Orij Makelaardij

Orij Makelaardij is een makelaar gevestigd in 't Harde. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Orij Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Orij Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die #DIV/0! verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in 't Harde en omgeving. De makelaar is daarom actief in een #DIV/0! segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Orij Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Orij Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Orij Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 367.000
  • Gemiddelde verkooptijd 18
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 9
Meer informatie over Orij Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Orij Makelaardij verkoopt

Orij Makelaardij is het meeste actief in 't Harde. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Orij Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Orij Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Elburg 2 € 375.000
’t Harde 2 € 363.000
Den-Bosch 1 € 385.000
Nunspeet 1 € 325.000
Oosterwolde Gld 1 € 369.000

Type woningen die Orij Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Orij Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Orij Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
25%
hoekwoning
25%
tussenwoning
25%
vrijstaande woning
13%
galerijflat
6%
halfvrijstaande woning
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Orij Makelaardij

Wat kost Orij Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Orij Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Orij Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.800.

Waar is Orij Makelaardij actief?

+

Orij Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Elburg, ’t Harde, Den-Bosch, Nunspeet en Oosterwolde Gld.

In welk prijssegment is Orij Makelaardij actief?

+

Orij Makelaardij is actief in een #DIV/0! prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Orij Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 367.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in 't Harde

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van 't Harde en vergelijkbaar is aan Orij Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!