Van Alkemare Vastgoedbeheer

Van Alkemare Vastgoedbeheer is een makelaar gevestigd in Lutjewinkel. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Alkemare Vastgoedbeheer hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Van Alkemare Vastgoedbeheer is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Lutjewinkel en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Alkemare Vastgoedbeheer. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Van Alkemare Vastgoedbeheer zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Van Alkemare Vastgoedbeheer in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 380.000
  • Gemiddelde verkooptijd 240
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over Van Alkemare Vastgoedbeheer
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Van Alkemare Vastgoedbeheer verkoopt

Van Alkemare Vastgoedbeheer is het meeste actief in Lutjewinkel. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Alkemare Vastgoedbeheer woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Alkemare Vastgoedbeheer ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Rosmalen 1 € 380.000

Type woningen die Van Alkemare Vastgoedbeheer verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Alkemare Vastgoedbeheer diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Alkemare Vastgoedbeheer het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Alkemare Vastgoedbeheer

Wat kost Van Alkemare Vastgoedbeheer bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Alkemare Vastgoedbeheer voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Alkemare Vastgoedbeheer je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.900.

Waar is Van Alkemare Vastgoedbeheer actief?

+

Van Alkemare Vastgoedbeheer heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Rosmalen.

In welk prijssegment is Van Alkemare Vastgoedbeheer actief?

+

Van Alkemare Vastgoedbeheer is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Alkemare Vastgoedbeheer actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 380.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Lutjewinkel

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Lutjewinkel en vergelijkbaar is aan Van Alkemare Vastgoedbeheer. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!