Van Amsterdam Garantiemakelaars

Van Amsterdam Garantiemakelaars is een makelaar gevestigd in Castricum. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Amsterdam Garantiemakelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Van Amsterdam Garantiemakelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Castricum en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Amsterdam Garantiemakelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Van Amsterdam Garantiemakelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Van Amsterdam Garantiemakelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 473.000
  • Gemiddelde verkooptijd 51
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 7
Meer informatie over Van Amsterdam Garantiemakelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Van Amsterdam Garantiemakelaars verkoopt

Van Amsterdam Garantiemakelaars is het meeste actief in Castricum. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Amsterdam Garantiemakelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Amsterdam Garantiemakelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Castricum 6 € 453.000
Noordwijkerhout 1 € 597.000

Type woningen die Van Amsterdam Garantiemakelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Amsterdam Garantiemakelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Amsterdam Garantiemakelaars het meeste verkoopt is hoekwoning.

hoekwoning
19%
portiekflat
19%
tussenwoning
19%
vrijstaande woning
19%
2 onder 1 kapwoning
10%
galerijflat
10%
benedenwoning
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Amsterdam Garantiemakelaars

Wat kost Van Amsterdam Garantiemakelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Amsterdam Garantiemakelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Amsterdam Garantiemakelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.500.

Waar is Van Amsterdam Garantiemakelaars actief?

+

Van Amsterdam Garantiemakelaars heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Castricum en Noordwijkerhout.

In welk prijssegment is Van Amsterdam Garantiemakelaars actief?

+

Van Amsterdam Garantiemakelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Amsterdam Garantiemakelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 473.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Castricum

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Castricum en vergelijkbaar is aan Van Amsterdam Garantiemakelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!