Op zoek naar de beste makelaar in Tilburg? Vergelijk alle aankoop- en verkoopmakelaars in Tilburg

Vul je voorkeuren in en wij vergelijken direct voor jou de makelaars in Tilburg

Huizen vector Huizen vector

Wonen in het bruisende Tilburg

Hoe kan je het beste een Tilburger omschrijven? Levendig, sociaal, eigenwijs en veel humor! Tilburg is van oudsher een echte industriestad, waarbij het vooral bekend is om de textielindustrie. De inwoners zijn altijd bezig om nieuwe dingen op te zetten, waarbij iedereen echt voor elkaar klaar staat. Er wonen ongeveer 220.000 mensen in Tilburg, waarbij de meeste Tilburgers in de wijken Reeshof en Oud-Zuid wonen, ruim 42.000 per wijk. Het minste aantal inwoners heeft het stadsdeel Noord-West, dit komt voornamelijk omdat er veel industrie in dit deel van de stad gevestigd is. De gemiddelde WOZ-waarde in Tilburg ligt rond de € 210.000,- en is de afgelopen 5 jaar ongeveer 15 procent gestegen.

Overzicht van de wijken in Tilburg

1. Centrum; 2. Oud Zuid; 3. Oud Noord; 4. West; 5. Noord; 6. Oost; 7. Zuid; 8. Berkel-Enschot; 9. Reeshof; 10. Udenhout

Wonen in het hartje centrum

Het winkelgebied bevindt zich in het centrum van de stad, waar je niet alleen tijdens Carnaval de Tilburgse gezelligheid kunt ontdekken. Hier vind je de echte Brabantse gezelligheid met de horecapleinen, de Spoorzone en het eigenzinnige Veemarktkwartier. Daarnaast is er maar liefst op zes plekken in de stad een markt te vinden. Wil je de stad vanaf het water ontdekken? Dat kan, je stapt zo aan boord op een van de boottochten of huur zelf een boot.

Gezellige buurten en bekende plekken in Tilburg 

Tilburg staat bekend om de jaarlijks terugkerende Tilburgse Kermis, de grootste kermis van Nederland! Daarnaast vind je er de voetbalclub Willem II, maar dat is Tilburg niet alleen. De stad staat daarnaast bekend als jonge studentenstad, waarbij er veel studenten uit heel de wereld naar de stad toekomen. Tilburg is verdeeld is acht verschillende stadsdelen: de Binnenstad, Oud-Noord, Noord, Oud-Zuid, Zuid, Oost, West en Reeshof. 

Populair wonen in Tilburg

Het wonen in de binnenstad is erg populair, maar het aantal woningen is schaars. Er wonen dan ook relatief weinig mensen in dit stadsdeel, ongeveer 8.000. De huizenprijs ligt dan ook hoger dan de gemiddelde woningwaarde in Tilburg. In het hartje centrum vind je Stadspark de Oude Dijk en je bent in 1 minuut bij het station. Kortom, alle voorzieningen binnen handbereik.

In Zuid Tilburg vind je de wijk De Blaak, waarbij het boeren verleden nog steeds goed zichtbaar is. Door de jaren heen zijn hier prachtige wijken neergezet waarbij de focus lag op de meer welvarende mensen. Veel groen met maar liefst 28 vijvers typeren dit stuk van de stad. 

De beste makelaar vinden in Tilburg

Het vinden van een geschikte makelaar voor de aan- of verkoop van je huis is geen gemakkelijke opgave. Want hoe weet je dat de makelaar bij je past? En hoe ga je diverse makelaars vergelijken als je hier weinig verstand van hebt? Er zijn immers zoveel makelaars actief in Tilburg, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom helpen wij je met deze zoektocht. Door de eerste oriënterende stappen uit handen te nemen, bespaar je tijd en uiteindelijk veel geld. Vul gratis je gegevens en voorkeuren in via de tool. Wij vergelijken de makelaars op basis van jouw voorkeuren, waarna je in contact komt met de geselecteerde makelaars. Kies daarna zelf met welke makelaar je de beste band hebt om de samenwerking op te starten!

Hoe werkt het?

Start eerst met de check via de rode button

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

2 makelaars

Ontvang jouw makelaars per mail

Wij selecteren het aantal gewenste makelaars bij jouw voorkeuren.

De makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

Kies voor jou de beste makelaar in Amsterdam

Jij kiest de Juiste Makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die het beste bij jou past!

Dit zeggen onze gebruikers

Icons/thumb Created with Sketch.
9.5 klanttevredenheid
uit 11 beoordelingen
Icons/login Created with Sketch.
Michiel

9/10 Goed

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Via Juiste Makelaar een goede makelaar gevonden, proces was makkelijk en snel te doorlopen, Door enkele vragen in te vullen kwam er een match uit die aansloot op mijn wensen.

Icons/login Created with Sketch.
Chanell

6/10 Voldoende

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Erg betrokken en behulpzaam.

Ik heb de contact met de makelaars als zeer prettig ervaren.

Icons/login Created with Sketch.
Peter

9/10 Goed

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Snelle en duidelijk bevestiging. Persoonlijke nazorg/follow-up.

Versterk je onderhandelingspositie met de Hypotheekbelofte

Er is veel concurrentie in de huizenmarkt. Hoe zorg je ervoor dat jouw bod wél wordt geaccepteerd? Het is voor verkopers en verkoopmakelaars een groot voordeel als je in het biedproces al kunt aantonen dat je de hypotheek rond kunt krijgen. Met het Hypotheekbelofterapport van Hypotheek Visie weet je nog zonder het adviestraject van een hypotheekadviseur hoeveel je kunt lenen. Dat maakt de kans groot dat de verkopende partij jouw bod gaat accepteren.

  • Snel een overzichtelijk rapport met jouw hypotheekmogelijkheden
  • Zekerheid van financiering met behulp van een expert van Hypotheek Visie
  • Sterke onderhandelingspositie tijdens de huizenjacht

Interesse in de hypotheekbelofte? Bekijk de hypotheekbelofte

 

Ga naar de Hypotheekbelofte

Vergelijk hier