Op zoek naar de beste makelaar in Maastricht? Vergelijk alle aankoop- en verkoopmakelaars in Maastricht

Vul je voorkeuren in en wij vergelijken direct voor jou de makelaars in Maastricht

Klik hierboven, vergelijken van makelaars kost slechts 1 minuut
Huizen vector Huizen vector

Wonen in het Bourgondische Maastricht

Een goede quizvraag zou zijn: wat is de minst Nederlandse stad? Veel mensen zullen dan Maastricht noemen. Het voelt alsof je in het buitenland bent. Dit is niet voor niets, aangezien Maastricht vlakbij België en Duitsland ligt. Wanneer je door de stad loopt ontdek je direct de charme. Je voelt hier de Bourgondische sfeer. Er zijn dan ook uitstekende restaurants, waar je perfect een avond kunt genieten van al het lekkers wat de stad te bieden heeft. Naast het Bourgondische eten is de stad een bruisende stad met veel studenten.
Typisch Maastrichts zijn de mooie winkelstraten, speciaalzaken, cultuur, historische gebouwen, prachtige parken en de zonnige terrassen. De bekendste plek van Maastricht is met stipt het Vrijthof, waar ook jaarlijks André Rieu zijn concerten geeft.
In Maastricht wonen er meer dan 120.000 inwoners. De gemiddelde WOZ-waarde in de gehele gemeente is op dit moment € 207.000,-. Dit is een stijging van 19 procent ten opzichte van vijf jaar eerder.
Maastricht is opgesplitst in verschillende wijken en buurten. Hieronder lees je meer informatie over een aantal populaire buurten waar je heerlijk kunt wonen!

Overzicht van de wijken in Maastricht

1. Centrum; 2. Zuidwest; 3. West; 4. Noordwest; 5. Oost; 6. Noordoost; 7. Zuidoost

Wonen in de Binnenstad van Maastricht

De Binnenstad van Maastricht valt in de wijk Centrum. Het is een druk gebied met genoeg dingen om te doen. Het is er heerlijk om te winkelen. Zo je vindt er twee winkelcentra met alles wat je maar nodig hebt. Daarnaast vind je hier het Vrijthof waar je heerlijk op het terras kunt zitten.
In dit deel van Maastricht wonen slechts 2.000 mensen, waarbij de gemiddelde WOZ-waarde € 243.000,- is. 

Wonen in het authentieke Wyck

De buurt Wyck, voor Maastrichtenaren bekend als Wiek, is een van de meest karakteristieke buurten van heel Maastricht. De prachtige oude panden, boutique winkels en knusse cafés typeren deze buurt. De buurt is dichtbij het centrum waarbij je zo het station in loopt.
In Wyck wonen ongeveer 5.300 mensen. De huidige WOZ-waarde is € 283.000,-. 

Wonen in het Jekerkwartier

Dit stuk van Maastricht voelt erg Frans aan. Het Jekerkwartier is een echte authentieke buurt in Maastricht. Je vindt hier heerlijke bistro restaurants, een vlaaienbakker en vrijwel altijd live muziek op straat. 

In deze buurt wonen ongeveer 1.550 mensen. De gemiddelde woningprijs is op dit moment € 332.000,-. 

Makelaar vinden in Maastricht? Vergelijk direct de makelaars en wij zoeken de beste makelaar voor jou

Op zoek naar een geschikte makelaar jou te ondersteunen bij de aankoop van je droomhuis? Of juist om je woning te verkopen voor de beste prijs? Dan is het zoeken naar de beste makelaar voor jou in Maastricht een belangrijke stap. Er zijn tientallen makelaars actief in Maastricht. Wij van Juiste Makelaar begrijpen dat dit ingewikkeld is om te vergelijken. Zeker als je geen of weinig ervaring hebt met makelaars. Dat is waarom wij je direct kunnen helpen aan de beste makelaar op basis van jouw voorkeuren. Zodra de aanvraag is gedaan ontvang je de geselecteerde makelaars, welke daarna met jou contact op zullen nemen. Kies daarna zelf welke van de twee makelaars het beste bij jou past. Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.

Huis verkocht of gekocht in Maastricht

Recent je huis verkocht met hulp van de verkoopmakelaar en een nieuw huis gekocht in Maastricht? Waarschijnlijk ga je dan snel verhuizen. Voordat je gaat verhuizen vergeet dan niet je nieuwe adres bij de gemeente Maastricht door te geven. Op deze manier zijn alle overheidsinstanties direct op de hoogte van je verhuizing. 

Ben je van plan je huis te verbouwen tot je droomhuis? Dan is het nodig om eerst te controleren of je een omgevingsvergunning nodig hebt via het Omgevingsloket. Hier kun je deze vergunning ook direct aanvragen. In verschillende gevallen is het mogelijk om vergunningsvrij een verbouwing te doen. Dit kan bij bijvoorbeeld het plaatsen van een dakkapel, garage of een serre aan het huis. 

Hoe werkt het?

Start eerst met de check via de rode button

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

2 makelaars

Ontvang jouw makelaars per mail

Wij selecteren het aantal gewenste makelaars bij jouw voorkeuren.

De makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

Kies voor jou de beste makelaar in Amsterdam

Jij kiest de Juiste Makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die het beste bij jou past!

Dit zeggen onze gebruikers

Icons/thumb Created with Sketch.
9.5 klanttevredenheid
uit 13 beoordelingen
Icons/login Created with Sketch.
Michiel

9/10 Goed

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Via Juiste Makelaar een goede makelaar gevonden, proces was makkelijk en snel te doorlopen, Door enkele vragen in te vullen kwam er een match uit die aansloot op mijn wensen.

Icons/login Created with Sketch.
Chanell

6/10 Voldoende

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Erg betrokken en behulpzaam.

Ik heb de contact met de makelaars als zeer prettig ervaren.

Icons/login Created with Sketch.
Peter

9/10 Goed

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Snelle en duidelijk bevestiging. Persoonlijke nazorg/follow-up.

Versterk je onderhandelingspositie met de Hypotheekbelofte

Er is veel concurrentie in de huizenmarkt. Hoe zorg je ervoor dat jouw bod wél wordt geaccepteerd? Het is voor verkopers en verkoopmakelaars een groot voordeel als je in het biedproces al kunt aantonen dat je de hypotheek rond kunt krijgen. Met het Hypotheekbelofterapport van Hypotheek Visie weet je nog zonder het adviestraject van een hypotheekadviseur hoeveel je kunt lenen. Dat maakt de kans groot dat de verkopende partij jouw bod gaat accepteren.

  • Snel een overzichtelijk rapport met jouw hypotheekmogelijkheden
  • Zekerheid van financiering met behulp van een expert van Hypotheek Visie
  • Sterke onderhandelingspositie tijdens de huizenjacht

Interesse in de hypotheekbelofte? Bekijk de hypotheekbelofte

 

Ga naar de Hypotheekbelofte

Vergelijk hier