Vastgoed Trynwlden – makelaardij, taxaties en beheer

Vastgoed Trynwlden – makelaardij, taxaties en beheer is een makelaar gevestigd in Gytsjerk. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Vastgoed Trynwlden – makelaardij, taxaties en beheer hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Vastgoed Trynwlden – makelaardij, taxaties en beheer is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Gytsjerk en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Vastgoed Trynwlden – makelaardij, taxaties en beheer. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Vastgoed Trynwlden – makelaardij, taxaties en beheer zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Vastgoed Trynwlden – makelaardij, taxaties en beheer in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 465.000
  • Gemiddelde verkooptijd 201
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over Vastgoed Trynwlden – makelaardij, taxaties en beheer
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Vastgoed Trynwlden – makelaardij, taxaties en beheer verkoopt

Vastgoed Trynwlden – makelaardij, taxaties en beheer is het meeste actief in Gytsjerk. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Vastgoed Trynwlden – makelaardij, taxaties en beheer woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Vastgoed Trynwlden – makelaardij, taxaties en beheer ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Dokkum 1 € 465.000

Type woningen die Vastgoed Trynwlden – makelaardij, taxaties en beheer verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Vastgoed Trynwlden – makelaardij, taxaties en beheer diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Vastgoed Trynwlden – makelaardij, taxaties en beheer het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Vastgoed Trynwlden – makelaardij, taxaties en beheer

Wat kost Vastgoed Trynwlden – makelaardij, taxaties en beheer bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Vastgoed Trynwlden – makelaardij, taxaties en beheer voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Vastgoed Trynwlden – makelaardij, taxaties en beheer je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.500.

Waar is Vastgoed Trynwlden – makelaardij, taxaties en beheer actief?

+

Vastgoed Trynwlden – makelaardij, taxaties en beheer heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Dokkum.

In welk prijssegment is Vastgoed Trynwlden – makelaardij, taxaties en beheer actief?

+

Vastgoed Trynwlden – makelaardij, taxaties en beheer is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Vastgoed Trynwlden – makelaardij, taxaties en beheer actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 465.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Gytsjerk

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Gytsjerk en vergelijkbaar is aan Vastgoed Trynwlden – makelaardij, taxaties en beheer. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!