Vrij Makelaardij Culemborg

Vrij Makelaardij Culemborg is een makelaar gevestigd in Culemborg. Dit makelaarskantoor is een #VALUE! kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding #VALUE! andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Vrij Makelaardij Culemborg hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties #VALUE!. Vrij Makelaardij Culemborg is een makelaar die woningen verkoopt die #VALUE! verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Culemborg en omgeving. De makelaar is daarom actief in een #VALUE! segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Vrij Makelaardij Culemborg. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Vrij Makelaardij Culemborg in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € (geen data beschikbaar)
  • Gemiddelde verkooptijd
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -47.000
  • Aantal transacties
Meer informatie over Vrij Makelaardij Culemborg
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 0 plaatsen waar Vrij Makelaardij Culemborg verkoopt

Vrij Makelaardij Culemborg is het meeste actief in Culemborg. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Vrij Makelaardij Culemborg woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Vrij Makelaardij Culemborg ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs

Type woningen die Vrij Makelaardij Culemborg verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Vrij Makelaardij Culemborg diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Vrij Makelaardij Culemborg het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Vrij Makelaardij Culemborg

Wat kost Vrij Makelaardij Culemborg bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € (geen data beschikbaar) zijn. De maximale kosten zijn € € (geen data beschikbaar). Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Vrij Makelaardij Culemborg voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Vrij Makelaardij Culemborg je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € (geen data beschikbaar) en de € (geen data beschikbaar).

Waar is Vrij Makelaardij Culemborg actief?

+

Vrij Makelaardij Culemborg heeft de afgelopen periode in 0 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in .

In welk prijssegment is Vrij Makelaardij Culemborg actief?

+

Vrij Makelaardij Culemborg is actief in een #VALUE! prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Vrij Makelaardij Culemborg actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € (geen data beschikbaar). De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Culemborg

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Culemborg en vergelijkbaar is aan Vrij Makelaardij Culemborg. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!