Riemke Wisse Makelaardij

Riemke Wisse Makelaardij is een makelaar gevestigd in Winterswijk Kotten. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Riemke Wisse Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Riemke Wisse Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Winterswijk Kotten en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Riemke Wisse Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Riemke Wisse Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Riemke Wisse Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 364.000
  • Gemiddelde verkooptijd 20
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 2
Meer informatie over Riemke Wisse Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Riemke Wisse Makelaardij verkoopt

Riemke Wisse Makelaardij is het meeste actief in Winterswijk Kotten. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Riemke Wisse Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Riemke Wisse Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zuidland 1 € 565.000
Winterswijk 1 € 163.000

Type woningen die Riemke Wisse Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Riemke Wisse Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Riemke Wisse Makelaardij het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
50%
eindwoning
50%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Riemke Wisse Makelaardij

Wat kost Riemke Wisse Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Riemke Wisse Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Riemke Wisse Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is Riemke Wisse Makelaardij actief?

+

Riemke Wisse Makelaardij heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zuidland en Winterswijk.

In welk prijssegment is Riemke Wisse Makelaardij actief?

+

Riemke Wisse Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Riemke Wisse Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 364.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Winterswijk Kotten

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Winterswijk Kotten en vergelijkbaar is aan Riemke Wisse Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!