Op zoek naar de beste makelaar in Haarlemmermeer? Zoek dan niet verder!

Vergelijk direct de makelaars in jouw omgeving en kom in contact

Klik hierboven, vergelijken van makelaars kost slechts 1 minuut
Huizen vector Huizen vector

Hoe kan je de beste makelaar in Haarlemmermeer vinden? Vergelijk gratis & kom in contact met de beste makelaars

De meeste makelaars die actief zijn in Haarlemmermeer zijn actief in alle plaatsen in deze gemeente. De belangrijkste vraag die vaak voorbij komt is hoe je een geschikte makelaar selecteert voor jou aan- of verkoop. Het is een belangrijke keuze die veel tijd kost, maar het kan je ook veel geld opleveren. Om deze reden is het verstandig om naar experts te luisteren zodat jij het beste geholpen wordt. Dit is waarom Juiste Makelaar de makelaars die actief zijn in Haarlemmermeer te vergelijken op basis van jouw voorkeuren. Hierbij komen wij erachter wat jij belangrijk vindt, zoals de kosten, de ervaring, een makelaar in de buurt of misschien wel de beste mix hiervan. Nadat wij de gegevens hebben ontvangen brengen wij jou in contact met de geselecteerde makelaars. Deze makelaars nemen contact op, waarna jij geheel vrijblijvend je eigen keuze kunt maken. Ontdek het direct, vul je voorkeuren in en vind de beste makelaar voor jou. 

Wonen in Haarlemmermeer

De gemeente Haarlemmermeer is van oorsprong een watervlakte wat rond 1840 is drooggemalen. Het huidige Haarlemmermeer heeft meer dan 154.000 inwoners. De gemeente bestaat uit veel woonplaatsen, waarvan Hoofddorp de grootste is met ongeveer 75.000 inwoners. De gemiddelde huizenprijs in de gemeente is ongeveer € 298.000,-. De afgelopen vijf jaar is dit fors gestegen met 22 procent. 

In de gemeente is genoeg te doen wat betreft recreatie. Zo is er de Luchthaven Schiphol en het Haarlemmermeerse Bos waar jaarlijks veel evenementen worden gehouden zoals muziekfestival Mysteryland en Concours Hippique. Ten zuiden van Hoofddorp vind je daarnaast een recreatieplas wat heerlijk vertoeven is in de zomer. Voor wie wilt golfen is er ook nog de Haarlemmermeersche Golfclub. Naast deze recreatieve opties heb je er nog een aantal interessante musea en theaters.

Makelaars vergelijken in dorpen in Haarlemmermeer (kaart)

1. Hoofddorp; 2. Nieuw Vennep; 3. Zwanenburg; 4. Lijnden Boesingheliede; 5. Badhoevedorp; 6. Aalsmeerderbrug Oude Meer Rozenburg; 7. Rijsenhout; 8. Burgerveen Leimuiderbrug Weteringbru; 9. Abbenes Buitenkaag; 10. Lisserbroek; 11. Beinsdorp; 12. Zwaanshoek; 13. Cruquius; 14. Vijfhuizen; 15. Schiphol; 16. Spaarndam; 17. Haarlemmerliede; 18. Halfweg

Wonen in het groeiende Hoofddorp

Veel mensen in Nederland dachten tot kort geleden dat Hoofddorp gewoon een plaats was onder de rook van Schiphol en Amsterdam. Echter, Hoofddorp is in de afgelopen jaren erg veranderd waardoor de populariteit van Hoofddorp steeds verder toeneemt. De naam Hoofddorp klinkt nog steeds alsof het klein is, maar inmiddels is de plaats een serieuze stad aan het worden. 

In het centrum van de stad vindt je veel winkels, gezellige terrassen en goede restaurants. Naast deze goede voorzieningen heeft de stad alles om even tot rust te komen of te sporten. Dit kan in de parken en bossen rondom Hoofddorp.  

In Hoofddorp wonen veel werknemers van grote bedrijven die eveneens in de stad gevestigd zijn zoals L’Oreal, Siemens, Booking.com en Microsoft. Hier vindt je meer betaalbare woningen dan in Amsterdam en de ligging is ideaal om overal naartoe te reizen. 

De gemiddelde woningwaarde in Hoofddorp is ongeveer € 285.000,- en is in de afgelopen vijf jaar met ongeveer 24 procent gestegen. 

Wonen in Nieuw-Vennep

Nieuwe vennep staat bekend als een dorp in Haarlemmermeer wat goed bereikbaar is met zowel de trein en de auto. Het is een van de dorpen die werd opgericht na de drooglegging van het Haarlemmermeer. Ook Nieuw-Vennep heeft alle voorzieningen om heerlijk te kunnen wonen, zo heeft het dorp 2 winkelcentra, veel winkels, verschillende culturele uitjes en veel groen. 

Het dorp heeft in totaal meer dan 31.500 inwoners, waarbij de gemiddelde WOZ-waarde de afgelopen jaren met 21 procent gestegen. De gemiddelde waarde is op dit moment € 302.000,-. 

Wonen onder de rook van Amsterdam in Badhoevedorp

Badhoevedorp is vernoemd naar modelboerderij ‘De Badhoeve’ van de burgemeester van Haarlemmermeer tussen 1863 en 1869. Het dorp heeft inmiddels meer dan 12.500 inwoners. Badhoevedorp werd in de jaren 30 gebruikt als de tuin van Amsterdam. Dit is dan ook een van de redenen waarom veel werknemers van Schiphol hier gehuisvest zijn. Het dorp staat bekend om de groene omgeving, ruime huizen en goede verbinding naar Amsterdam, zelfs op de fiets! 

De gemiddelde huizenprijs ligt hoger dan de andere grote dorpen in Haarlemmermeer. Dit komt voornamelijk door de uitstekende ligging. Gemiddeld kost een huis hier € 343.000,- dit is een stijging van ruim 22 procent. 

Wonen in Zwanenburg

Ten noorden van Hoofddorp ligt het dorpje Zwanenburg. Hier wonen iets minder dan 8.000 mensen. Van oorsprong woonden er in dit dorp veel landarbeiders die na de drooglegging op een goedkoper stuk grond gingen wonen. Zwanenburg kan niet los worden gezien van het dorp wat er tegenover ligt Halfweg. De rivier de Ringvaart splitst de twee dorpen. De twee bruggen zorgen voor de verbinding tussen de twee dorpen. 

Gemiddeld kost een woning momenteel € 252.000,- in Zwanenburg. Dit is een stijging van ongeveer 21 procent ten opzichte van vijf jaar geleden. 

Wonen in het rustieke Vijfhuizen

Tussen Haarlem en Hoofddorp in ligt het dorp Vijfhuizen, waar ongeveer 4.800 mensen wonen. Het unieke aan dit dorp is dat dit het enige dorp is in de gemeente wat al bestond voor de drooglegging. Het dorp is omgeven met veel groen waar er veel ruime huizen staan. De meeste woningen zijn nieuwbouw, wat is ontstaan in de beginjaren van deze eeuw. 

De gemiddelde huizenprijs van een woning is € 360.000,-. Dit is ongeveer 29 procent meer dan vijf jaar geleden.

Wonen in het waterrijke Rijsenhout

In Rijsenhout kun je heerlijk rustig wonen. Ideaal voor iedereen die van watersporten of een bootje varen houdt. Het dorp bestaat uit ongeveer 4.000 inwoners. Het grenst aan de Westeinderplassen. Naast het vele water heb je er een heerlijke markt op donderdag. 

De gemiddelde huizenprijs in Rijsenhout is € 284.000,-. De afgelopen vijf jaar is deze prijs slechts 9 procent gestegen. 

Wonen in Lisserbroek

Lisserbroek is het kleinere dorp naast Lisse. Hier wonen in totaal ongeveer 3.400 mensen. Het dorp staat bekend als het Moeras van Lisse. Dit komt mede doordat er niet altijd water heeft gestaan in dit deel. 

De gemiddelde woningwaarde in Lisserbroek is € 292.000,-. Wat ongeveer 12 procent meer is dan vijf jaar geleden. 

Huis gekocht of verkocht in Haarlemmermeer

Heb je met behulp van een makelaar je huis verkocht of juist een nieuw huis gekocht? Dan zal je op korte termijn gaan verhuizen. Voordat je gaat verhuizen is het van belang je nieuwe adres door te geven bij de gemeente Haarlemmermeer. Dit is als je zowel binnen de gemeente verhuist of in de gemeente komt wonen. Je post van iedere overheidsinstelling zal voortaan op je nieuwe adres bezorgd worden. 

In verschillende dorpen binnen de gemeente Haarlemmermeer zijn diverse nieuwbouwprojecten aan de gang. Vooral in Badhoevedorp, Cruquius, Hoofddorp, Nieuw-Vennep en Rijsenhout worden er nieuwe projecten opgezet. De gemeente is niet alleen druk met nieuwe woonwijken maar er wordt ook gewerkt aan bedrijventerreinen en sportvoorzieningen.

Hoe werkt het?

Start eerst met de check via de rode button

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

2 makelaars

Persoonlijke intake en selectie

Wij selecteren het aantal gewenste makelaars bij jouw voorkeuren.

De makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

Kies voor jou de beste makelaar in Amsterdam

Jij kiest de Juiste Makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die het beste bij jou past!

Dit zeggen onze gebruikers

Icons/thumb Created with Sketch.
9.6 klanttevredenheid
uit 20 beoordelingen
Icons/login Created with Sketch.
Sonja, Amsterdam

27 augustus 2021

4/5 Goed

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Good!

Satisfied

Icons/login Created with Sketch.
Diederik, Den-Haag

15 april 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Snelle en adequate service

Via de Juiste Makelaar ben ik in contact gekomen met een makelaar die de omgeving kent en al snel goede dienst wist te verlenen.

Icons/login Created with Sketch.
Pieter, Amsterdam

10 februari 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Goede match! Twee opties gehad en eentje heeft ons succesvol geholpen. Goede service!

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over de dienstverlening van Juiste Makelaar.

+

Wat doet Juiste Makelaar?

Wij zijn een makelaar vergelijkingsdienst die actief is in heel Nederland. Op basis van jouw voorkeuren en onze unieke makelaarsdatabase matchen wij jou aan de beste makelaar voor jouw situatie. Voordat we je in contact brengen nemen wij contact met je op om de matching compleet te maken. Zo sta je niet voor verrassingen. Vervolgens ontvang je de geselecteerde makelaars per mail en nemen zij zelf contact me je op. Daarna kies jij de beste makelaar voor jouw situatie.

+

Hoe vergelijken jullie makelaars?

In de aanvraag vragen wij een aantal voorkeuren dit combineren wij met de beschikbare makelaarsdata. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld nemen we altijd persoonlijk contact op zodat we de gehele vergelijking compleet kunnen maken.

+

Is deze aanvraag via Juiste Makelaar gratis?

Jazeker! Deze aanvraag is voor jou helemaal gratis. We brengen je graag gratis en vrijblijvend in contact met de geselecteerde makelaars. Op het moment dat je uiteindelijk succesvol bent geholpen met het kopen of verkopen van je woning, dan vragen wij een kleine vergoeding aan de makelaar, wat inhoud dat er voor jou geen kosten aan zijn verbonden.

+

Wat gebeurt er als ik de vergelijking heb afgerond?

Direct na het invullen van je voorkeuren, ontvang je een bevestiging. Daarna nemen we telefonisch contact op, tenzij je liever op een andere manier contact wilt hebben. Wanneer alles naar wens is zullen daarna de twee geselecteerde makelaars contact opnemen. Tot slot maak je zelf de keuze met welke makelaar je de beste klik hebt en met wie je wilt samenwerken.

+

Waarom is het vergelijken van makelaars nodig?
In Nederland zijn meer dan 9.000 actieve makelaars. Op deze manier is het moeilijk om te bepalen welke makelaar het beste past bij jouw situatie. Welke makelaar hanteert een goede aan- of verkoopstrategie en welke kosten rekenen de verschillende makelaars. Nieuwsgierig geworden? Doe direct de vergelijking!

+

Kan ik overal in Nederland makelaars vergelijken?

Ja! Wij kunnen je in heel Nederland helpen aan een geschikte makelaar. Dit komt mede door onze vele partners, waardoor wij overal in Nederland je zo goed mogelijk kunnen helpen.

+

Wat is zijn normale makelaarskosten van een verkoopmakelaar?

De gemiddelde verkoopcourtage van een makelaar in Nederland ligt tussen de 1 en 1,5 procent. Echter hangt dit natuurlijk af van wat je afspreekt met de desbetreffende makelaar. Je kunt hierbij denken aan een bonusafspraak of een ander takenpakket.

Meer weten over de kosten van een verkoopmakelaar? Lees hier verder

+

Wat is zijn normale makelaarskosten van een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar rekent in veel gevallen een lagere makelaarsprovisie dan een verkoopmakelaar. De gemiddelde makelaarscourtage in Nederland bij een aankoopmakelaar ligt tussen de 0,5 en 1,0 procent. Ook bij de aankoopmakelaar hangt de courtage af van de aankoopsom, de werkzaamheden en de woonplaats waar je een woning wilt kopen. Is de plaats of buurt erg populair? Dan kan de makelaar hogere kosten in rekening brengen.

Meer weten over kosten van een aankoopmakelaar? Lees hier verder

+

Kan ik ook een prijslijst van makelaars krijgen?

Nee, omdat alle makelaars in Nederland een andere werkwijze hebben is het nog niet mogelijk om een standaard prijslijst te sturen. Dit komt mede door verschillende aspecten, zoals dat je met makelaars prestatiebonussen kunt afspreken waardoor het standaardcourtage lager is, of dat je zelf een aantal taken zelf uitvoert. Andere redenen om geen standaardprijslijst te kunnen geven zijn: de verkoopranges van makelaarsverschillen, de locatie van je woning, kwaliteit van de makelaar en extra services die makelaars aanbieden.

Vergelijk hier
NL