Taxatiehuis Midden-Holland

Taxatiehuis Midden-Holland is een makelaar gevestigd in Reeuwijk. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Taxatiehuis Midden-Holland hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Taxatiehuis Midden-Holland is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Reeuwijk en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Taxatiehuis Midden-Holland. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Taxatiehuis Midden-Holland zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Taxatiehuis Midden-Holland in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 220.000
  • Gemiddelde verkooptijd 21
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over Taxatiehuis Midden-Holland
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Taxatiehuis Midden-Holland verkoopt

Taxatiehuis Midden-Holland is het meeste actief in Reeuwijk. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Taxatiehuis Midden-Holland woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Taxatiehuis Midden-Holland ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Haag 1 € 220.000

Type woningen die Taxatiehuis Midden-Holland verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Taxatiehuis Midden-Holland diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Taxatiehuis Midden-Holland het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Taxatiehuis Midden-Holland

Wat kost Taxatiehuis Midden-Holland bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 3.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Taxatiehuis Midden-Holland voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Taxatiehuis Midden-Holland je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.100 en de € 1.700.

Waar is Taxatiehuis Midden-Holland actief?

+

Taxatiehuis Midden-Holland heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Haag.

In welk prijssegment is Taxatiehuis Midden-Holland actief?

+

Taxatiehuis Midden-Holland is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Taxatiehuis Midden-Holland actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 220.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Reeuwijk

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Reeuwijk en vergelijkbaar is aan Taxatiehuis Midden-Holland. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!