Westmaas Makelaardij B.V.

Westmaas Makelaardij B.V. is een makelaar gevestigd in Nootdorp. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Westmaas Makelaardij B.V. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Westmaas Makelaardij B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Nootdorp en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Westmaas Makelaardij B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Westmaas Makelaardij B.V. zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Westmaas Makelaardij B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 850.000
  • Gemiddelde verkooptijd 25
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over Westmaas Makelaardij B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Westmaas Makelaardij B.V. verkoopt

Westmaas Makelaardij B.V. is het meeste actief in Nootdorp. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Westmaas Makelaardij B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Westmaas Makelaardij B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Pijnacker 1 € 850.000

Type woningen die Westmaas Makelaardij B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Westmaas Makelaardij B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Westmaas Makelaardij B.V. het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Westmaas Makelaardij B.V.

Wat kost Westmaas Makelaardij B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 8.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 12.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Westmaas Makelaardij B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Westmaas Makelaardij B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 4.300 en de € 6.400.

Waar is Westmaas Makelaardij B.V. actief?

+

Westmaas Makelaardij B.V. heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Pijnacker.

In welk prijssegment is Westmaas Makelaardij B.V. actief?

+

Westmaas Makelaardij B.V. is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Westmaas Makelaardij B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 850.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 9.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Nootdorp

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Nootdorp en vergelijkbaar is aan Westmaas Makelaardij B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!