Op zoek naar de beste makelaar in Ede? Vergelijk alle makelaars in Ede

Vul je voorkeuren in en wij vergelijken direct voor jou de makelaars in Ede

Klik hierboven, vergelijken van makelaars kost slechts 1 minuut
Huizen vector Huizen vector

Makelaar vergelijken & vinden in Ede

Op zoek naar een makelaar in Ede, maar heb je moeite om de beste makelaar te kiezen tussen de meer dan 20 actieve makelaars? Dat begrijpen wij, daarom helpt Juiste Makelaar jou het zoeken vereenvoudigen. Met behulp van onze gratis makelaar vergelijking dienst helpen wij jou met het vinden van de juiste aan- of verkoopmakelaar. Kom in contact met één of meerdere makelaars die bij de door jou opgegeven voorkeuren passen. Vervolgens ontdek je zelf welke van de geselecteerde makelaars het beste bij jou past. Waar wacht je nog op? Vul direct gratis en vrijblijvend je voorkeuren in en kom in contact met de beste makelaar voor jou!

Wonen in Ede

Voor veel mensen die in Ede wonen voelt Ede als een echte stad. Het heeft alle faciliteiten die daarbij horen: een theater, grote bioscoop, 2 treinstations, een ziekenhuis, basis- en middelbare scholen en een bruisend centrum. Een leuk weetje is dat de inwoners van Ede behoren tot de gelukkigsten van Nederland. Ongeveer 9 op de 10 inwoners bestempelt zichzelf gelukkig. Dit komt mede door de vele voorzieningen die Ede heeft. 

Niet alleen wonen in Ede is populair, maar ook de omgeving is populair te noemen. De omgeving van Ede is enorm groen. Het ligt naast de Hoge Veluwe en de Ginkelse Heide.

Ede is vanuit heel Nederland goed bereikbaar doordat het in het midden van het land ligt. De stad ligt pal aan de A12 en de A30. Verder is Ede ook goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer vanaf Utrecht, Arnhem en Nijmegen. 

De gemeente Ede bestaat uit ongeveer 115.000 inwoners, waarbij er in de stad zelf 74.000 mensen wonen. De gemiddelde WOZ-waarde is € 263.000,-. Dit is ongeveer 16 procent hoger dan vijf jaar geleden. Hieronder lees je meer informatie over de verschillende wijken in Ede. Ontdek welke buurt echt bij jou past. 

Makelaars vergelijken in wijken in Ede (kaart)

1. Oost; 2. West; 3. Veldhuizen; 4. Kernhem; 5. Zuid; 6. Maandereng; 7. Rietkampen

Wonen in Ede Oost

Ede Oost bestaat uit 5 verschillende buurten: de Bosrand, de Burgemeestersbuurt, de Componistenbuurt, het Kazerneterrein en de Stationsbuurt. Deze buurten bieden een diversiteit aan verschillende type woningen van vooroorlogse woningen tot nieuwbouwwoningen. Deze nieuwbouwwoningen vind je vooral de nieuwbouwwijk De Veluwse Poort. In Ede Oost wonen ongeveer 10.000 mensen. De gemiddelde WOZ-waarde in dit deel van Ede is € 254.000,-. Dit is een stijging van ongeveer 20 procent ten opzichte van vijf jaar geleden. 

Wonen in Ede West

In Ede West staan veel jaren 70 woningen met zowel hoog- en laagbouw. De mensen die hier wonen omschrijven de buurt als gezellige en levendige wijk. In West wonen 15.200 mensen. De afgelopen vijf jaar is de gemiddelde woningwaarde met ongeveer 19 procent gestegen tot ongeveer € 222.000,-.

Wonen in Veldhuizen

In Veldhuizen zijn veel woningen uit de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw. De prijsklasse is iets lager dan het gemiddelde in Ede. Ongeveer de helft van alle woningen zijn huurwoningen. In deze wijk staat veel hoogbouw, waardoor de inwoners de vergelijking maken met de Bijlmermeer. In de buurt wonen ongeveer 14.000 inwoners. De gemiddelde WOZ-waarde is ongeveer € 189.000,- Dit is 18 procent meer dan vijf jaar geleden. 

Wonen in Kernhem 

Kernhem is een van de nieuwste wijken van Ede. De bouw hiervan is gestart in 2004. De wijk staat bekend om het vele groen wat aanwezig is. Wonen in Kernhem kan omschreven worden als rustig, kindvriendelijk en autoluw. Er wonen inmiddels meer dan 5.500 mensen in de wijk. De gemiddelde WOZ-waarde is € 270.000,-. Wat een stijging is van 22 procent ten opzichte van vijf jaar geleden. 

Wonen in Ede Zuid

De wijk Ede Zuid is oorspronkelijk gebouwd voor de werknemers van Enka, de kunstzijdefabriek in Ede. Het was vroeger dus een echte arbeiderswijk. In de wijk is veel groen te vinden met een combinatie van zowel laag- als hoogbouw. Je kunt er winkelen en hebt genoeg horeca in de wijk, kortom gezellig wonen. De afgelopen jaren is het aantal inwoners flink gegroeid tot ongeveer 10.500. De gemiddelde WOZ-waarde is € 209.000,-. Dat is een toename van 23 procent ten opzichte van vijf jaar geleden. 

Wonen in Rietkampen

Begin jaren 90 is de wijk Rietkampen gebouwd. De wijk heeft alle voorzieningen die je je maar kunt bedenken. Er wonen ongeveer 8.000 mensen in Rietkampen. De gemiddelde huizenprijs is € 236.000,-. Een stijging van 15 procent ten opzichte van vijf jaar geleden. 

Wonen in Maandereng 

De laatste jaren is de wijk Maandereng enorm opgeknapt. Deze jaren 80 wijk heeft veel groen in de buurt. Daarnaast is de bereikbaarheid uitstekend met de A12 om de hoek. Er wonen ongeveer 6.900 mensen in de wijk. Waarbij de gemiddelde woningwaarde € 202.000,- is. Dit is een stijging van 16 procent ten opzichte van vijf jaar geleden. 

Huis verkocht of gekocht in Ede

Heeft de makelaar je succesvol geholpen met de verkoop van je oude woning en heb je nu een nieuw huis gekocht of gehuurd? Dan zal je snel gaan verhuizen. Vergeet niet om je adres te wijzigen voordat je gaat verhuizen naar je nieuwe adres. Dit kan via de site van de gemeente Ede.

Ga je het nieuwe huis direct verbouwen? Dan is het goed om te controleren of je een omgevingsvergunning nodig hebt via het Omgevingsloket. Wanneer je een nieuwe dakkapel of schuur gaat plaatsen is het niet altijd nodig om een vergunning aan te vragen. Je kunt dan vergunningsvrij verbouwen. Dit hangt wel van een aantal voorwaarden af die je kunt controleren via Vergunningvrij bouwen.

Hoe werkt het?

Start eerst met de check via de rode button

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

2 makelaars

Ontvang jouw makelaars per mail

Wij selecteren het aantal gewenste makelaars bij jouw voorkeuren.

De makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

Kies voor jou de beste makelaar in Amsterdam

Jij kiest de Juiste Makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die het beste bij jou past!

Dit zeggen onze gebruikers

Icons/thumb Created with Sketch.
9.5 klanttevredenheid
uit 13 beoordelingen
Icons/login Created with Sketch.
Michiel

9/10 Goed

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Via Juiste Makelaar een goede makelaar gevonden, proces was makkelijk en snel te doorlopen, Door enkele vragen in te vullen kwam er een match uit die aansloot op mijn wensen.

Icons/login Created with Sketch.
Chanell

6/10 Voldoende

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Erg betrokken en behulpzaam.

Ik heb de contact met de makelaars als zeer prettig ervaren.

Icons/login Created with Sketch.
Peter

9/10 Goed

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Snelle en duidelijk bevestiging. Persoonlijke nazorg/follow-up.

Versterk je onderhandelingspositie met de Hypotheekbelofte

Er is veel concurrentie in de huizenmarkt. Hoe zorg je ervoor dat jouw bod wél wordt geaccepteerd? Het is voor verkopers en verkoopmakelaars een groot voordeel als je in het biedproces al kunt aantonen dat je de hypotheek rond kunt krijgen. Met het Hypotheekbelofterapport van Hypotheek Visie weet je nog zonder het adviestraject van een hypotheekadviseur hoeveel je kunt lenen. Dat maakt de kans groot dat de verkopende partij jouw bod gaat accepteren.

  • Snel een overzichtelijk rapport met jouw hypotheekmogelijkheden
  • Zekerheid van financiering met behulp van een expert van Hypotheek Visie
  • Sterke onderhandelingspositie tijdens de huizenjacht

Interesse in de hypotheekbelofte? Bekijk de hypotheekbelofte

 

Ga naar de Hypotheekbelofte

Vergelijk hier