ReeshofMakelaar

ReeshofMakelaar is een makelaar gevestigd in Tilburg. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt ReeshofMakelaar hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. ReeshofMakelaar is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Tilburg en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van ReeshofMakelaar. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij ReeshofMakelaar zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties ReeshofMakelaar in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 625.000
  • Gemiddelde verkooptijd 54
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over ReeshofMakelaar
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar ReeshofMakelaar verkoopt

ReeshofMakelaar is het meeste actief in Tilburg. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar ReeshofMakelaar woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt ReeshofMakelaar ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Werkhoven 1 € 625.000

Type woningen die ReeshofMakelaar verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat ReeshofMakelaar diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat ReeshofMakelaar het meeste verkoopt is eindwoning.

eindwoning
50%
tussenwoning
50%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in ReeshofMakelaar

Wat kost ReeshofMakelaar bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 6.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 9.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van ReeshofMakelaar voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer ReeshofMakelaar je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.100 en de € 4.700.

Waar is ReeshofMakelaar actief?

+

ReeshofMakelaar heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Werkhoven.

In welk prijssegment is ReeshofMakelaar actief?

+

ReeshofMakelaar is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar ReeshofMakelaar actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 625.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Tilburg

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Tilburg en vergelijkbaar is aan ReeshofMakelaar. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!