Namaco Makelaars Amersfoort

Namaco Makelaars Amersfoort is een makelaar gevestigd in Amersfoort. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Namaco Makelaars Amersfoort hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Namaco Makelaars Amersfoort is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amersfoort en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Namaco Makelaars Amersfoort. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Namaco Makelaars Amersfoort zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Namaco Makelaars Amersfoort in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 376.000
  • Gemiddelde verkooptijd 55
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 6
Meer informatie over Namaco Makelaars Amersfoort
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Namaco Makelaars Amersfoort verkoopt

Namaco Makelaars Amersfoort is het meeste actief in Amersfoort. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Namaco Makelaars Amersfoort woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Namaco Makelaars Amersfoort ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amersfoort 4 € 368.000
Puttershoek 1 € 289.000
Hellevoetsluis 1 € 495.000

Type woningen die Namaco Makelaars Amersfoort verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Namaco Makelaars Amersfoort diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Namaco Makelaars Amersfoort het meeste verkoopt is portiekflat.

portiekflat
33%
tussenwoning
33%
bovenwoning
11%
maisonnette
11%
vrijstaande woning
11%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Namaco Makelaars Amersfoort

Wat kost Namaco Makelaars Amersfoort bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Namaco Makelaars Amersfoort voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Namaco Makelaars Amersfoort je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is Namaco Makelaars Amersfoort actief?

+

Namaco Makelaars Amersfoort heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amersfoort, Puttershoek en Hellevoetsluis.

In welk prijssegment is Namaco Makelaars Amersfoort actief?

+

Namaco Makelaars Amersfoort is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Namaco Makelaars Amersfoort actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 376.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amersfoort

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amersfoort en vergelijkbaar is aan Namaco Makelaars Amersfoort. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!