Oranje Bouwgroep B.V.

Oranje Bouwgroep B.V. is een makelaar gevestigd in Rotterdam. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Oranje Bouwgroep B.V. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Oranje Bouwgroep B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Rotterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Oranje Bouwgroep B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Oranje Bouwgroep B.V. zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Oranje Bouwgroep B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 475.000
  • Gemiddelde verkooptijd 123
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over Oranje Bouwgroep B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Oranje Bouwgroep B.V. verkoopt

Oranje Bouwgroep B.V. is het meeste actief in Rotterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Oranje Bouwgroep B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Oranje Bouwgroep B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Rotterdam 1 € 475.000

Type woningen die Oranje Bouwgroep B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Oranje Bouwgroep B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Oranje Bouwgroep B.V. het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Oranje Bouwgroep B.V.

Wat kost Oranje Bouwgroep B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Oranje Bouwgroep B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Oranje Bouwgroep B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.600.

Waar is Oranje Bouwgroep B.V. actief?

+

Oranje Bouwgroep B.V. heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Rotterdam.

In welk prijssegment is Oranje Bouwgroep B.V. actief?

+

Oranje Bouwgroep B.V. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Oranje Bouwgroep B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 475.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Rotterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Rotterdam en vergelijkbaar is aan Oranje Bouwgroep B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!