Van Leeuwen Makelaardij og

Van Leeuwen Makelaardij og is een makelaar gevestigd in Moordrecht. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Leeuwen Makelaardij og hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Van Leeuwen Makelaardij og is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Moordrecht en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Leeuwen Makelaardij og. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Van Leeuwen Makelaardij og zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Van Leeuwen Makelaardij og in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 436.000
  • Gemiddelde verkooptijd 25
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 4
Meer informatie over Van Leeuwen Makelaardij og
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Van Leeuwen Makelaardij og verkoopt

Van Leeuwen Makelaardij og is het meeste actief in Moordrecht. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Leeuwen Makelaardij og woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Leeuwen Makelaardij og ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Moordrecht 2 € 477.000
Amsterdam 1 € 550.000
Ridderkerk 1 € 239.000

Type woningen die Van Leeuwen Makelaardij og verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Leeuwen Makelaardij og diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Leeuwen Makelaardij og het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
31%
vrijstaande woning
15%
2 onder 1 kapwoning
12%
galerijflat
12%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
8%
hoekwoning
8%
geschakelde woning
4%
halfvrijstaande woning
4%
portiekflat
4%
portiekwoning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Leeuwen Makelaardij og

Wat kost Van Leeuwen Makelaardij og bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Leeuwen Makelaardij og voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Leeuwen Makelaardij og je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Van Leeuwen Makelaardij og actief?

+

Van Leeuwen Makelaardij og heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Moordrecht, Amsterdam en Ridderkerk.

In welk prijssegment is Van Leeuwen Makelaardij og actief?

+

Van Leeuwen Makelaardij og is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Leeuwen Makelaardij og actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 436.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Moordrecht

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Moordrecht en vergelijkbaar is aan Van Leeuwen Makelaardij og. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!