Guus Brüggemann Makelaardij

Guus Brüggemann Makelaardij is een makelaar gevestigd in Munstergeleen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Guus Brüggemann Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Guus Brüggemann Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Munstergeleen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Guus Brüggemann Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Guus Brüggemann Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Guus Brüggemann Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 332.000
  • Gemiddelde verkooptijd 31
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 3
Meer informatie over Guus Brüggemann Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Guus Brüggemann Makelaardij verkoopt

Guus Brüggemann Makelaardij is het meeste actief in Munstergeleen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Guus Brüggemann Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Guus Brüggemann Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Maastricht 2 € 319.000
Amstelveen 1 € 359.000

Type woningen die Guus Brüggemann Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Guus Brüggemann Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Guus Brüggemann Makelaardij het meeste verkoopt is portiekwoning.

portiekwoning
50%
tussenwoning
50%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Guus Brüggemann Makelaardij

Wat kost Guus Brüggemann Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Guus Brüggemann Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Guus Brüggemann Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.500.

Waar is Guus Brüggemann Makelaardij actief?

+

Guus Brüggemann Makelaardij heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Maastricht en Amstelveen.

In welk prijssegment is Guus Brüggemann Makelaardij actief?

+

Guus Brüggemann Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Guus Brüggemann Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 332.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Munstergeleen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Munstergeleen en vergelijkbaar is aan Guus Brüggemann Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!