van A tot Z makelaardij

van A tot Z makelaardij is een makelaar gevestigd in Amsterdam. Dit makelaarskantoor is een #VALUE! kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding #VALUE! andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt van A tot Z makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties #VALUE!. van A tot Z makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die #VALUE! verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een #VALUE! segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van van A tot Z makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties van A tot Z makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € (geen data beschikbaar)
  • Gemiddelde verkooptijd
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties
Meer informatie over van A tot Z makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 0 plaatsen waar van A tot Z makelaardij verkoopt

van A tot Z makelaardij is het meeste actief in Amsterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar van A tot Z makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt van A tot Z makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs

Type woningen die van A tot Z makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat van A tot Z makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat van A tot Z makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in van A tot Z makelaardij

Wat kost van A tot Z makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € (geen data beschikbaar) zijn. De maximale kosten zijn € € (geen data beschikbaar). Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van van A tot Z makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer van A tot Z makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € (geen data beschikbaar) en de € (geen data beschikbaar).

Waar is van A tot Z makelaardij actief?

+

van A tot Z makelaardij heeft de afgelopen periode in 0 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in .

In welk prijssegment is van A tot Z makelaardij actief?

+

van A tot Z makelaardij is actief in een #VALUE! prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar van A tot Z makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € (geen data beschikbaar). De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amsterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amsterdam en vergelijkbaar is aan van A tot Z makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!