Simak de Startersmakelaar

Simak de Startersmakelaar is een makelaar gevestigd in Helmond. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Simak de Startersmakelaar hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Simak de Startersmakelaar is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Helmond en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Simak de Startersmakelaar. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Simak de Startersmakelaar zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Simak de Startersmakelaar in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 316.000
  • Gemiddelde verkooptijd 34
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 3
Meer informatie over Simak de Startersmakelaar
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Simak de Startersmakelaar verkoopt

Simak de Startersmakelaar is het meeste actief in Helmond. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Simak de Startersmakelaar woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Simak de Startersmakelaar ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Helmond 3 € 316.000

Type woningen die Simak de Startersmakelaar verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Simak de Startersmakelaar diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Simak de Startersmakelaar het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
33%
eindwoning
33%
tussenwoning
33%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Simak de Startersmakelaar

Wat kost Simak de Startersmakelaar bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Simak de Startersmakelaar voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Simak de Startersmakelaar je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.400.

Waar is Simak de Startersmakelaar actief?

+

Simak de Startersmakelaar heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Helmond.

In welk prijssegment is Simak de Startersmakelaar actief?

+

Simak de Startersmakelaar is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Simak de Startersmakelaar actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 316.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 1.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Helmond

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Helmond en vergelijkbaar is aan Simak de Startersmakelaar. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!