Van Daal Leenders Makelaars

Van Daal Leenders Makelaars is een makelaar gevestigd in Rijswijk. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Daal Leenders Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Van Daal Leenders Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Rijswijk en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Daal Leenders Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Daal Leenders Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 303.000
  • Gemiddelde verkooptijd 34
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -76.000
  • Aantal transacties 15
Meer informatie over Van Daal Leenders Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Van Daal Leenders Makelaars verkoopt

Van Daal Leenders Makelaars is het meeste actief in Rijswijk. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Daal Leenders Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Daal Leenders Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Rijswijk 13 € 279.000
Den Haag 1 € 500.000
Wateringen 1 € 425.000

Type woningen die Van Daal Leenders Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Daal Leenders Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Daal Leenders Makelaars het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
43%
galerijflat
14%
maisonnette
14%
tussenwoning
14%
portiekflat
7%
portiekwoning
7%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Daal Leenders Makelaars

Wat kost Van Daal Leenders Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Daal Leenders Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Daal Leenders Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.500 en de € 2.300.

Waar is Van Daal Leenders Makelaars actief?

+

Van Daal Leenders Makelaars heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Rijswijk, Den Haag en Wateringen.

In welk prijssegment is Van Daal Leenders Makelaars actief?

+

Van Daal Leenders Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Daal Leenders Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 303.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Rijswijk

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Rijswijk en vergelijkbaar is aan Van Daal Leenders Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!