Van Langevelde Makelaardij

Van Langevelde Makelaardij is een makelaar gevestigd in Breda. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Langevelde Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Van Langevelde Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Breda en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Langevelde Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Van Langevelde Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Van Langevelde Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 335.000
  • Gemiddelde verkooptijd 26
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over Van Langevelde Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Van Langevelde Makelaardij verkoopt

Van Langevelde Makelaardij is het meeste actief in Breda. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Langevelde Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Langevelde Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Breda 1 € 335.000

Type woningen die Van Langevelde Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Langevelde Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Langevelde Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
50%
galerijflat
50%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Langevelde Makelaardij

Wat kost Van Langevelde Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Langevelde Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Langevelde Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.500.

Waar is Van Langevelde Makelaardij actief?

+

Van Langevelde Makelaardij heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Breda.

In welk prijssegment is Van Langevelde Makelaardij actief?

+

Van Langevelde Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Langevelde Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 335.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Breda

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Breda en vergelijkbaar is aan Van Langevelde Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!