Rob Mion Vastgoed bv

Rob Mion Vastgoed bv is een makelaar gevestigd in Bergen op Zoom. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Rob Mion Vastgoed bv hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Rob Mion Vastgoed bv is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Bergen op Zoom en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Rob Mion Vastgoed bv. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Rob Mion Vastgoed bv zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Rob Mion Vastgoed bv in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 549.000
  • Gemiddelde verkooptijd 55
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over Rob Mion Vastgoed bv
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Rob Mion Vastgoed bv verkoopt

Rob Mion Vastgoed bv is het meeste actief in Bergen op Zoom. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Rob Mion Vastgoed bv woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Rob Mion Vastgoed bv ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Rotterdam 1 € 549.000

Type woningen die Rob Mion Vastgoed bv verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Rob Mion Vastgoed bv diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Rob Mion Vastgoed bv het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
50%
bovenwoning
25%
hoekwoning
25%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Rob Mion Vastgoed bv

Wat kost Rob Mion Vastgoed bv bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Rob Mion Vastgoed bv voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Rob Mion Vastgoed bv je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.700 en de € 4.100.

Waar is Rob Mion Vastgoed bv actief?

+

Rob Mion Vastgoed bv heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Rotterdam.

In welk prijssegment is Rob Mion Vastgoed bv actief?

+

Rob Mion Vastgoed bv is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Rob Mion Vastgoed bv actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 549.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Bergen op Zoom

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Bergen op Zoom en vergelijkbaar is aan Rob Mion Vastgoed bv. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!