Van Heteren & Actief Makelaars

Van Heteren & Actief Makelaars is een makelaar gevestigd in Arnhem. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Heteren & Actief Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Van Heteren & Actief Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Arnhem en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Heteren & Actief Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Van Heteren & Actief Makelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Van Heteren & Actief Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 314.000
  • Gemiddelde verkooptijd 98
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 3
Meer informatie over Van Heteren & Actief Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Van Heteren & Actief Makelaars verkoopt

Van Heteren & Actief Makelaars is het meeste actief in Arnhem. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Heteren & Actief Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Heteren & Actief Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Breskens 1 € 179.000
Arnhem 1 € 193.000
Veenendaal 1 € 570.000

Type woningen die Van Heteren & Actief Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Heteren & Actief Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Heteren & Actief Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
53%
portiekflat
27%
bovenwoning
7%
galerijflat
7%
geschakelde woning
7%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Heteren & Actief Makelaars

Wat kost Van Heteren & Actief Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Heteren & Actief Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Heteren & Actief Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.400.

Waar is Van Heteren & Actief Makelaars actief?

+

Van Heteren & Actief Makelaars heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Breskens, Arnhem en Veenendaal.

In welk prijssegment is Van Heteren & Actief Makelaars actief?

+

Van Heteren & Actief Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Heteren & Actief Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 314.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Arnhem

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Arnhem en vergelijkbaar is aan Van Heteren & Actief Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!