Koop N Huis NVM Makelaars

Koop N Huis NVM Makelaars is een makelaar gevestigd in Hooghalen. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Koop N Huis NVM Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Koop N Huis NVM Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Hooghalen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Koop N Huis NVM Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Koop N Huis NVM Makelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Koop N Huis NVM Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 258.000
  • Gemiddelde verkooptijd 19
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 2
Meer informatie over Koop N Huis NVM Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Koop N Huis NVM Makelaars verkoopt

Koop N Huis NVM Makelaars is het meeste actief in Hooghalen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Koop N Huis NVM Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Koop N Huis NVM Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hardenberg 1 € 200.000
Balkbrug 1 € 315.000

Type woningen die Koop N Huis NVM Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Koop N Huis NVM Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Koop N Huis NVM Makelaars het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
67%
tussenwoning
33%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Koop N Huis NVM Makelaars

Wat kost Koop N Huis NVM Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 3.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Koop N Huis NVM Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Koop N Huis NVM Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.300 en de € 1.900.

Waar is Koop N Huis NVM Makelaars actief?

+

Koop N Huis NVM Makelaars heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Hardenberg en Balkbrug.

In welk prijssegment is Koop N Huis NVM Makelaars actief?

+

Koop N Huis NVM Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Koop N Huis NVM Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 258.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Hooghalen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Hooghalen en vergelijkbaar is aan Koop N Huis NVM Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!