RSP Makelaars

RSP Makelaars is een makelaar gevestigd in Rosmalen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt RSP Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. RSP Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Rosmalen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van RSP Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij RSP Makelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties RSP Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 589.000
  • Gemiddelde verkooptijd 156
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over RSP Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar RSP Makelaars verkoopt

RSP Makelaars is het meeste actief in Rosmalen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar RSP Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt RSP Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Heerhugowaard 1 € 589.000

Type woningen die RSP Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat RSP Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat RSP Makelaars het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in RSP Makelaars

Wat kost RSP Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van RSP Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer RSP Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.900 en de € 4.400.

Waar is RSP Makelaars actief?

+

RSP Makelaars heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Heerhugowaard.

In welk prijssegment is RSP Makelaars actief?

+

RSP Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar RSP Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 589.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Rosmalen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Rosmalen en vergelijkbaar is aan RSP Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!