Maat Beheer

Maat Beheer is een makelaar gevestigd in Almere. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Maat Beheer hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Maat Beheer is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Almere en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Maat Beheer. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Maat Beheer zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Maat Beheer in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 507.000
  • Gemiddelde verkooptijd 22
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 2
Meer informatie over Maat Beheer
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Maat Beheer verkoopt

Maat Beheer is het meeste actief in Almere. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Maat Beheer woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Maat Beheer ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Almere 2 € 507.000

Type woningen die Maat Beheer verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Maat Beheer diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Maat Beheer het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Maat Beheer

Wat kost Maat Beheer bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Maat Beheer voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Maat Beheer je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.500 en de € 3.800.

Waar is Maat Beheer actief?

+

Maat Beheer heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Almere.

In welk prijssegment is Maat Beheer actief?

+

Maat Beheer is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Maat Beheer actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 507.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 6.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Almere

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Almere en vergelijkbaar is aan Maat Beheer. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!