Op zoek naar de beste makelaar in Haarlemmermeer? Zoek dan niet verder!

Vergelijk direct de makelaars in jouw omgeving en kom in contact

Klik hierboven, vergelijken van makelaars kost slechts 1 minuut
Huizen vector Huizen vector

Hoe kan je de beste makelaar in Haarlemmermeer vinden? Vergelijk gratis & kom in contact met de beste makelaars

De meeste makelaars die actief zijn in Haarlemmermeer zijn actief in alle plaatsen in deze gemeente. De belangrijkste vraag die vaak voorbij komt is hoe je een geschikte makelaar selecteert voor jou aan- of verkoop. Het is een belangrijke keuze die veel tijd kost, maar het kan je ook veel geld opleveren. Om deze reden is het verstandig om naar experts te luisteren zodat jij het beste geholpen wordt. Dit is waarom Juiste Makelaar de makelaars die actief zijn in Haarlemmermeer te vergelijken op basis van jouw voorkeuren. Hierbij komen wij erachter wat jij belangrijk vindt, zoals de kosten, de ervaring, een makelaar in de buurt of misschien wel de beste mix hiervan. Nadat wij de gegevens hebben ontvangen brengen wij jou in contact met de geselecteerde makelaars. Deze makelaars nemen contact op, waarna jij geheel vrijblijvend je eigen keuze kunt maken. Ontdek het direct, vul je voorkeuren in en vind de beste makelaar voor jou. 

Wonen in Haarlemmermeer

De gemeente Haarlemmermeer is van oorsprong een watervlakte wat rond 1840 is drooggemalen. Het huidige Haarlemmermeer heeft meer dan 154.000 inwoners. De gemeente bestaat uit veel woonplaatsen, waarvan Hoofddorp de grootste is met ongeveer 75.000 inwoners. De gemiddelde huizenprijs in de gemeente is ongeveer € 298.000,-. De afgelopen vijf jaar is dit fors gestegen met 22 procent. 

In de gemeente is genoeg te doen wat betreft recreatie. Zo is er de Luchthaven Schiphol en het Haarlemmermeerse Bos waar jaarlijks veel evenementen worden gehouden zoals muziekfestival Mysteryland en Concours Hippique. Ten zuiden van Hoofddorp vind je daarnaast een recreatieplas wat heerlijk vertoeven is in de zomer. Voor wie wilt golfen is er ook nog de Haarlemmermeersche Golfclub. Naast deze recreatieve opties heb je er nog een aantal interessante musea en theaters.

Makelaars vergelijken in dorpen in Haarlemmermeer (kaart)

1. Hoofddorp; 2. Nieuw Vennep; 3. Zwanenburg; 4. Lijnden Boesingheliede; 5. Badhoevedorp; 6. Aalsmeerderbrug Oude Meer Rozenburg; 7. Rijsenhout; 8. Burgerveen Leimuiderbrug Weteringbru; 9. Abbenes Buitenkaag; 10. Lisserbroek; 11. Beinsdorp; 12. Zwaanshoek; 13. Cruquius; 14. Vijfhuizen; 15. Schiphol; 16. Spaarndam; 17. Haarlemmerliede; 18. Halfweg

Wonen in het groeiende Hoofddorp

Veel mensen in Nederland dachten tot kort geleden dat Hoofddorp gewoon een plaats was onder de rook van Schiphol en Amsterdam. Echter, Hoofddorp is in de afgelopen jaren erg veranderd waardoor de populariteit van Hoofddorp steeds verder toeneemt. De naam Hoofddorp klinkt nog steeds alsof het klein is, maar inmiddels is de plaats een serieuze stad aan het worden. 

In het centrum van de stad vindt je veel winkels, gezellige terrassen en goede restaurants. Naast deze goede voorzieningen heeft de stad alles om even tot rust te komen of te sporten. Dit kan in de parken en bossen rondom Hoofddorp.  

In Hoofddorp wonen veel werknemers van grote bedrijven die eveneens in de stad gevestigd zijn zoals L’Oreal, Siemens, Booking.com en Microsoft. Hier vindt je meer betaalbare woningen dan in Amsterdam en de ligging is ideaal om overal naartoe te reizen. 

De gemiddelde woningwaarde in Hoofddorp is ongeveer € 285.000,- en is in de afgelopen vijf jaar met ongeveer 24 procent gestegen. 

Wonen in Nieuw-Vennep

Nieuwe vennep staat bekend als een dorp in Haarlemmermeer wat goed bereikbaar is met zowel de trein en de auto. Het is een van de dorpen die werd opgericht na de drooglegging van het Haarlemmermeer. Ook Nieuw-Vennep heeft alle voorzieningen om heerlijk te kunnen wonen, zo heeft het dorp 2 winkelcentra, veel winkels, verschillende culturele uitjes en veel groen. 

Het dorp heeft in totaal meer dan 31.500 inwoners, waarbij de gemiddelde WOZ-waarde de afgelopen jaren met 21 procent gestegen. De gemiddelde waarde is op dit moment € 302.000,-. 

Wonen onder de rook van Amsterdam in Badhoevedorp

Badhoevedorp is vernoemd naar modelboerderij ‘De Badhoeve’ van de burgemeester van Haarlemmermeer tussen 1863 en 1869. Het dorp heeft inmiddels meer dan 12.500 inwoners. Badhoevedorp werd in de jaren 30 gebruikt als de tuin van Amsterdam. Dit is dan ook een van de redenen waarom veel werknemers van Schiphol hier gehuisvest zijn. Het dorp staat bekend om de groene omgeving, ruime huizen en goede verbinding naar Amsterdam, zelfs op de fiets! 

De gemiddelde huizenprijs ligt hoger dan de andere grote dorpen in Haarlemmermeer. Dit komt voornamelijk door de uitstekende ligging. Gemiddeld kost een huis hier € 343.000,- dit is een stijging van ruim 22 procent. 

Wonen in Zwanenburg

Ten noorden van Hoofddorp ligt het dorpje Zwanenburg. Hier wonen iets minder dan 8.000 mensen. Van oorsprong woonden er in dit dorp veel landarbeiders die na de drooglegging op een goedkoper stuk grond gingen wonen. Zwanenburg kan niet los worden gezien van het dorp wat er tegenover ligt Halfweg. De rivier de Ringvaart splitst de twee dorpen. De twee bruggen zorgen voor de verbinding tussen de twee dorpen. 

Gemiddeld kost een woning momenteel € 252.000,- in Zwanenburg. Dit is een stijging van ongeveer 21 procent ten opzichte van vijf jaar geleden. 

Wonen in het rustieke Vijfhuizen

Tussen Haarlem en Hoofddorp in ligt het dorp Vijfhuizen, waar ongeveer 4.800 mensen wonen. Het unieke aan dit dorp is dat dit het enige dorp is in de gemeente wat al bestond voor de drooglegging. Het dorp is omgeven met veel groen waar er veel ruime huizen staan. De meeste woningen zijn nieuwbouw, wat is ontstaan in de beginjaren van deze eeuw. 

De gemiddelde huizenprijs van een woning is € 360.000,-. Dit is ongeveer 29 procent meer dan vijf jaar geleden.

Wonen in het waterrijke Rijsenhout

In Rijsenhout kun je heerlijk rustig wonen. Ideaal voor iedereen die van watersporten of een bootje varen houdt. Het dorp bestaat uit ongeveer 4.000 inwoners. Het grenst aan de Westeinderplassen. Naast het vele water heb je er een heerlijke markt op donderdag. 

De gemiddelde huizenprijs in Rijsenhout is € 284.000,-. De afgelopen vijf jaar is deze prijs slechts 9 procent gestegen. 

Wonen in Lisserbroek

Lisserbroek is het kleinere dorp naast Lisse. Hier wonen in totaal ongeveer 3.400 mensen. Het dorp staat bekend als het Moeras van Lisse. Dit komt mede doordat er niet altijd water heeft gestaan in dit deel. 

De gemiddelde woningwaarde in Lisserbroek is € 292.000,-. Wat ongeveer 12 procent meer is dan vijf jaar geleden. 

Huis gekocht of verkocht in Haarlemmermeer

Heb je met behulp van een makelaar je huis verkocht of juist een nieuw huis gekocht? Dan zal je op korte termijn gaan verhuizen. Voordat je gaat verhuizen is het van belang je nieuwe adres door te geven bij de gemeente Haarlemmermeer. Dit is als je zowel binnen de gemeente verhuist of in de gemeente komt wonen. Je post van iedere overheidsinstelling zal voortaan op je nieuwe adres bezorgd worden. 

In verschillende dorpen binnen de gemeente Haarlemmermeer zijn diverse nieuwbouwprojecten aan de gang. Vooral in Badhoevedorp, Cruquius, Hoofddorp, Nieuw-Vennep en Rijsenhout worden er nieuwe projecten opgezet. De gemeente is niet alleen druk met nieuwe woonwijken maar er wordt ook gewerkt aan bedrijventerreinen en sportvoorzieningen.

Hoe werkt het?

Start eerst met de check via de rode button

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

2 makelaars

Ontvang jouw makelaars per mail

Wij selecteren het aantal gewenste makelaars bij jouw voorkeuren.

De makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

Kies voor jou de beste makelaar in Amsterdam

Jij kiest de Juiste Makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die het beste bij jou past!

Dit zeggen onze gebruikers

Icons/thumb Created with Sketch.
9.5 klanttevredenheid
uit 13 beoordelingen
Icons/login Created with Sketch.
Michiel

9/10 Goed

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Via Juiste Makelaar een goede makelaar gevonden, proces was makkelijk en snel te doorlopen, Door enkele vragen in te vullen kwam er een match uit die aansloot op mijn wensen.

Icons/login Created with Sketch.
Chanell

6/10 Voldoende

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Erg betrokken en behulpzaam.

Ik heb de contact met de makelaars als zeer prettig ervaren.

Icons/login Created with Sketch.
Peter

9/10 Goed

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Snelle en duidelijk bevestiging. Persoonlijke nazorg/follow-up.

Versterk je onderhandelingspositie met de Hypotheekbelofte

Er is veel concurrentie in de huizenmarkt. Hoe zorg je ervoor dat jouw bod wél wordt geaccepteerd? Het is voor verkopers en verkoopmakelaars een groot voordeel als je in het biedproces al kunt aantonen dat je de hypotheek rond kunt krijgen. Met het Hypotheekbelofterapport van Hypotheek Visie weet je nog zonder het adviestraject van een hypotheekadviseur hoeveel je kunt lenen. Dat maakt de kans groot dat de verkopende partij jouw bod gaat accepteren.

  • Snel een overzichtelijk rapport met jouw hypotheekmogelijkheden
  • Zekerheid van financiering met behulp van een expert van Hypotheek Visie
  • Sterke onderhandelingspositie tijdens de huizenjacht

Interesse in de hypotheekbelofte? Bekijk de hypotheekbelofte

 

Ga naar de Hypotheekbelofte

Vergelijk hier