Whats Next Pitch Makelaars

Whats Next Pitch Makelaars is een makelaar gevestigd in Oegstgeest. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Whats Next Pitch Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Whats Next Pitch Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Oegstgeest en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Whats Next Pitch Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Whats Next Pitch Makelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Whats Next Pitch Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 575.000
  • Gemiddelde verkooptijd 93
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over Whats Next Pitch Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Whats Next Pitch Makelaars verkoopt

Whats Next Pitch Makelaars is het meeste actief in Oegstgeest. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Whats Next Pitch Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Whats Next Pitch Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Oegstgeest 1 € 575.000

Type woningen die Whats Next Pitch Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Whats Next Pitch Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Whats Next Pitch Makelaars het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Whats Next Pitch Makelaars

Wat kost Whats Next Pitch Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Whats Next Pitch Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Whats Next Pitch Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.900 en de € 4.300.

Waar is Whats Next Pitch Makelaars actief?

+

Whats Next Pitch Makelaars heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Oegstgeest.

In welk prijssegment is Whats Next Pitch Makelaars actief?

+

Whats Next Pitch Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Whats Next Pitch Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 575.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Oegstgeest

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Oegstgeest en vergelijkbaar is aan Whats Next Pitch Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!