Op zoek naar de beste makelaar in Den-Bosch? Vergelijk alle makelaars in Den-Bosch

Vul je voorkeuren in en wij vergelijken direct voor jou de makelaars in Den-Bosch

Klik hierboven, vergelijken van makelaars kost slechts 1 minuut
Huizen vector Huizen vector

Makelaar vinden in Den Bosch en omgeving? Vergelijk de makelaars voor je er een kiest!

In een populaire stad als Den Bosch zijn tientallen makelaars actief. Dit zijn zowel makelaars die aangesloten zijn bij een van de drie brancheverenigingen of die nergens zijn aangesloten. Dit is een van de punten waar je goed op moet letten bij de keuze voor een makelaar. Dit geeft aan of de makelaar in ieder geval de kwaliteit kan waarborgen en aan de eisen voldoet. 

Verder heeft iedere makelaar zijn eigen specialisaties en kenmerken. Het kost veel tijd om zelf erachter te komen welke makelaar het beste bij jou past. Dat is waarom wij bij Juiste Makelaar dit proces eenvoudiger voor je maken. Wat moet je doen? Vul je voorkeuren en gegevens in. Op basis van deze voorkeuren zullen wij 2 makelaars selecteren die het beste bij jou passen. Deze makelaars brengen wij op de hoogte, waarna de makelaars contact met jou opnemen. Vervolgens kies je altijd nog zelf met welke makelaar je de beste klik hebt. Zo snel kan het geregeld zijn!  

Makelaars vergelijken in dorpen in Den Bosch (kaart)

1. Binnenstad; 2. Zuidoost; 3. Vliert; 4. Muntel; 5. Rosmalen Zuid; 6. Rosmalen Noord; 7. De Groote Wielen; 8. Empel; 9. Noord; 10. Maaspoort; 11. West; 12. Engelen; 13. Nuland; 14. Vinkel

Wonen in Den-Bosch

Den Bosch, de vestingstad die om veel verschillende dingen bekend en geroemd is. Niet alleen de Bossche Bol, de Brabantse gezelligheid en carnaval wanneer Den-Bosch omgedoopt is tot Oeteldonk doen aan Den Bosch denken. De stad heeft een prachtige geschiedenis waar het bourgondische leven goed bij past. Een van de bekendste gebouwen is dan ook de Sint- Janskathedraal, die in de huidige gotische stijl gebouwd is vanaf 1380. 

De stad staat bekend om het heerlijke eten in een van de vele gezellige horeca tenten. Of je nou een snelle borrel wilt drinken of lekker een avond uit, het kan allemaal in Den Bosch. Voor zowel jong als oud is er genoeg te doen. 

In de stad Den-Bosch wonen ongeveer 111.000 mensen, waarbij er ook nog een aantal grote omringende dorpen zijn. In totaal heeft de gemeente bijna 155.000 inwoners. De gemiddelde WOZ-waarde in Den Bosch is € 260.000,-. Dit is ruim 28 procent meer dan vijf jaar geleden.  

Wonen in de Bossche Binnenstad

Wanneer je in de binnenstad rondloopt zul je snel denken dat het een openluchtmuseum is. Er staan hier zoveel prachtige panden en monumenten. Naast de prachtige panden heb je tevens op elke hoek een leuke horecazaak, dit loopt uiteen van een gezellig bruin café of een hip restaurant. De Bossche inwoners omschrijven zichzelf ook als een Bourgondisch en zeer gastvrij. Dit is direct duidelijk wanneer je in de Binnenstad loopt. Een van de mooie gebouwen is de Sint-Janskathedraal die aan de Parade ligt.

Wonen in Zuidoost

Ten zuidoosten van het stadscentrum ligt de wijk Zuidoost. De wijk is gebouwd vlak na de tweede wereldoorlog. De meeste huizen zijn in 1945 tot 1970 gebouwd. Zuidoost karakteriseert zichzelf als een groene wijk met zeer ruim opgezette wegen en stukken grond. Je kunt hier dus ruim wonen. In de wijk wonen 12.500 mensen. De WOZ-waarde is hier ongeveer € 257.000,-. Dit is 32 procent meer dan vijf jaar geleden. 

Wonen in Graafsepoort

Ten noordoosten van de Binnenstad ligt de wijk Graafsepoort. De wijk is in de afgelopen 100 jaar steeds verder gegroeid. Waardoor er veel verschillende type woningen in de wijk staan. De allereerste buurt van Graafsepoort was Hinthamerpoort, ook wel ‘de Bartjes’ genoemd. 

De wijk heeft ongeveer 14.000 inwoners. Waarbij de gemiddelde woningwaarde € 236.000,- is. Dit is ruim 27 procent hoger dan vijf jaar geleden. De woningen zijn 50-50 verdeeld over het aantal koopwoningen en sociale huurwoningen. 

Wonen in de Groote Wielen

Aan de oostkant van Den Bosch ligt de nieuwbouwwijk de Groote Wielen. Deze wijk is enorm aan het groeien door de vele nieuwbouwprojecten die gerealiseerd worden. Er is rekening gehouden met veel vrijetijdsvoorzieningen zoals het beoefenen van watersporten, voetbal en tennis. 

In de Groote Wielen wonen 8.600 mensen. Dit aantal is nog steeds fors aan het toenemen, door de oplevering van nieuwe huizen. Een gemiddelde woning kost € 343.000,-. Dit is 23 procent meer dan vijf jaar geleden. In de wijk zijn twee derde koopwoningen. 

Wonen in Empel

De wijk Empel bestaat uit een oude dorpskern en het nieuwe gedeelte van Empel en heeft ruim 7.000 inwoners. De eerste woningen stonden zijn gebouwd in 1946. Gedurende de jaren daarna is dit stadsdeel steeds verder uitgebreid. Nog steeds is er geen einde gekomen aan de groeispurt van de wijk. De afgelopen 20 jaar is de wijk drie keer zo groot geworden in vergelijking met de begin jaren 90. In Empel wonen veel werkenden, waarbij het overgrote gedeelte koopwoningen zijn. 

In de wijk wonen in totaal 6.500 mensen. Waarbij de gemiddelde woningwaarde € 360.000,- is. Dit is 12 procent meer dan vijf jaar geleden. 

Wonen in Noord 

Den Bosch Noord is uiteraard gelegen aan de noordkant van het centrum. De wijk is een van de grootste wijken van de stad met 19.400 inwoners. Noord heeft veel jaren 70 en 80 woningen, omdat vrijwel de hele wijk in deze periode is gebouwd. In deze wijk vind je veel diversiteit, per buurt is het aanbod van voorzieningen verschillend.

Een gemiddelde woning kost hier € 227.000,-. Dit is ruim 24 procent meer dan vijf jaar geleden. Slechts 40 procent van alle woningen in Noord zijn koopwoningen. 

Wonen in Maaspoort

De naam zegt het al, Maaspoort gelegen aan de Maas. Deze wijk is in de jaren 70 gebouwd, om Den Bosch aan de noordkant van de stad verder te laten groeien. De wijk is in de jaren 80 en 90 afgebouwd, doordat de crisis ook de huizenbouw destijds had getroffen. 

In de wijk wonen 16.500 mensen, waarbij de gemiddelde huizenwaarde € 266.000,- is. Dit is ongeveer 25 procent meer dan vijf jaar geleden. Ook in deze wijk is twee derde een koopwoning. 

Wonen in West

Den Bosch West is een wijk die eveneens vlak na de oorlog is gebouwd. Het Paleiskwartier is een nieuw stuk centrum wat de gemeente heeft bedacht. Dit deel van het centrum is bedoeld om als aanvulling te dienen op de historische Binnenstad. Daarnaast zijn er de afgelopen jaren nieuwbouwprojecten opgezet om prachtige woontorens te ontwikkelen. 

In de buurt wonen ongeveer 22.000 mensen. Waarbij de gemiddelde WOZ-waarde € 223.000,- is. Dit is een stijging van 32 procent ten opzichte van vijf jaar eerder. 

Wonen in Engelen 

De wijk Engelen bestaat uit de twee dorpen Engelen en Bokhoven. De wijk staat bekend om de kastelen in de omgeving. Het een is een prachtige wijk met veel vrijstaande koopwoningen. De afgelopen jaren is Engelen steeds meer verandert in een forensendorp, dit komt mede door de mooie woningen en het vele groen in de omgeving. 

Er wonen ongeveer 5.700 inwoners in Engelen. De gemiddelde woningwaarde is € 370.000,-. Dit is 18 procent meer dan de woningwaarde vijf jaar geleden.

Wonen in Nuland

In 2015 is het dorp Nuland aan de gemeente ‘s-Hertogenbosch toegevoegd. Hierdoor is Nuland onderdeel van Den Bosch. Het dorp heeft verschillende sportvoorzieningen en scholen in de buurt. Dit maakt Nuland een fijne leefomgeving voor gezinnen met kinderen. 

In het dorp wonen ongeveer 4.500 mensen. De gemiddelde woningwaarde is € 330.000,-. Dit is 10 procent meer dan vijf jaar geleden. 

Huis gekocht of verkocht in Den Bosch

Net je huis verkocht en direct een nieuw huis gekocht in Den Bosch? Vergeet dan niet om je nieuwe adres door te geven bij de gemeente Den Bosch. Het is handig als je dit doet voordat je gaat verhuizen. Zo zullen poststukken van verschillende overheidsinstanties niet naar het verkeerde adres gestuurd worden. De gemeente geeft dit automatisch door aan deze instanties. 

Ga je het nieuwe huis volledig verbouwen? Dan is het verplicht om een omgevingsvergunning aan te vragen. Dat kan via het Omgevingsloket. Daarnaast heeft de gemeente Den Bosch de doelstelling om in 2050 een klimaatneutrale gemeente te zijn. Er zijn hier verschillende subsidies tot € 2.000,- voor mogelijk. Bekijk op Brabant woont slim wat de gemeente doet aan verschillende vormen van financiering en subsidies.

Hoe werkt het?

Start eerst met de check via de rode button

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

2 makelaars

Persoonlijke intake en selectie

Wij selecteren het aantal gewenste makelaars bij jouw voorkeuren.

De makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

Kies voor jou de beste makelaar in Amsterdam

Jij kiest de Juiste Makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die het beste bij jou past!

Dit zeggen onze gebruikers

Icons/thumb Created with Sketch.
9.6 klanttevredenheid
uit 20 beoordelingen
Icons/login Created with Sketch.
Sonja, Amsterdam

27 augustus 2021

4/5 Goed

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Good!

Satisfied

Icons/login Created with Sketch.
Diederik, Den-Haag

15 april 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Snelle en adequate service

Via de Juiste Makelaar ben ik in contact gekomen met een makelaar die de omgeving kent en al snel goede dienst wist te verlenen.

Icons/login Created with Sketch.
Pieter, Amsterdam

10 februari 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Goede match! Twee opties gehad en eentje heeft ons succesvol geholpen. Goede service!

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over de dienstverlening van Juiste Makelaar.

+

Wat doet Juiste Makelaar?

Wij zijn een makelaar vergelijkingsdienst die actief is in heel Nederland. Op basis van jouw voorkeuren en onze unieke makelaarsdatabase matchen wij jou aan de beste makelaar voor jouw situatie. Voordat we je in contact brengen nemen wij contact met je op om de matching compleet te maken. Zo sta je niet voor verrassingen. Vervolgens ontvang je de geselecteerde makelaars per mail en nemen zij zelf contact me je op. Daarna kies jij de beste makelaar voor jouw situatie.

+

Hoe vergelijken jullie makelaars?

In de aanvraag vragen wij een aantal voorkeuren dit combineren wij met de beschikbare makelaarsdata. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld nemen we altijd persoonlijk contact op zodat we de gehele vergelijking compleet kunnen maken.

+

Is deze aanvraag via Juiste Makelaar gratis?

Jazeker! Deze aanvraag is voor jou helemaal gratis. We brengen je graag gratis en vrijblijvend in contact met de geselecteerde makelaars. Op het moment dat je uiteindelijk succesvol bent geholpen met het kopen of verkopen van je woning, dan vragen wij een kleine vergoeding aan de makelaar, wat inhoud dat er voor jou geen kosten aan zijn verbonden.

+

Wat gebeurt er als ik de vergelijking heb afgerond?

Direct na het invullen van je voorkeuren, ontvang je een bevestiging. Daarna nemen we telefonisch contact op, tenzij je liever op een andere manier contact wilt hebben. Wanneer alles naar wens is zullen daarna de twee geselecteerde makelaars contact opnemen. Tot slot maak je zelf de keuze met welke makelaar je de beste klik hebt en met wie je wilt samenwerken.

+

Waarom is het vergelijken van makelaars nodig?
In Nederland zijn meer dan 9.000 actieve makelaars. Op deze manier is het moeilijk om te bepalen welke makelaar het beste past bij jouw situatie. Welke makelaar hanteert een goede aan- of verkoopstrategie en welke kosten rekenen de verschillende makelaars. Nieuwsgierig geworden? Doe direct de vergelijking!

+

Kan ik overal in Nederland makelaars vergelijken?

Ja! Wij kunnen je in heel Nederland helpen aan een geschikte makelaar. Dit komt mede door onze vele partners, waardoor wij overal in Nederland je zo goed mogelijk kunnen helpen.

+

Wat is zijn normale makelaarskosten van een verkoopmakelaar?

De gemiddelde verkoopcourtage van een makelaar in Nederland ligt tussen de 1 en 1,5 procent. Echter hangt dit natuurlijk af van wat je afspreekt met de desbetreffende makelaar. Je kunt hierbij denken aan een bonusafspraak of een ander takenpakket.

Meer weten over de kosten van een verkoopmakelaar? Lees hier verder

+

Wat is zijn normale makelaarskosten van een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar rekent in veel gevallen een lagere makelaarsprovisie dan een verkoopmakelaar. De gemiddelde makelaarscourtage in Nederland bij een aankoopmakelaar ligt tussen de 0,5 en 1,0 procent. Ook bij de aankoopmakelaar hangt de courtage af van de aankoopsom, de werkzaamheden en de woonplaats waar je een woning wilt kopen. Is de plaats of buurt erg populair? Dan kan de makelaar hogere kosten in rekening brengen.

Meer weten over kosten van een aankoopmakelaar? Lees hier verder

+

Kan ik ook een prijslijst van makelaars krijgen?

Nee, omdat alle makelaars in Nederland een andere werkwijze hebben is het nog niet mogelijk om een standaard prijslijst te sturen. Dit komt mede door verschillende aspecten, zoals dat je met makelaars prestatiebonussen kunt afspreken waardoor het standaardcourtage lager is, of dat je zelf een aantal taken zelf uitvoert. Andere redenen om geen standaardprijslijst te kunnen geven zijn: de verkoopranges van makelaarsverschillen, de locatie van je woning, kwaliteit van de makelaar en extra services die makelaars aanbieden.

Vergelijk hier
NL