Pien Kappetein Makelaardij

Pien Kappetein Makelaardij is een makelaar gevestigd in Bergen op Zoom. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Pien Kappetein Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Pien Kappetein Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Bergen op Zoom en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Pien Kappetein Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Pien Kappetein Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Pien Kappetein Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 295.000
  • Gemiddelde verkooptijd 23
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -230.000
  • Aantal transacties 10
Meer informatie over Pien Kappetein Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Pien Kappetein Makelaardij verkoopt

Pien Kappetein Makelaardij is het meeste actief in Bergen op Zoom. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Pien Kappetein Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Pien Kappetein Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Bergen op Zoom 6 € 247.000
Schalkwijk 1 € 585.000
Rilland 1 € 270.000
Wouw 1 € 300.000
Den-Bosch 1 € 315.000

Type woningen die Pien Kappetein Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Pien Kappetein Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Pien Kappetein Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
60%
hoekwoning
13%
galerijflat
7%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
7%
portiekflat
7%
vrijstaande woning
7%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Pien Kappetein Makelaardij

Wat kost Pien Kappetein Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Pien Kappetein Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Pien Kappetein Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.500 en de € 2.200.

Waar is Pien Kappetein Makelaardij actief?

+

Pien Kappetein Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Bergen op Zoom, Schalkwijk, Rilland, Wouw en Den-Bosch.

In welk prijssegment is Pien Kappetein Makelaardij actief?

+

Pien Kappetein Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Pien Kappetein Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 295.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Bergen op Zoom

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Bergen op Zoom en vergelijkbaar is aan Pien Kappetein Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!