Op zoek naar de beste makelaar in Eindhoven? Vergelijk alle makelaars in Eindhoven

Vul je voorkeuren in en wij vergelijken direct voor jou de makelaars in Eindhoven

Klik hierboven, vergelijken van makelaars kost slechts 1 minuut
Huizen vector Huizen vector

Verkoopmakelaars in stadsdelen van Eindhoven

In de stad Eindhoven zijn tientallen verkoopmakelaars actief. Dit komt mede door de populariteit en de aantrekkingskracht van de ‘Lichtstad’. Veel mensen willen hier wonen, helaas gaat dat dan wel gepaard met een drukke huizenmarkt. 

Iedere makelaar heeft zijn eigen kwaliteiten. Denk hierbij aan het stadsdeel waar de verkoopmakelaar veel woningen verkoopt. Of het verkoop segment waarin de makelaar veel woningen verkoopt. Het is belangrijk om te weten hoe actief de makelaar is in het stadsdeel waar jij je woning wilt verkopen. Op deze manier weet je zeker dat de verkoopmakelaar zowel het segment kent, de bouwstijl, wat er in de buurt speelt en uiteraard potentiële kopers weet. 

Verkoopmakelaars vergelijken in Eindhoven

Zodra je diverse verkoopmakelaars uit Eindhoven op het oog hebt is het zaak om deze te vergelijken. Wij weten uit ervaring dat het vinden van een goede makelaar een ingewikkelde klus is. Want waar ga je op letten en hoe weet je of je op dat moment de beste makelaar hebt gevonden? Door je voorkeuren in te vullen in onze tool helpen wij je de beste verkoopmakelaars voor jou te vergelijken. Op basis van je voorkeuren selecteren wij twee verkoopmakelaars, waarna je in contact met de gekozen makelaars komt.

Hieronder staan een aantal belangrijke punten waarop je de verschillende Eindhovense verkoopmakelaars kunt vergelijken:

  • Is de prijs van de verkoopmakelaar exclusief of inclusief btw? 
  • Vergelijk je dezelfde taken van de verschillende makelaars met elkaar?
  • Wat is het algemene beeld van de verkoopmakelaar? Goede persoonlijke en online indruk?
  • Hoe actief is de makelaar in Eindhoven en specifiek in de buurt waar jij je huis wilt verkopen?
  • Wat zijn de verschillende promotiekanalen die de verschillende verkoopmakelaars gebruiken?
  • En als laatste, maar het allerbelangrijkste wat is je eigen gevoel bij de makelaars?

Wil je hier meer over weten lees dan hier verder over verkoopmakelaars vergelijken.

Aankoopmakelaars in stadsdelen van Eindhoven

Ben je al een tijdje op zoek naar een huis maar lukt het steeds niet om je droomhuis te kopen? Dan is wellicht een aankoopmakelaar een interessante keuze. De aankoopmakelaar kan je begeleiden gedurende het hele aankooptraject om je droomwoning in Eindhoven te kopen.

In Eindhoven zijn diverse aankoopmakelaars actief, waarbij het belangrijk is dat de aankoopmakelaar jouw stadsdeel en buurt goed kent. Een lokale aankoopmakelaar weet wat er speelt in de buurt, kent de andere actieve makelaars en weet wat potentiële valkuilen zijn bij verschillende huizen stijlen in een buurt. Zoals dat in Stratum er veel vooroorlogse woningen staan, hierbij kan de fundering verouderd zijn. Een aankoopmakelaar die in deze wijk veel aankoopervaring heeft, weet dat dit goed gecontroleerd moet worden. Zo heb jij altijd een stapje voor op andere potentiële koper. Daarnaast kan de lokale Eindhovense aankoopmakelaar je goed helpen met een realistisch bod uitbrengen. 

Aankoopmakelaars vergelijken in Eindhoven

Wanneer je weer een stap verder bent in de zoektocht naar een geschikte aankoopmakelaar in Eindhoven, kom je terecht bij het kiezen van een geschikte aankoopmakelaar. Hoe ga je deze aankoopmakelaars met elkaar vergelijken? Als je weinig ervaring hebt met het samenwerken met aankoopmakelaars kan het ingewikkeld zijn om te bepalen welke makelaar bij jou past. 

Dat is waarom wij bij Juiste Makelaar onderzoek hebben gedaan in Eindhoven naar de aankoopmakelaars. Op basis van alle verzamelde gegevens kunnen wij de aankoopmakelaars eenvoudig vergelijken. Op basis van jouw gegevens kunnen wij twee aankoopmakelaars selecteren waarna je in contact komt met deze twee beste makelaars. Tot slot kun je zelf kiezen bij welk makelaar je het beste gevoel hebt. Diegene kan je direct op weg helpen met het kopen van jouw nieuwe woning in jouw geliefde stadsdeel in Eindhoven. 

Meer weten over het vergelijken van aankoopmakelaars? Lees dan hier verder om zo veel kosten te besparen!

Wonen in Eindhoven

Eindhoven kreeg in 1232 marktrecht en stadsrechten. De stad staat bekend om zijn technologische en innovatieve kenmerken, een voorbeeld hiervan is de High Tech Campus. Op deze Campus zijn meer dan 220 bedrijven en instituten gevestigd, die allen werken aan de meeste innovatieve ideeën om deze uit te werken. De stad heeft ruim 230.00 inwoners en bestaat uit 7 verschillende stadsdelen. Een van de bekendste merken is Philips, wat de afgelopen tientallen jaren veel heeft betekend voor de stad waardoor de naam de Lichtstad heeft verworven. 

Naast deze bedrijven staat Eindhoven bekend om de warme Brabantse uitstraling met vele cafés, restaurants en winkels. Vanuit de omgeving komen er veel mensen om uit te gaan, te winkelen en een evenement te bezoeken. In 1920 is de stad Eindhoven ontstaan zoals we het nu kennen, omdat de omliggende gemeenten Strijp, Stratum, Gestel, Tongelre en Woensel zijn gefuseerd. De gemiddelde vraagprijs in heel Eindhoven is op dit moment € 435.000,-. De afgelopen 5 jaar is deze gemiddelde huizenwaarde met ongeveer 20 procent gestegen. 

Makelaar vergelijken in verschillende stadsdelen in Eindhoven

1. Centrum; 2. Woensel-Noord; 3. Woensel-Zuid; 4. Tongelre; 5. Stratum; 6. Gestel; 7. Strijp

 

Wonen in het bruisende Centrum van Eindhoven

Het centrum van Eindhoven is letterlijk het middelpunt van de Lichtstad. Dit bruisende deel van de stad heeft diverse sfeervolle pleinen met tientallen cafés, terrassen en restaurants.  Het is er een gezellige mengelmoes van inwoners en toeristen die de stad komen bezoeken. De afgelopen jaren zijn er diverse nieuwe gebouwen neergezet als de Blob, het ART Hotel en Piazza, daarnaast zijn oudere gebouwen gerenoveerd wat zorgt voor een fris en hip imago. Niet voor niets heeft Eindhoven drie jaar op rij de Beste Binnenstad van Nederland gewonnen van 2011 tot 2013. Kortom heerlijk wonen in het prachtige, bruisende centrum van Eindhoven. 

Wonen in het levendige en warme Woensel

Woensel staat bekend om de variatie in verschillende buurten en is gelegen in het noorden van Eindhoven. Het wonen in dit deel van de stad is geschikt voor jong en oud, waarbij de Brabantse gezelligheid nooit verloren is gegaan. Woensel is opgesplitst in twee stadsdelen, Woensel-Noord & Woensel-Zuid. Wat oudere buurten zijn Eckhart, Limbeek en Vlokhoven. 

Woensel-Noord bestaat uit vier wijken, waarbij dit stadsdeel zich echt kenmerkt als woonwijk. Deze wijken zijn multicultureel waarbij iedere cultuur en levensstijl hier zijn draai kan vinden. Dit stadsdeel staat bekend als een echte ‘hands-on’ community, waarbij de inwoners de buurt een stap verder helpen. Voorbeelden hiervan zijn de seniorensociëteit, het Steunpunt Vlokhoven en diverse bibliotheken. In Woensel-Noord is op dit moment de gemiddelde vraagprijs van een woning die te koop staat ongeveer € 400.000,-. 

Woensel-Zuid bestaat uit drie wijken: Erp, Oud-Woensel en Begijnenbroek. Een bekende markt in Eindhoven is de Woenselse Markt, hierbij komen er mensen uit de wijde omgeving naar deze markt. Wekelijks staan hier meer dan 500 kraampjes. De buurten vormen een multiculturele samenleving, waarbij de Nederlandse en Turkse bakker naast elkaar gevestigd zijn met de Chinese Toko er tegenover. De gemiddelde vraagprijs van een woning is dit stadsdeel is ongeveer € 320.000,-. 

Wonen in de luxe wijken van Tongelre

Veel karakteristieken van stadsdeel Tongelre doen herinneren aan het boeren verleden van dit deel van Eindhoven. Wonen in Tongelre is erg divers, aangezien je er veel diverse bouwstijlen kunt vinden, zoals de beschermde stadsgezichten, hypermoderne nieuwbouw in combinatie met de arbeidersbuurten van de jaren 70. Dit deel van de stad is opgesplitst in twee wijken De laak en Oud-Tongelre. De gemiddelde vraagprijs van een woning in een van deze buurten is op dit moment € 555.000,-, waarbij ongeveer 28 procent gezinnen met kinderen zijn. 

De Laak bestaat daarnaast uit twee buurten Lakerlopen en Villapark. De bouw van het het Villapark werd in 1907 geïnitieerd door Anton Philips die hier Villa De Laak bouwde. Later volgden andere Eindhovense welgestelden in deze buurt.

Wonen in het ruime en prachtige Stratum

Wanneer je woont in het stadsdeel Stratum merk je al snel dat het een combinatie is van de stedelijke eigenschappen met diverse landelijke buitengebieden. Wanneer je hier woont ben je snel op de uitvalswegen de A67 en de A2. Er zijn diverse parken waar je een heerlijke wandeling kunt maken zoals in het Stadswandelpark, Parktheater, Genneper parken of de Stratumse Heide. Naast het vele groen vind je hier de de imposante Sint-Joriskerk en vele sportvoorzieningen. In het stadsdeel wonen ongeveer 33.000 mensen, waarvan ongeveer de helft van de woningen eenpersoonshuishoudens zijn. Waarbij de gemiddelde vraagprijs op dit moment € 530.000,- is. 

Wonen in het hippe Gestel

Gestel ligt in het Zuidwesten van de stad Eindhoven. In dit stadsdeel vind je de High Tech Campus en drie woonwijken: Oud-Gestel, Oud Kasteel en Rozenknopje. Door dit stadsdeel lopen drie riviertjes: de Tongelreep, de Gender en de Dommel. De wijk Oud-Gestel is ontstaan na de Tweede Wereldoorlog en is opgesplitst in zes buurten, waarbij iedere buurt een eigen karakter heeft. Zoals de Beemden wat bekend staat om zijn moderne uitstraling doordat de High Tech Campus er gevestigd is, het groene Gennep en de arbeidersbuurt Bennekel. De wijk Oud Kasteel in gebouwd rond 1970, waarbij het Kastelenplein is gebruikt al centrum. De snelweg A2 ligt op de hoek en maakt de scheiding tussen de wijk en Veldhoven. Rozenknopje is gelegen dicht tegen het centrum van Eindhoven aan. Deze jaren 20 buurt heeft prachtige gebouwen, waarbij de buurt is vernoemd naar de voormalige herberg. De gemiddelde vraagprijs van een woning is op dit moment € 360.000,-.

Wonen in het oude industriële Strijp

Stadsdeel Strijp kenmerkt zich vooral door de industrie en arbeiderswijken rondom het oude Philips imperium. In dit deel van de stad zie je de rijke historie van de stad terug als echte industriestad. Rondom de Philips fabrieken van destijds zijn er verschillende woonwijken, sportverenigingen en winkels ontwikkeld, een voorbeeld hiervan is de voetbalclub PSV. Kenmerken van deze oudere buurten zijn het kleinschalige en dorpse karakter, waarbij laagbouw de trend was. In het hedendaagse Strijp zien we meer stedelijke bouw zoals de buurten Strijp-S en het Stadionkwartier.  

Net een woning aangekocht of verkocht in Eindhoven?

Recent met de hulp van een makelaar je woning verkocht of een nieuw huis gekocht? Dan moet je op het moment van verhuizen de adreswijziging doorgeven bij de gemeente Eindhoven. Deze adreswijziging is eenvoudig online door te geven. Op het moment dat je de verhuizing hebt doorgegeven aan de gemeente zal dit direct bij alle overheidsinstellingen bekend zijn. Zo zal de post altijd bij je juiste adres terecht komen. 

Ben je van plan je volledige huis te verbouwen? Dan moet je een omgevingsvergunning voor bouwen aanvragen. Wanneer je deze vergunning hebt aangevraagd zijn losse vergunningen zoals een bouwvergunning, sloopvergunning en milieuvergunning niet nodig. Vaak is er geen vergunning nodig wanneer je een kleine verbouwing gaat uitvoeren. Zeker weten of je een omgevingsvergunning nodig hebt? Doe de test via het Omgevingsloket

Hoe werkt het?

Start eerst met de check via de rode button

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

2 makelaars

Ontvang jouw makelaars per mail

Wij selecteren het aantal gewenste makelaars bij jouw voorkeuren.

De makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

Kies voor jou de beste makelaar in Amsterdam

Jij kiest de Juiste Makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die het beste bij jou past!

Dit zeggen onze gebruikers

Icons/thumb Created with Sketch.
9.5 klanttevredenheid
uit 13 beoordelingen
Icons/login Created with Sketch.
Michiel

9/10 Goed

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Via Juiste Makelaar een goede makelaar gevonden, proces was makkelijk en snel te doorlopen, Door enkele vragen in te vullen kwam er een match uit die aansloot op mijn wensen.

Icons/login Created with Sketch.
Chanell

6/10 Voldoende

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Erg betrokken en behulpzaam.

Ik heb de contact met de makelaars als zeer prettig ervaren.

Icons/login Created with Sketch.
Peter

9/10 Goed

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Snelle en duidelijk bevestiging. Persoonlijke nazorg/follow-up.

Versterk je onderhandelingspositie met de Hypotheekbelofte

Er is veel concurrentie in de huizenmarkt. Hoe zorg je ervoor dat jouw bod wél wordt geaccepteerd? Het is voor verkopers en verkoopmakelaars een groot voordeel als je in het biedproces al kunt aantonen dat je de hypotheek rond kunt krijgen. Met het Hypotheekbelofterapport van Hypotheek Visie weet je nog zonder het adviestraject van een hypotheekadviseur hoeveel je kunt lenen. Dat maakt de kans groot dat de verkopende partij jouw bod gaat accepteren.

  • Snel een overzichtelijk rapport met jouw hypotheekmogelijkheden
  • Zekerheid van financiering met behulp van een expert van Hypotheek Visie
  • Sterke onderhandelingspositie tijdens de huizenjacht

Interesse in de hypotheekbelofte? Bekijk de hypotheekbelofte

 

Ga naar de Hypotheekbelofte

Vergelijk hier