Op zoek naar de beste makelaar in Heemskerk? Vergelijk alle makelaars in Heemskerk

Vul je voorkeuren in en wij vergelijken direct voor jou de makelaars in Heemskerk

Doe de check in 1 minuut via Juiste makelaar
Huizen vector Huizen vector

De beste makelaar in Heemskerk

Het vinden van de beste makelaar die past bij jou is geen gemakkelijke opgave. Zodra je de beste makelaar in Heemskerk hebt gevonden, ga je hier je voordeel uit halen. Denk hierbij aan de verkoopprijs maximaliseren, je woning zo snel mogelijk verkopen en de beste voorwaarden onderhandelen. 

De verkoop van je huis is een belangrijke keuze, omdat dit een serieuze financiële impact heeft. Tenslotte is je huis je grootste bezit en vaak je grootste schuld. Wees er daarom zeker van dat je de beste makelaar voor jou kiest voor de verkoop van je huis. Een goede makelaar komt met een geschikte verkoopstrategie, waarbij je huis zo goed mogelijk in de markt wordt gezet. Bij het vinden van de juiste makelaar is het daarom belangrijk dat de makelaar verkoopervaring heeft in Heemskerk. 

Hoe herken je een goede makelaar?

Een goede makelaar is pro-actief op de hoogte van wat er speelt op de plaatselijke huizenmarkt. Zo’n goede makelaar weet wat er speelt in de regio en heeft zeer waardevolle connecties met andere makelaars in Heemskerk. Dit kan weer handig zijn zodra je huis in de verkoop staat en de makelaar zijn makelaarsnetwerk inzet voor het zoeken van potentiële kopers.  

Vergelijken van makelaars in Heemskerk

Een fout die vaak gemaakt wordt bij het vergelijken van makelaars is dat slechts alleen naar het makelaarsloon wordt gekeken. Maar helaas is het vergelijken van makelaars in Heemskerk een stuk moeilijker. Er zijn veel verschillende punten waar je rekening mee moet houden op het moment dat je lokale makelaars gaat vergelijken. Om deze reden is het vergelijken van makelaars niet zomaar is gedaan. 

Bij Juiste Makelaar hebben wij hier veel ervaring mee. Nadat het eenvoudig aanklikken van jouw voorkeuren en telefonische kennismaking met de makelaar expert maakt ons systeem de persoonlijke vergelijking voor jou. Uiteindelijk blijven er slechts twee makelaars over na de makelaar vergelijking. Onze unieke vergelijkingstool houdt rekening met diverse variabelen zoals; gemiddelde verkoopprijzen, verkooptijd, verkoopcourtages, aantal transacties, beoordelingen, jouw persoonlijke voorkeuren, de locatie en nog veel meer maar dat houden we liever geheim. Zo zorgen wij ervoor dat je veel tijd en geld bespaart. 

Vergelijk lokale makelaars in je eigen woonplaats

Kiezen van een makelaar in Heemskerk

Voordat je met een makelaar uit Heemskerk in zee gaat is het verstandig om met twee makelaars te hebben gesproken. Pas nadat je een aantal makelaars in Heemskerk hebt gesproken, kan je een gewogen keuze maken. Inmiddels is het duidelijk dat je niet zomaar de makelaars in Heemskerk kunt vergelijken op enkel de prijs, maar dat je rekening moet houden met veel punten van de lokale makelaars. Hieronder een aantal punten waarop je de verschillende makelaars kunt vergelijken, want wij hebben het werk al voor je eenvoudiger gemaakt. 

  • Hoe presenteren de makelaars de woningen?
  • Hoe wilt de makelaar je woning in de markt zetten?
  • Is de geschatte verkoopprijs naar verwachting?
  • Helpt de makelaar je proactief of moet je zelf alles initiëren?
  • Hoe gaat de makelaar zijn netwerk in Heemskerk gebruiken?

Als je nog twijfelt tussen twee makelaars en het komt op het makelaarsloon aan, is de beste manier dat je dezelfde taken en kosten met elkaar vergelijkt. Bij de ene makelaar moet je soms een meerprijs betalen voor het toevoegen van taken en bij de ander is dit inbegrepen. Verder moet je er zeker van zijn dat de kosten op dezelfde manier worden berekend, bijvoorbeeld inclusief btw. 

Als laatste, het allerbelangrijkste bij het kiezen van een geschikte makelaar is het gevoel wat je bij de makelaar hebt. Wanneer je veel vertrouwen in de ene makelaar hebt, terwijl die een iets hogere makelaarsfee rekent kies dan de makelaar waar je de beste klik mee hebt. Verder kun je altijd nog onderhandelen over een bonus bij een hogere verkoopprijs in plaats van de standaard ‘hogere’ courtage. Veel makelaars zijn bereid om aan een soortgelijke constructie mee te werken. Immers kan de makelaar er ook een beter resultaat aan overhouden.

Wonen in Heemskerk

Heemskerk is een plaats in de gemeente Heemskerk en een middel grote plaats in de provincie Noord-Holland. De plaats Heemskerk heeft in totaal 39.182 inwoners. De meeste huizen in Heemskerk zijn gebouwd tussen 1955 tot 1965, waarbij een gemiddeld huis 107 m2 groot is. 

De gemiddelde verkoopprijs in Heemskerk is € 318.055,-, hierbij is de WOZ-waarde afgelopen jaar gestegen met 9,7%. Waarbij het gemiddeld modale inkomen per huishouden in de gemeente Heemskerk € 30.800,- is.

Meer weten over plaatsen in de buurt? Plaatsen in de buurt zijn Uitgeest, Velsen-Noord, Castricum, Akersloot en Limmen.

Hoe werkt het?

Start eerst met de check via de rode button

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

2 makelaars

Persoonlijke intake en selectie

Wij selecteren het aantal gewenste makelaars bij jouw voorkeuren.

De makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

Kies voor jou de beste makelaar in Amsterdam

Jij kiest de Juiste Makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die het beste bij jou past!

Dit zeggen onze gebruikers

Icons/thumb Created with Sketch.
9.6 klanttevredenheid
uit 20 beoordelingen
Icons/login Created with Sketch.
Pieter, Amsterdam

10 februari 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Goede match! Twee opties gehad en eentje heeft ons succesvol geholpen. Goede service!

Icons/login Created with Sketch.
Lize, Arnhem

7 januari 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Snel en goed geholpen

Ik ben snel door 1 makelaar gebeld – dezelfde dag nog. De tweede wou niet en de derde makelaar was heel traag met een reactie. De Juiste Makelaar heeft echt geholpen waardoor wij dat wij een goede makelaar gevonden hebben.

Icons/login Created with Sketch.
Sam, Amsterdam

8 december 2020

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Top service, snel geholpen

Ik werd snel aan een aankoopmakelaar geholpen. Er werd fijn meegedacht dus ik raad het zeker aan!

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over de dienstverlening van Juiste Makelaar.

+

Wat doet Juiste Makelaar?

Wij zijn een makelaar vergelijkingsdienst die actief is in heel Nederland. Op basis van jouw voorkeuren en onze unieke makelaarsdatabase matchen wij jou aan de beste makelaar voor jouw situatie. Voordat we je in contact brengen nemen wij contact met je op om de matching compleet te maken. Zo sta je niet voor verrassingen. Vervolgens ontvang je de geselecteerde makelaars per mail en nemen zij zelf contact me je op. Daarna kies jij de beste makelaar voor jouw situatie.

+

Hoe vergelijken jullie makelaars?

In de aanvraag vragen wij een aantal voorkeuren dit combineren wij met de beschikbare makelaarsdata. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld nemen we altijd persoonlijk contact op zodat we de gehele vergelijking compleet kunnen maken.

+

Is deze aanvraag via Juiste Makelaar gratis?

Jazeker! Deze aanvraag is voor jou helemaal gratis. We brengen je graag gratis en vrijblijvend in contact met de geselecteerde makelaars. Op het moment dat je uiteindelijk succesvol bent geholpen met het kopen of verkopen van je woning, dan vragen wij een kleine vergoeding aan de makelaar, wat inhoud dat er voor jou geen kosten aan zijn verbonden.

+

Wat gebeurt er als ik de vergelijking heb afgerond?

Direct na het invullen van je voorkeuren, ontvang je een bevestiging. Daarna nemen we telefonisch contact op, tenzij je liever op een andere manier contact wilt hebben. Wanneer alles naar wens is zullen daarna de twee geselecteerde makelaars contact opnemen. Tot slot maak je zelf de keuze met welke makelaar je de beste klik hebt en met wie je wilt samenwerken.

+

Waarom is het vergelijken van makelaars nodig?
In Nederland zijn meer dan 9.000 actieve makelaars. Op deze manier is het moeilijk om te bepalen welke makelaar het beste past bij jouw situatie. Welke makelaar hanteert een goede aan- of verkoopstrategie en welke kosten rekenen de verschillende makelaars. Nieuwsgierig geworden? Doe direct de vergelijking!

+

Kan ik overal in Nederland makelaars vergelijken?

Ja! Wij kunnen je in heel Nederland helpen aan een geschikte makelaar. Dit komt mede door onze vele partners, waardoor wij overal in Nederland je zo goed mogelijk kunnen helpen.

+

Wat is zijn normale makelaarskosten van een verkoopmakelaar?

De gemiddelde verkoopcourtage van een makelaar in Nederland ligt tussen de 1 en 1,5 procent. Echter hangt dit natuurlijk af van wat je afspreekt met de desbetreffende makelaar. Je kunt hierbij denken aan een bonusafspraak of een ander takenpakket.

Meer weten over de kosten van een verkoopmakelaar? Lees hier verder

+

Wat is zijn normale makelaarskosten van een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar rekent in veel gevallen een lagere makelaarsprovisie dan een verkoopmakelaar. De gemiddelde makelaarscourtage in Nederland bij een aankoopmakelaar ligt tussen de 0,5 en 1,0 procent. Ook bij de aankoopmakelaar hangt de courtage af van de aankoopsom, de werkzaamheden en de woonplaats waar je een woning wilt kopen. Is de plaats of buurt erg populair? Dan kan de makelaar hogere kosten in rekening brengen.

Meer weten over kosten van een aankoopmakelaar? Lees hier verder

+

Kan ik ook een prijslijst van makelaars krijgen?

Nee, omdat alle makelaars in Nederland een andere werkwijze hebben is het nog niet mogelijk om een standaard prijslijst te sturen. Dit komt mede door verschillende aspecten, zoals dat je met makelaars prestatiebonussen kunt afspreken waardoor het standaardcourtage lager is, of dat je zelf een aantal taken zelf uitvoert. Andere redenen om geen standaardprijslijst te kunnen geven zijn: de verkoopranges van makelaarsverschillen, de locatie van je woning, kwaliteit van de makelaar en extra services die makelaars aanbieden.

Vergelijk hier
NL