Mulder & Versteeven Makelaars

Mulder & Versteeven Makelaars is een makelaar gevestigd in Julianadorp. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Mulder & Versteeven Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Mulder & Versteeven Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Julianadorp en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Mulder & Versteeven Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Mulder & Versteeven Makelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Mulder & Versteeven Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 275.000
  • Gemiddelde verkooptijd 32
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 3
Meer informatie over Mulder & Versteeven Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Mulder & Versteeven Makelaars verkoopt

Mulder & Versteeven Makelaars is het meeste actief in Julianadorp. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Mulder & Versteeven Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Mulder & Versteeven Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Helder 1 € 225.000
Rotterdam 1 € 350.000
Doetinchem 1 € 250.000

Type woningen die Mulder & Versteeven Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Mulder & Versteeven Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Mulder & Versteeven Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
33%
galerijflat
17%
geschakelde woning
17%
hoekwoning
17%
vrijstaande woning
17%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Mulder & Versteeven Makelaars

Wat kost Mulder & Versteeven Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Mulder & Versteeven Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Mulder & Versteeven Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.400 en de € 2.100.

Waar is Mulder & Versteeven Makelaars actief?

+

Mulder & Versteeven Makelaars heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Helder, Rotterdam en Doetinchem.

In welk prijssegment is Mulder & Versteeven Makelaars actief?

+

Mulder & Versteeven Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Mulder & Versteeven Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 275.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Julianadorp

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Julianadorp en vergelijkbaar is aan Mulder & Versteeven Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!