Op zoek naar de beste verkoopmakelaar in Enschede? Vergelijk direct de lokale makelaars in Enschede

Vul je voorkeuren in en wij vergelijken direct voor jou de verkoopmakelaars in Enschede

Klik hierboven, vergelijken van makelaars kost slechts 1 minuut
Huizen vector Huizen vector

Je huis verkopen in Enschede

Als je jouw huis wil verkopen ben je natuurlijk op zoek naar de beste verkoopmakelaar in Enschede. Alleen in Enschede zijn er al verschillende verkoopmakelaars actief. Daarom is het belangrijk om een verkoopmakelaar te vinden die aansluit bij jouw verwachtingen en het verkoopproces vergemakkelijkt. 

Huizen in Enschede

De gemiddelde woningwaarde in Enschede is €194.000,- en de gemiddelde verkoopprijs van afgelopen tijd is €236.580,-. Indien je gaat samenwerken met een makelaar in Enschede dan verkoop is het gezamenlijke doel je huis voor een optimale prijs te verkopen. De meeste woningen zijn gebouwd tussen de jaren 1965 en 1975. Waarbij de huizen een gemiddelde oppervlakte van 107 m2 hebben. Het afgelopen jaar zijn er 6144 mensen vertrokken uit Enschede, wat betekent dat er meer mensen vertrekken dan dan dat gevestigd zijn.

Wat kost een makelaar in Enschede?

In Nederland hanteren verkoopmakelaars verschillende prijzen en dus ook in Enschede. De meerderheid van de verkoopmakelaars maakt gebruik van een courtage om de prijs te bepalen. Echter komt het ook vaak genoeg voor dat een vast bedrag wordt afgesproken.

Tip: Het is ook mogelijk een vaste prijs te bespreken met een makelaar ook al geeft diegene aan met courtage te werken!

Uiteraard zijn er kosten verbonden aan het samenwerken met een makelaar in Enschede. Een veelgestelde vraag is of het de moeite waar is om een een lokale makelaar in te schakelen. Wij hebben een berekening gemaakt, op basis van beschikbare data, wat een makelaar gemiddeld kost in Enschede en natuurlijk wat het je kan besparen.

In Enschede is de gemiddelde verkoopprijs €236.580,-. Uit onze beschikbare data blijkt dat een makelaar werkt met een courtage van 1,38%. Samenwerken met een verkoopmakelaar in Enschede zou je gemiddeld €3.265,- kosten.

Bij het samenwerken met een makelaar om je huis te verkopen zijn kosten gemoeid, maar het kan ook veel geld besparen. De lokale makelaars zijn professionals die de huizenmarkt in Enschede goed kennen en hebben daarnaast een netwerk aan mogelijk geïnteresseerden. Ze weten hoe populair Enschede is en kunnen een reële verkoopprijs inclusief verkoopstrategie bepalen. Hierdoor zorg je voor een optimale verkoopprijs en zijn de makelaarskosten a €3.265,- snel terugverdient.

Voordelen van een verkoopmakelaar in Enschede

1. Bespaar kosten door een hogere verkoopprijs

Als je jouw huis verkoopt wil je daar natuurlijk het maximale resultaat uit halen. Bovendien hebben veel mensen weinig ervaring met het onderhandelen en de kans op een lagere verkoopprijs is groter. Een makelaar helpt je bij dit onderhandelingsproces en zorgt voor de optimale verkoopprijs en de beste voorwaarden.

2. Het vergroot jouw kans op een potentiële koper

Makelaars sturen het huizenaanbod door naar huizenzoekers die actief zijn in Enschede. Hierdoor maak je gebruik van het netwerk van de lokale makelaar, waardoor er veel meer geïnteresseerden zich zullen melden. Dus je verkoopt niet alleen je huis sneller, want je hoeft zelf ook nog minder te doen.

3. Professionaliteit van de makelaar

Een makelaar in Enschede heeft veel kennis over de huidige woningmarkt. Ze zijn dagelijks bezig met het verkopen van woningen in Enschede. Een makelaar weet wat de huizen waard zijn en hoe populair de woningen zijn in jouw buurt. Hierdoor heb je geen zorgen over verkeerde beslissingen, omdat je zelf minder op de hoogte bent van de beweging in de woningmarkt.

4. Minder papierwerk

Ten slotte neemt een verkoopmakelaar al het administratieve werk over. Verkoopmakelaars kennen alle regels en zorgen ervoor dat jouw belangen gewaarborgd worden. Dit kan veel frustratie voorkomen en bespaart je veel tijd.

Als je meer wil lezen over de taken van een verkoopmakelaar, klik dan hier.

Het vergelijken van verkoopmakelaars in Enschede

De zoektocht naar de beste verkoopmakelaar kan lastig zijn. Verkoopmakelaars verschillen in bepaalde diensten, waardoor het vinden van de beste verkoopmakelaar binnen jouw wensen lastig is. Het samenwerken met een verkoopmakelaar in Enschede biedt meerdere voordelen en kan rekening houden met jouw voorkeuren bij het verkopen van je huis. Daarom is het vergelijken van verkoopmakelaars erg belangrijk.

Hoe je de beste verkoopmakelaar vindt in Enschede

Bij het vergelijken komt je er al snel achter dat er meerdere verkoopmakelaars actief zijn in Enschede. Bij het vergelijken maken veel mensen de fout dat ze enkel kijken naar de courtage waar de verkoopmakelaar mee werkt. Dit kan een belangrijke factor zijn, maar de courtage is niet het enige waar de keuze op gebaseerd moet zijn.

Wij van JuisteMakelaar zijn gespecialiseerd in het vergelijken van verkoopmakelaar door heel Nederland. Door jouw voorkeuren in te vullen kunnen wij de twee meest geschikte verkoopmakelaars voor jou selecteren. Wij selecteren de verkoopmakelaar op basis van verschillende dingen. 

 

Variabelen waar wij rekening mee houden

1. De gemiddelde verkoopprijzen in Enschede

Per woonwijk en omgeving zijn de verkoopprijzen verschillend. De verkoopmakelaar weet wat de huizen waard zijn in Enschede en specifieke buurten. Er zal door de verkoopmakelaar rekening gehouden worden met deze prijzen waardoor je de maximale verkoopprijs van je huis zult bereiken.

2. Courtages van een verkoopmakelaar

Courtages bepalen hoeveel geld de samenwerking zal gaan kosten. Bij het selecteren houden we rekening met de percentages en met jouw budget, waardoor we de beste makelaar voor jou kunnen vinden.

3. De gemiddelde verkooptijd 

Bij de selectie houden we rekening met de verkooptijden van de verkoopmakelaars. Wil je je huis op korte termijn verkopen, dan houden wij daar rekening mee en selecteren we aankoopmakelaars met een kortere verkooptijd.

4. Beoordelingen van de verkoopmakelaar

We houden rekening hoe de verkoopmakelaar ervaren wordt door de klant. Door rekening te houden met de beoordelingen van de verkoopmakelaar zullen de diensten van veel kwaliteit beschikken en het verkoopproces soepel verlopen.

5. Jouw wensen

Uiteraard houden we rekening met jouw wensen, waardoor we de beste verkoopmakelaar in Enschede voor jou kunnen vinden.

Tevens houden we nog met veel meer variabelen rekening. Op deze manier kunnen we zeker de beste verkoopmakelaar in Enschede kunnen vinden.

 

Gebruik de tool om vandaag nog in contact te komen met de meest geschikte verkoopmakelaar in Enschede.

Hoe werkt het?

Start eerst met de check via de rode button

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

2 makelaars

Persoonlijke intake en selectie

Wij selecteren het aantal gewenste makelaars bij jouw voorkeuren.

De makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

Kies voor jou de beste makelaar in Amsterdam

Jij kiest de Juiste Makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die het beste bij jou past!

Dit zeggen onze gebruikers

Icons/thumb Created with Sketch.
9.6 klanttevredenheid
uit 20 beoordelingen
Icons/login Created with Sketch.
Sonja, Amsterdam

27 augustus 2021

4/5 Goed

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Good!

Satisfied

Icons/login Created with Sketch.
Diederik, Den-Haag

15 april 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Snelle en adequate service

Via de Juiste Makelaar ben ik in contact gekomen met een makelaar die de omgeving kent en al snel goede dienst wist te verlenen.

Icons/login Created with Sketch.
Pieter, Amsterdam

10 februari 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Goede match! Twee opties gehad en eentje heeft ons succesvol geholpen. Goede service!

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over de dienstverlening van Juiste Makelaar.

+

Wat doet Juiste Makelaar?

Wij zijn een makelaar vergelijkingsdienst die actief is in heel Nederland. Op basis van jouw voorkeuren en onze unieke makelaarsdatabase matchen wij jou aan de beste makelaar voor jouw situatie. Voordat we je in contact brengen nemen wij contact met je op om de matching compleet te maken. Zo sta je niet voor verrassingen. Vervolgens ontvang je de geselecteerde makelaars per mail en nemen zij zelf contact me je op. Daarna kies jij de beste makelaar voor jouw situatie.

+

Hoe vergelijken jullie makelaars?

In de aanvraag vragen wij een aantal voorkeuren dit combineren wij met de beschikbare makelaarsdata. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld nemen we altijd persoonlijk contact op zodat we de gehele vergelijking compleet kunnen maken.

+

Is deze aanvraag via Juiste Makelaar gratis?

Jazeker! Deze aanvraag is voor jou helemaal gratis. We brengen je graag gratis en vrijblijvend in contact met de geselecteerde makelaars. Op het moment dat je uiteindelijk succesvol bent geholpen met het kopen of verkopen van je woning, dan vragen wij een kleine vergoeding aan de makelaar, wat inhoud dat er voor jou geen kosten aan zijn verbonden.

+

Wat gebeurt er als ik de vergelijking heb afgerond?

Direct na het invullen van je voorkeuren, ontvang je een bevestiging. Daarna nemen we telefonisch contact op, tenzij je liever op een andere manier contact wilt hebben. Wanneer alles naar wens is zullen daarna de twee geselecteerde makelaars contact opnemen. Tot slot maak je zelf de keuze met welke makelaar je de beste klik hebt en met wie je wilt samenwerken.

+

Waarom is het vergelijken van makelaars nodig?
In Nederland zijn meer dan 9.000 actieve makelaars. Op deze manier is het moeilijk om te bepalen welke makelaar het beste past bij jouw situatie. Welke makelaar hanteert een goede aan- of verkoopstrategie en welke kosten rekenen de verschillende makelaars. Nieuwsgierig geworden? Doe direct de vergelijking!

+

Kan ik overal in Nederland makelaars vergelijken?

Ja! Wij kunnen je in heel Nederland helpen aan een geschikte makelaar. Dit komt mede door onze vele partners, waardoor wij overal in Nederland je zo goed mogelijk kunnen helpen.

+

Wat is zijn normale makelaarskosten van een verkoopmakelaar?

De gemiddelde verkoopcourtage van een makelaar in Nederland ligt tussen de 1 en 1,5 procent. Echter hangt dit natuurlijk af van wat je afspreekt met de desbetreffende makelaar. Je kunt hierbij denken aan een bonusafspraak of een ander takenpakket.

Meer weten over de kosten van een verkoopmakelaar? Lees hier verder

+

Wat is zijn normale makelaarskosten van een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar rekent in veel gevallen een lagere makelaarsprovisie dan een verkoopmakelaar. De gemiddelde makelaarscourtage in Nederland bij een aankoopmakelaar ligt tussen de 0,5 en 1,0 procent. Ook bij de aankoopmakelaar hangt de courtage af van de aankoopsom, de werkzaamheden en de woonplaats waar je een woning wilt kopen. Is de plaats of buurt erg populair? Dan kan de makelaar hogere kosten in rekening brengen.

Meer weten over kosten van een aankoopmakelaar? Lees hier verder

+

Kan ik ook een prijslijst van makelaars krijgen?

Nee, omdat alle makelaars in Nederland een andere werkwijze hebben is het nog niet mogelijk om een standaard prijslijst te sturen. Dit komt mede door verschillende aspecten, zoals dat je met makelaars prestatiebonussen kunt afspreken waardoor het standaardcourtage lager is, of dat je zelf een aantal taken zelf uitvoert. Andere redenen om geen standaardprijslijst te kunnen geven zijn: de verkoopranges van makelaarsverschillen, de locatie van je woning, kwaliteit van de makelaar en extra services die makelaars aanbieden.

Vergelijk hier
NL