Elmer de Makelaar

Elmer de Makelaar is een makelaar gevestigd in Zwolle. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Elmer de Makelaar hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Elmer de Makelaar is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Zwolle en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Elmer de Makelaar. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Elmer de Makelaar zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Elmer de Makelaar in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 850.000
  • Gemiddelde verkooptijd 14
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over Elmer de Makelaar
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Elmer de Makelaar verkoopt

Elmer de Makelaar is het meeste actief in Zwolle. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Elmer de Makelaar woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Elmer de Makelaar ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Leiderdorp 1 € 850.000

Type woningen die Elmer de Makelaar verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Elmer de Makelaar diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Elmer de Makelaar het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
67%
geschakelde woning
11%
hoekwoning
11%
vrijstaande woning
11%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Elmer de Makelaar

Wat kost Elmer de Makelaar bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 8.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 12.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Elmer de Makelaar voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Elmer de Makelaar je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 4.300 en de € 6.400.

Waar is Elmer de Makelaar actief?

+

Elmer de Makelaar heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Leiderdorp.

In welk prijssegment is Elmer de Makelaar actief?

+

Elmer de Makelaar is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Elmer de Makelaar actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 850.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Zwolle

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Zwolle en vergelijkbaar is aan Elmer de Makelaar. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!