Op zoek naar de beste makelaar in het Westland? Vergelijk alle makelaars in het Westland

Vergelijk nu gratis en vrijblijvend makelaars in het Westland en kom in contact!

Huizen vector Huizen vector

Op zoek naar een makelaar in het Westland? Vergelijk direct en maak kennis!

Er zijn tientallen makelaars actief in het Westland, hierdoor is het lastig te bepalen welke makelaar er nou geschikt is voor jouw voorkeuren. Ben je op zoek naar een makelaar, maar kom je er niet uit? Wij helpen je direct. Op basis van een aantal vragen helpen wij jou in contact te komen met 1 of 2 makelaars welke het beste bij jou passen. Vervolgens bepaal je zelf met welke makelaar het het beste klikt en kun je een mooie samenwerking aangaan. Een makelaar in Westland helpt je met zowel de aan- of verkoop van een woning. Ga direct naar de de vergelijking en wij helpen je verder met deze belangrijke stap!

Wonen in het Westland

De gemeente Westland bestaat uit 11 verschillende dorpen. Ieder dorp heeft zijn eigen unieke karakter. De ligging van het Westland zorgt voor veel mogelijkheden, zoals genieten van de Westlandse kust en de vele tuinbouw met prachtige landschappen. Ga er eens op uit en ontdek wat deze kassen te bieden hebben. 

Qua recreatie is er genoeg te doen, stap op de fiets en ontdek de polders en de hoge duinen. Liever even ontspannen? Westland heeft verschillende museums en diverse jaarlijks terugkerende evenementen. Uiteraard vindt je ook in de verschillende dorpen gezellige terrasjes om te genieten van een hapje en drankje. 

Het gebied is populair onder gezinnen. Kinderen hebben alle ruimte om in de natuur te spelen, er zijn genoeg speeltuinen en de kinderboerderij is in ieder dorp om de hoek. Sinds 2004 zijn de verschillende dorpen samengevoegd tot 1 grote gemeente, Westland. Er wonen in de hele gemeente inmiddels meer dan 108.000 mensen. De gemiddelde WOZ-waarde van een woning hier is € 282.000,-. Dit is een toename van bijna 19 procent in vergelijking met vijf jaar geleden.

Makelaars vergelijken in dorpen in het Westland (kaart)

1. Naaldwijk; 2. Honselersdijk; 3. Maasdijk; 4. S Gravenzande; 5. Monster; 6. Wateringen; 7. de Lier; 8. Kwintsheul; 9. Poeldijk; 10. Ter Heijde

Wonen in Naaldwijk, het hart van Westland

Het dorp Naaldwijk ligt in het midden van de gemeente Westland en wordt gezien als het centrum van de gemeente. Hierdoor is er veel te doen in het dorp, waarbij alle faciliteiten aanwezig zijn. 

Naaldwijk is de meest centraal gelegen plaats in het Westland. Mede hierdoor wordt dit als het centrum van het Westland gezien. Er zijn veel scholen, diverse sportverenigingen en veel kunst en cultuur. Het dorp is enorm populair bij jonge gezinnen met kinderen die hier zowel naar school kunnen en veel sporten kunnen beoefenen. Het heeft een super gezellig centrum met veel sfeervolle terrassen waar je in de zomer kunt genieten. 

In Naaldwijk wonen ongeveer 21.250 mensen. De gemiddelde WOZ-waarde van een woning ligt in Naaldwijk op € 290.000,-. De afgelopen vijf jaar is de gemiddelde huizenprijs met 20 procent gestegen. 

Wonen in het sportieve Honselersdijk

Het dorp Honselersdijk ligt in Westland, waarbij er bij het dorp een mooi recreatiegebied is. Hier ligt een plas waar veel mensen recreëren. Daarnaast heeft het dorp verschillende sportverenigingen. 

Honselersdijk bestaat uit 7.600 inwoners. De gemiddelde woningwaarde is momenteel € 285.000,-. Dit is 18 procent meer dan vorig jaar.   

Wonen in het rustieke Maasdijk

Maasdijk is een klein dorp en tevens het meest zuidelijke dorp van Westland. Het dorp staat bekend om zijn originele oude straatjes. De ligging is top, je bent zo op de snelweg. In het dorp wonen veel gezinnen, mede door de rustige omgeving is het heerlijk opgroeien in dit ruim opgezette dorp. 

In het dorp wonen meer dan 4.500 mensen. De gemiddelde woningprijs is € 291.000,-, dit is 28 procent meer dan vijf jaar geleden. 

Wonen vlakbij het strand in ‘s-Gravenzande

Het dorp ‘s-Gravenzande ligt vlakbij het strand en is een van de kustplaatsen in het Westland. Dit is dan ook een van de redenen waarom het een van de grootste plaatsen in de gemeente is. Er is voor iedereen wat te doen in ‘s-Gravenzande, zo kun je naar het strand, diverse sporten beoefenen en gezellig op een van de terrasjes in het centrum zitten. Naast het strand zijn ook de bossen om de hoek. De huizenbouw in het dorp is erg divers, dit maakt het voor iedereen mogelijk een geschikte woning te vinden. ‘s-Gravenzande is eveneens uitermate geschikt voor gezinnen, aangezien er meerdere basis- en middelbare scholen in het dorp zijn. 

In het dorp wonen ongeveer 21.500 mensen, waarbij de gemiddelde woningwaarde € 284.000,- is. Dit is 20 procent meer dan vijf jaar geleden. 

Wonen bij het strand in Monster of Ter Heijde

Zowel Monster als Ter Heijde liggen vlakbij het strand. Veel van de huizen die hier staan zijn oude woningen, de oude gezellige centra van de dorpen typeren zowel Ter Heijde als Monster. Monster heeft de afgelopen jaren veel ruimte gecreëerd om nieuwbouw woningen neergezet.
In Monster wonen ongeveer 14.000 mensen, waar de gemiddelde huizenprijs ongeveer € 271.000,- is. Dit is een prijsstijging van 20 procent ten opzichte van vijf jaar eerder.
Ter Heijde is een stuk kleiner waarbij er 650 mensen wonen. De gemiddelde huizenprijs is momenteel € 191.000,-, dit is 15 procent meer dan vijf jaar eerder.

Wonen in het gezellige de Lier

De Lier is een relatief groot dorp in de gemeente Westland. Het dorp ligt vlak naast de stad Delft. Het centrum staat bekend als een klein gezellig centrum met leuke cafés en restaurants. Je kunt veel sporten beoefenen in de omgeving. Je kunt hier heerlijk wonen aan het water van de rivier die door De Lier loopt. In De Lier zijn er 5 basisscholen, dus ideaal om met kleinere kinderen te wonen. 

Het dorp bestaat uit 12.400 inwoners. De huidige gemiddelde WOZ-waarde is € 286.000,- dit is 14 procent meer dan vijf jaar geleden. 

Wonen in het warme Kwintsheul

Kwintsheul is de afgelopen jaren gegroeid door de uitbreiding met een mooie nieuwbouwwijk. Het is erg rustig wonen, waarbij er een gezellige warme sfeer in het dorp is. Mensen gaan veel met elkaar om, waardoor er veel georganiseerd wordt. 

Het dorp telt bijna 3.900 inwoners. Waarbij de gemiddelde prijs van een woning € 284.000,- is. Dit is 19 procent meer dan vijf jaar geleden. 

Wonen in het knusse Poeldijk

Poeldijk is een warm dorp met een gezellig dorpscentrum. De afgelopen jaren is Poeldijk sterk gegroeid. Dit komt door de nieuwbouwwijken die aan de rand van Poeldijk ontwikkeld worden. Wel wonen en niet werken in Poeldijk? Dat is zeker mogelijk, je bent zo op de snelweg. Het dorp is erg populair bij zowel gezinnen en ouderen. 

In Poeldijk wonen ongeveer 6.500 mensen. De gemiddelde prijs in het dorp is € 263.000,-. Dit is 20 procent meer ten opzichte van vijf jaar geleden. 

Huis verkocht of gekocht in het Westland

Heb je recent met de hulp van een verkoopmakelaar je huis verkocht en tevens een nieuw huis gekocht of gehuurd? Vergeet dan niet je verhuizing door te geven aan de gemeente Westland. Het doorgeven van het nieuwe adres kan al voordat je gaat verhuizen. 

Wil je daarnaast de nieuwe woning direct verbouwen? Let er dan op of je een omgevingsvergunning nodig hebt. Via het Omgevingsloket kun je eenvoudig controleren of je een omgevingsvergunning nodig hebt. Is dit niet nodig dan kun je vergunningsvrij bouwen, maar let op dit betekent niet regelvrij. Wanneer je wel een omgevingsvergunning nodig hebt kun je dit direct via het omgevingsloket doen. 

Hoe werkt het?

Start eerst met de check via de rode button

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

2 makelaars

Ontvang jouw makelaars per mail

Wij selecteren het aantal gewenste makelaars bij jouw voorkeuren.

De makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

Kies voor jou de beste makelaar in Amsterdam

Jij kiest de Juiste Makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die het beste bij jou past!

Dit zeggen onze gebruikers

Icons/thumb Created with Sketch.
9.5 klanttevredenheid
uit 13 beoordelingen
Icons/login Created with Sketch.
Michiel

9/10 Goed

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Via Juiste Makelaar een goede makelaar gevonden, proces was makkelijk en snel te doorlopen, Door enkele vragen in te vullen kwam er een match uit die aansloot op mijn wensen.

Icons/login Created with Sketch.
Chanell

6/10 Voldoende

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Erg betrokken en behulpzaam.

Ik heb de contact met de makelaars als zeer prettig ervaren.

Icons/login Created with Sketch.
Peter

9/10 Goed

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Snelle en duidelijk bevestiging. Persoonlijke nazorg/follow-up.

Versterk je onderhandelingspositie met de Hypotheekbelofte

Er is veel concurrentie in de huizenmarkt. Hoe zorg je ervoor dat jouw bod wél wordt geaccepteerd? Het is voor verkopers en verkoopmakelaars een groot voordeel als je in het biedproces al kunt aantonen dat je de hypotheek rond kunt krijgen. Met het Hypotheekbelofterapport van Hypotheek Visie weet je nog zonder het adviestraject van een hypotheekadviseur hoeveel je kunt lenen. Dat maakt de kans groot dat de verkopende partij jouw bod gaat accepteren.

  • Snel een overzichtelijk rapport met jouw hypotheekmogelijkheden
  • Zekerheid van financiering met behulp van een expert van Hypotheek Visie
  • Sterke onderhandelingspositie tijdens de huizenjacht

Interesse in de hypotheekbelofte? Bekijk de hypotheekbelofte

 

Ga naar de Hypotheekbelofte

Vergelijk hier