makelaar het beste past bij jouw situatie. Welke makelaar hanteert een goede aan- of verkoopstrategie en welke kosten rekenen de verschillende makelaars. Nieuwsgierig geworden? Doe direct de vergelijking!

+

Kan ik overal in Nederland makelaars vergelijken?

Ja! Wij kunnen je in heel Nederland helpen aan een geschikte makelaar. Dit komt mede door onze vele partners, waardoor wij overal in Nederland je zo goed mogelijk kunnen helpen.

+

Wat is zijn normale makelaarskosten van een verkoopmakelaar?

De gemiddelde verkoopcourtage van een makelaar in Nederland ligt tussen de 1 en 1,5 procent. Echter hangt dit natuurlijk af van wat je afspreekt met de desbetreffende makelaar. Je kunt hierbij denken aan een bonusafspraak of een ander takenpakket.

Meer weten over de kosten van een verkoopmakelaar? Lees hier verder

+

Wat is zijn normale makelaarskosten van een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar rekent in veel gevallen een lagere makelaarsprovisie dan een verkoopmakelaar. De gemiddelde makelaarscourtage in Nederland bij een aankoopmakelaar ligt tussen de 0,5 en 1,0 procent. Ook bij de aankoopmakelaar hangt de courtage af van de aankoopsom, de werkzaamheden en de woonplaats waar je een woning wilt kopen. Is de plaats of buurt erg populair? Dan kan de makelaar hogere kosten in rekening brengen.

Meer weten over kosten van een aankoopmakelaar? Lees hier verder

+

Kan ik ook een prijslijst van makelaars krijgen?

Nee, omdat alle makelaars in Nederland een andere werkwijze hebben is het nog niet mogelijk om een standaard prijslijst te sturen. Dit komt mede door verschillende aspecten, zoals dat je met makelaars prestatiebonussen kunt afspreken waardoor het standaardcourtage lager is, of dat je zelf een aantal taken zelf uitvoert. Andere redenen om geen standaardprijslijst te kunnen geven zijn: de verkoopranges van makelaarsverschillen, de locatie van je woning, kwaliteit van de makelaar en extra services die makelaars aanbieden.

Vergelijk hier
NL