Dijk & Belga Makelaardij

Dijk & Belga Makelaardij is een makelaar gevestigd in Noordwolde. Dit makelaarskantoor is een #DIV/0! kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding #DIV/0! andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Dijk & Belga Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties #DIV/0!. Dijk & Belga Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die #VALUE! verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Noordwolde en omgeving. De makelaar is daarom actief in een #VALUE! segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Dijk & Belga Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Dijk & Belga Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € (geen data beschikbaar)
  • Gemiddelde verkooptijd
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties
Meer informatie over Dijk & Belga Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 0 plaatsen waar Dijk & Belga Makelaardij verkoopt

Dijk & Belga Makelaardij is het meeste actief in Noordwolde. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Dijk & Belga Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Dijk & Belga Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs

Type woningen die Dijk & Belga Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Dijk & Belga Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Dijk & Belga Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Dijk & Belga Makelaardij

Wat kost Dijk & Belga Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € (geen data beschikbaar) zijn. De maximale kosten zijn € € (geen data beschikbaar). Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Dijk & Belga Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Dijk & Belga Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € (geen data beschikbaar) en de € (geen data beschikbaar).

Waar is Dijk & Belga Makelaardij actief?

+

Dijk & Belga Makelaardij heeft de afgelopen periode in 0 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in .

In welk prijssegment is Dijk & Belga Makelaardij actief?

+

Dijk & Belga Makelaardij is actief in een #VALUE! prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Dijk & Belga Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € (geen data beschikbaar). De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Noordwolde

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Noordwolde en vergelijkbaar is aan Dijk & Belga Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!