Op zoek naar de beste makelaar in het Westland?

Vergelijk nu gratis en vrijblijvend makelaars in het Westland en kom in contact!

Huizen vector Huizen vector

Op zoek naar een makelaar in het Westland? Vergelijk direct en maak kennis!

Er zijn tientallen makelaars actief in het Westland, hierdoor is het lastig te bepalen welke makelaar er nou geschikt is voor jouw voorkeuren. Ben je op zoek naar een makelaar, maar kom je er niet uit? Wij helpen je direct. Op basis van een aantal vragen helpen wij jou in contact te komen met 1 of 2 makelaars die het beste bij jou passen. Vervolgens bepaal je zelf met welke makelaar het het beste klikt en kun je een mooie samenwerking aangaan. Een makelaar in Westland helpt je met zowel de aan- of verkoop van een woning. Ga direct naar de de vergelijking en wij helpen je verder met deze belangrijke stap!

Voordelen van een makelaar in Westland

Door samen te werken met een makelaar vergroot je je netwerk. Makelaars sturen namelijk het actuele aanbod in de regio Westland door naar mensen die op zoek zijn naar een huis in deze regio. Hierdoor vergroot je je kans op een potentiële koper.

Makelaars nemen het bijhouden van je administratie over. Dit bespaart je veel tijd en stress!

Een goede makelaar kan er voor zorgen dat je niet te weinig voor je huis krijgt.

Maak gebruik van onze tool om de beste makelaar voor jou te vinden in Westland!

Wonen in het Westland

De gemeente Westland bestaat uit 11 verschillende dorpen. Ieder dorp heeft zijn eigen unieke karakter. De ligging van het Westland zorgt voor veel mogelijkheden, zoals genieten van de Westlandse kust en de vele tuinbouw met prachtige landschappen. Ga er eens op uit en ontdek wat deze kassen te bieden hebben. 

Qua recreatie is er genoeg te doen, stap op de fiets en ontdek de polders en de hoge duinen. Liever even ontspannen? Westland heeft verschillende museums en diverse jaarlijks terugkerende evenementen. Uiteraard vindt je ook in de verschillende dorpen gezellige terrasjes om te genieten van een hapje en drankje. 

Het gebied is populair onder gezinnen. Kinderen hebben alle ruimte om in de natuur te spelen, er zijn genoeg speeltuinen en de kinderboerderij is in ieder dorp om de hoek. Sinds 2004 zijn de verschillende dorpen samengevoegd tot 1 grote gemeente, Westland. Er wonen in de hele gemeente inmiddels meer dan 108.000 mensen. De gemiddelde WOZ-waarde van een woning hier is € 282.000,-. Dit is een toename van bijna 19 procent in vergelijking met vijf jaar geleden.

Makelaars vergelijken in dorpen in het Westland (kaart)

1. Naaldwijk; 2. Honselersdijk; 3. Maasdijk; 4. S Gravenzande; 5. Monster; 6. Wateringen; 7. de Lier; 8. Kwintsheul; 9. Poeldijk; 10. Ter Heijde

Wonen in Naaldwijk, het hart van Westland

Het dorp Naaldwijk ligt in het midden van de gemeente Westland en wordt gezien als het centrum van de gemeente. Hierdoor is er veel te doen in het dorp, waarbij alle faciliteiten aanwezig zijn. 

Naaldwijk is de meest centraal gelegen plaats in het Westland. Mede hierdoor wordt dit als het centrum van het Westland gezien. Er zijn veel scholen, diverse sportverenigingen en veel kunst en cultuur. Het dorp is enorm populair bij jonge gezinnen met kinderen die hier zowel naar school kunnen en veel sporten kunnen beoefenen. Naaldwijk heeft een super gezellig centrum met veel sfeervolle terrassen waar je in de zomer kunt genieten. 

In Naaldwijk wonen ongeveer 21.250 mensen. De gemiddelde WOZ-waarde van een woning ligt in Naaldwijk op € 290.000,-. De afgelopen vijf jaar is de gemiddelde huizenprijs met 20 procent gestegen. 

Wonen in het sportieve Honselersdijk

Het dorp Honselersdijk ligt in Westland, waarbij er bij het dorp een mooi recreatiegebied is. Hier ligt een plas waar veel mensen recreëren. Daarnaast heeft het dorp verschillende sportverenigingen. 

Honselersdijk bestaat uit 7.600 inwoners. De gemiddelde woningwaarde is momenteel € 285.000,-. Dit is 18 procent meer dan vorig jaar.   

Wonen in het rustieke Maasdijk

Maasdijk is een klein dorp en tevens het meest zuidelijke dorp van Westland. Het dorp staat bekend om zijn originele oude straatjes. De ligging is top, je bent zo op de snelweg. Maasdijk is een dorp met veel gezinnen, mede door de rustige omgeving is het heerlijk opgroeien in dit ruim opgezette dorp. 

In het dorp wonen meer dan 4.500 mensen. De gemiddelde woningprijs is € 291.000,-, dit is 28 procent meer dan vijf jaar geleden. 

Wonen vlakbij het strand in ‘s-Gravenzande

Het dorp ‘s-Gravenzande ligt vlakbij het strand en is een van de kustplaatsen in het Westland. Dit is dan ook een van de redenen waarom het een van de grootste plaatsen in de gemeente is. Er is voor iedereen wat te doen in ‘s-Gravenzande, zo kun je naar het strand, diverse sporten beoefenen en gezellig op een van de terrasjes in het centrum zitten. Naast het strand zijn ook de bossen om de hoek. De huizenbouw in het dorp is erg divers, dit maakt het voor iedereen mogelijk een geschikte woning te vinden. ‘s-Gravenzande is eveneens uitermate geschikt voor gezinnen, aangezien er meerdere basis- en middelbare scholen in het dorp zijn. 

In het dorp wonen ongeveer 21.500 mensen, waarbij de gemiddelde woningwaarde € 284.000,- is. Dit is 20 procent meer dan vijf jaar geleden. 

Wonen bij het strand in Monster of Ter Heijde

Zowel Monster als Ter Heijde liggen vlakbij het strand. Veel van de huizen die hier staan zijn oude woningen, de oude gezellige centra van de dorpen typeren zowel Ter Heijde als Monster. Monster heeft de afgelopen jaren veel ruimte gecreëerd om nieuwbouw woningen neergezet.
In Monster wonen ongeveer 14.000 mensen, waar de gemiddelde huizenprijs ongeveer € 271.000,- is. Dit is een prijsstijging van 20 procent ten opzichte van vijf jaar eerder.
Ter Heijde is een stuk kleiner waarbij er 650 mensen wonen. De gemiddelde huizenprijs is momenteel € 191.000,-, dit is 15 procent meer dan vijf jaar eerder.

Wonen in het gezellige de Lier

De Lier is een relatief groot dorp in de gemeente Westland. Het dorp ligt vlak naast de stad Delft. Er zijn veel leuke cafés en restaurants te vinden in het centrum de Lier. Hiernaast biedt de omgeving de gelegenheid om te sporten. Je kunt hier heerlijk wonen aan het water van de rivier die door De Lier loopt. In De Lier zijn er 5 basisscholen, dus ideaal om met kleinere kinderen te wonen. 

Het dorp bestaat uit 12.400 inwoners. De huidige gemiddelde WOZ-waarde is € 286.000,- dit is 14 procent meer dan vijf jaar geleden. 

Wonen in het warme Kwintsheul

Kwintsheul is de afgelopen jaren gegroeid door de uitbreiding met een mooie nieuwbouwwijk. Het is erg rustig wonen, waarbij er een gezellige warme sfeer in het dorp is. Mensen gaan veel met elkaar om, waardoor er veel georganiseerd wordt. 

Het dorp telt bijna 3.900 inwoners. Waarbij de gemiddelde prijs van een woning € 284.000,- is. Dit is 19 procent meer dan vijf jaar geleden. 

Wonen in het knusse Poeldijk

Poeldijk is een warm dorp met een gezellig dorpscentrum. De afgelopen jaren is Poeldijk sterk gegroeid. Dit komt door de nieuwbouwwijken die aan de rand van Poeldijk ontwikkeld worden. Wel wonen en niet werken in Poeldijk? Dat is zeker mogelijk, je bent zo op de snelweg. Het dorp is erg populair bij zowel gezinnen en ouderen. 

In Poeldijk wonen ongeveer 6.500 mensen. De gemiddelde prijs in het dorp is € 263.000,-. Dit is 20 procent meer ten opzichte van vijf jaar geleden. 

Huis verkocht of gekocht in het Westland

Heb je recent met de hulp van een verkoopmakelaar je huis verkocht en tevens een nieuw huis gekocht of gehuurd? Vergeet dan niet je verhuizing door te geven aan de gemeente Westland. Het doorgeven van het nieuwe adres kan al voordat je gaat verhuizen. 

Wil je daarnaast de nieuwe woning direct verbouwen? Let er dan op of je een omgevingsvergunning nodig hebt. Via het Omgevingsloket kun je eenvoudig controleren of je een omgevingsvergunning nodig hebt. Is dit niet nodig dan kun je vergunningsvrij bouwen, maar let op dit betekent niet regelvrij. Wanneer je wel een omgevingsvergunning nodig hebt kun je dit direct via het omgevingsloket doen. 

Hoe werkt het?

Start eerst met de check via de rode button

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

2 makelaars

Persoonlijke intake en selectie

Wij selecteren het aantal gewenste makelaars bij jouw voorkeuren.

De makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

Kies voor jou de beste makelaar in Amsterdam

Jij kiest de Juiste Makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die het beste bij jou past!

Dit zeggen onze gebruikers

Icons/thumb Created with Sketch.
9.6 klanttevredenheid
uit 20 beoordelingen
Icons/login Created with Sketch.
Sonja, Amsterdam

27 augustus 2021

4/5 Goed

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Good!

Satisfied

Icons/login Created with Sketch.
Diederik, Den-Haag

15 april 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Snelle en adequate service

Via de Juiste Makelaar ben ik in contact gekomen met een makelaar die de omgeving kent en al snel goede dienst wist te verlenen.

Icons/login Created with Sketch.
Pieter, Amsterdam

10 februari 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Goede match! Twee opties gehad en eentje heeft ons succesvol geholpen. Goede service!

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over de dienstverlening van Juiste Makelaar.

+

Wat doet Juiste Makelaar?

Wij zijn een makelaar vergelijkingsdienst die actief is in heel Nederland. Op basis van jouw voorkeuren en onze unieke makelaarsdatabase matchen wij jou aan de beste makelaar voor jouw situatie. Voordat we je in contact brengen nemen wij contact met je op om de matching compleet te maken. Zo sta je niet voor verrassingen. Vervolgens ontvang je de geselecteerde makelaars per mail en nemen zij zelf contact me je op. Daarna kies jij de beste makelaar voor jouw situatie.

+

Hoe vergelijken jullie makelaars?

In de aanvraag vragen wij een aantal voorkeuren dit combineren wij met de beschikbare makelaarsdata. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld nemen we altijd persoonlijk contact op zodat we de gehele vergelijking compleet kunnen maken.

+

Is deze aanvraag via Juiste Makelaar gratis?

Jazeker! Deze aanvraag is voor jou helemaal gratis. We brengen je graag gratis en vrijblijvend in contact met de geselecteerde makelaars. Op het moment dat je uiteindelijk succesvol bent geholpen met het kopen of verkopen van je woning, dan vragen wij een kleine vergoeding aan de makelaar, wat inhoud dat er voor jou geen kosten aan zijn verbonden.

+

Wat gebeurt er als ik de vergelijking heb afgerond?

Direct na het invullen van je voorkeuren, ontvang je een bevestiging. Daarna nemen we telefonisch contact op, tenzij je liever op een andere manier contact wilt hebben. Wanneer alles naar wens is zullen daarna de twee geselecteerde makelaars contact opnemen. Tot slot maak je zelf de keuze met welke makelaar je de beste klik hebt en met wie je wilt samenwerken.

+

Waarom is het vergelijken van makelaars nodig?
In Nederland zijn meer dan 9.000 actieve makelaars. Op deze manier is het moeilijk om te bepalen welke makelaar het beste past bij jouw situatie. Welke makelaar hanteert een goede aan- of verkoopstrategie en welke kosten rekenen de verschillende makelaars. Nieuwsgierig geworden? Doe direct de vergelijking!

+

Kan ik overal in Nederland makelaars vergelijken?

Ja! Wij kunnen je in heel Nederland helpen aan een geschikte makelaar. Dit komt mede door onze vele partners, waardoor wij overal in Nederland je zo goed mogelijk kunnen helpen.

+

Wat is zijn normale makelaarskosten van een verkoopmakelaar?

De gemiddelde verkoopcourtage van een makelaar in Nederland ligt tussen de 1 en 1,5 procent. Echter hangt dit natuurlijk af van wat je afspreekt met de desbetreffende makelaar. Je kunt hierbij denken aan een bonusafspraak of een ander takenpakket.

Meer weten over de kosten van een verkoopmakelaar? Lees hier verder

+

Wat is zijn normale makelaarskosten van een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar rekent in veel gevallen een lagere makelaarsprovisie dan een verkoopmakelaar. De gemiddelde makelaarscourtage in Nederland bij een aankoopmakelaar ligt tussen de 0,5 en 1,0 procent. Ook bij de aankoopmakelaar hangt de courtage af van de aankoopsom, de werkzaamheden en de woonplaats waar je een woning wilt kopen. Is de plaats of buurt erg populair? Dan kan de makelaar hogere kosten in rekening brengen.

Meer weten over kosten van een aankoopmakelaar? Lees hier verder

+

Kan ik ook een prijslijst van makelaars krijgen?

Nee, omdat alle makelaars in Nederland een andere werkwijze hebben is het nog niet mogelijk om een standaard prijslijst te sturen. Dit komt mede door verschillende aspecten, zoals dat je met makelaars prestatiebonussen kunt afspreken waardoor het standaardcourtage lager is, of dat je zelf een aantal taken zelf uitvoert. Andere redenen om geen standaardprijslijst te kunnen geven zijn: de verkoopranges van makelaarsverschillen, de locatie van je woning, kwaliteit van de makelaar en extra services die makelaars aanbieden.

Vergelijk hier
NL