Op zoek naar een makelaar in Zaandam? Vergelijk eerst voordat je kiest!

Vergelijk gratis de makelaars en kom in contact met de beste makelaars in Zaandam

Huizen vector Huizen vector

Een geschikte makelaar vinden in Zaandam? Kijk en vergelijk direct

In Zaandam zijn alleen al meer dan 20 NVM makelaars actief. Als je daar ook nog de VBO en VastgoedPro makelaar bij optelt kunnen wij ons voorstellen dat het onmogelijk is om de beste makelaar zelf te vinden. Want hoe weet je welke makelaar het beste is voor jou? En hoe weet je dat jij de beste deal hebt? Om deze reden kunnen wij bij Juiste Makelaar jou helpen. Op basis van jouw voorkeuren helpen wij met het selecteren van de 2 meest geschikte makelaars. Wij brengen je direct met hen in contact, zodat je direct actie kunt ondernemen. Mis deze kans niet en vul nu je voorkeuren in!  

Wonen in het prachtige Zaandam

Zaandam, een stad in de gemeente Zaanstad en wereldberoemd. Dit komt vanwege de Zaanse Schans, deze omgeving met oude Zaanse woningen zorgt ieder jaar voor hordes toeristen richting dit deel van Zaandam. In vrijwel alle woningen wonen nog steeds mensen. Naast de woningen staan er nog mooie karakteristieke pakhuizen en molens uit de jaren 50. 

In Zaandam kun je erg ontspannen wonen, waarbij je veel keuze hebt of je nou in de stad of meer in het groen wilt wonen, of aan het water of in het centrum. Alles is mogelijk. Veel mensen die uit Amsterdam willen, maar dichtbij de stad willen wonen kiezen voor Zaandam. In nog geen 15 minuten ben je vanuit Zaandam in Amsterdam. Wonen in de Zaanstad is betaalbaar en er zijn veel nieuwbouwprojecten aan de gang. Je kunt winkelen in het recent gerenoveerde centrum van Zaandam, op de Zaanse Schans, en je hebt er de winkelboulevard met winkels als Loods5, Riviera Maison en de Hornbach. Niet voor niets werd het centrum van Zaandam in 2013 verkozen als nummer twee als Beste Binnenstad van Nederland.  

Zaandam staat bekend als een industriestad met bedrijven als Albert Heijn, Duyvis en Verkade. Maar niet alle Zaan Stedelingen werken in Zaandam, 1 op de 4 inwoners werkt in Amsterdam. Het is erg te merken dat de stad en inwoners van Zaandam mee profiteren van de enorme ontwikkeling van Amsterdam de afgelopen jaren. Dit is alleen al te zien aan de enorme stijging van de huizenprijs is Zaandam en de snelle verkooptijd van een huis. Overbieden begint ook in Zaandam steeds vaker voor te komen. 

In Zaandam wonen momenteel meer dan 78.000 mensen, met een gemiddelde huizenprijs van € 228.000,- dit is een stijging van maar liefst 47 procent ten opzichte van 5 jaar geleden. 

Het is belangrijk een goede makelaar te vinden om een huis te kopen of verkopen in Zaandam!

Wonen in de kindvriendelijke Oostzijderpark

De wijk Oostzijderpark is een gloednieuwe nieuwe wijk, deze wijk ziet er mooi en goed onderhouden uit. Kenmerkend is de groene loper door de wijk heen. Er is genoeg groen om de hoek zoals het Valdeursloot park en het Burgemeester in ‘t Veldpark. Daarnaast zijn er meerdere speeltuinen en voldoende sociale voorzieningen. Kortom de wijk Oostzijderpark is erg kindvriendelijk en ruim opgezet. 

Wonen in de rustige Rosmolenbuurt

De Rosmolenbuurt is ontstaan begin 19e eeuw. Het was dan ook een van de eerste uitbreidingen aan de oostkant van Zaandam. Op dit moment lopen er in deze buurt een aantal nieuwbouw- en renovatieprojecten wat de buurt ten goede komt. Wonen in dit deel van Zaandam staat bekend als rustig wonen, typisch karakteristieke Zaanse huizen. 

Op dit moment wonen er iets meer dan 8.100 mensen, waarbij de gemiddelde huizenprijs  € 220.000,- is. Een stijging van 35 procent ten opzichte van 5 jaar eerder. 

Wonen in het groene Kogerveld

Kogerveld is gebouwd in de jaren 60, waarbij de buurt bekend staat om de grasvelden en eengezinswoningen. Dit deel van Zaandam bestaat grotendeels uit huurwoningen, maar daartussen zijn nog genoeg koopwoningen te vinden. Kogerveld is goed bereikbaar met zowel een treinstation in de buurt en de snelweg om de hoek. 

In de wijk Kogerveld wonen ongeveer 4.700 mensen. De gemiddelde WOZ-waarde ligt op dit moment rond de € 175.000,- dit is een stijging van 40 procent ten opzichte van vijf jaar eerder. 

Wonen in de Schildersbuurt

In de schildersbuurt vind je karakteristieke jaren 30 woningen met daartussen nieuwbouw, waardoor er voor iedereen een geschikt huis te vinden is. De buurt heeft veel water en groen wat de wijk erg sfeervol maakt. Binnen 10 minuten fietsen sta je midden in het centrum van Zaandam. Dus alle voorzieningen zoals winkels, cafés, restaurants en in de zomer de heerlijke terrassen zijn op een steenworp afstand. 
Er wonen iets meer dan 3.000 mensen in de Schildersbuurt wat aan de Waddenbuurt grenst. De gemiddelde WOZ-waarde is ongeveer € 243.000,- wat een prijsstijging is van 32 procent in vergelijking met vijf jaar eerder.

Samenwerken met een full-service makelaar kan wel 10 procent besparen of opleveren!

Huis verkocht of gekocht in Zaandam

Na het aankopen van een nieuw huis met de aankoopmakelaar in Zaandam kun je gaan verhuizen. Geef de verhuizing door bij de gemeente Zaanstad. Hier kan het nieuwe adres doorgegeven worden. Waarna het adres gewijzigd zal worden bij bijna alle overheidsinstanties.     

Ben je van plan je nieuwe huis te gaan verbouwen? Controleer dan eerst via het Omgevingsloket of je een omgevingsvergunning nodig hebt. Bij de meeste kleine verbouwingen is dit niet nodig. Ben je van plan veel te gaan verbouwen, dan kun je direct de omgevingsvergunning via de website van het Omgevingsloket aanvragen. 

Hoe werkt het?

Start eerst met de check via de rode button

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

2 makelaars

Ontvang jouw makelaars per mail

Wij selecteren het aantal gewenste makelaars bij jouw voorkeuren.

De makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

Kies voor jou de beste makelaar in Amsterdam

Jij kiest de Juiste Makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die het beste bij jou past!

Dit zeggen onze gebruikers

Icons/thumb Created with Sketch.
9.5 klanttevredenheid
uit 13 beoordelingen
Icons/login Created with Sketch.
Michiel

9/10 Goed

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Via Juiste Makelaar een goede makelaar gevonden, proces was makkelijk en snel te doorlopen, Door enkele vragen in te vullen kwam er een match uit die aansloot op mijn wensen.

Icons/login Created with Sketch.
Chanell

6/10 Voldoende

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Erg betrokken en behulpzaam.

Ik heb de contact met de makelaars als zeer prettig ervaren.

Icons/login Created with Sketch.
Peter

9/10 Goed

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Snelle en duidelijk bevestiging. Persoonlijke nazorg/follow-up.

Versterk je onderhandelingspositie met de Hypotheekbelofte

Er is veel concurrentie in de huizenmarkt. Hoe zorg je ervoor dat jouw bod wél wordt geaccepteerd? Het is voor verkopers en verkoopmakelaars een groot voordeel als je in het biedproces al kunt aantonen dat je de hypotheek rond kunt krijgen. Met het Hypotheekbelofterapport van Hypotheek Visie weet je nog zonder het adviestraject van een hypotheekadviseur hoeveel je kunt lenen. Dat maakt de kans groot dat de verkopende partij jouw bod gaat accepteren.

  • Snel een overzichtelijk rapport met jouw hypotheekmogelijkheden
  • Zekerheid van financiering met behulp van een expert van Hypotheek Visie
  • Sterke onderhandelingspositie tijdens de huizenjacht

Interesse in de hypotheekbelofte? Bekijk de hypotheekbelofte

 

Ga naar de Hypotheekbelofte

Vergelijk hier