Op zoek naar de beste makelaar in Delft? Vergelijk alle makelaars in Delft

Vul je voorkeuren in en wij vergelijken direct voor jou de makelaars in Delft

Klik hierboven, vergelijken van makelaars kost slechts 1 minuut
Huizen vector Huizen vector

Een geschikte makelaar vinden in Delft? Vergelijk en vind de beste makelaar

In de stad Delft zijn tientallen makelaars actief. Dit maakt de zoektocht naar een geschikte makelaar lastig. Want hoe ga je zelf al deze makelaars met elkaar vergelijken? Dit kost erg veel tijd om te doen. Bij Juiste Makelaar hebben wij dit al voor je gedaan. Wij weten wat de specialisatie van de makelaars in de buurt zijn en in welk gebied diegene actief is. Omdat wij alle informatie al verzameld hebben kunnen wij jou het beste helpen. 

Wat moet je nu doen? Vul geheel vrijblijvend je voorkeuren in via de tool op deze website. Vervolgens brengen wij jou in contact met de beste makelaars voor jou. Op deze manier weet je welke makelaars bij je profiel passen. Dit kan voor zowel het aankopen van een huis of voor het verkopen. Mocht je vragen hebben over makelaars of over hoe deze dienst werkt. Laat het ons weten. 

Wonen in Delft

Delft staat bekend om veel verschillende aspecten. Zo is het Delfts blauw wereldberoemd en is het een van de bekendste studentensteden van Nederland. Dit komt door de innovatieve campus van de Technische Universiteit Delft. In de historische Binnenstad is de geschiedenis van Delft nog steeds goed zichtbaar. Hierdoor is er genoeg vermaak voor de echte cultuurliefhebber. Je vind er prachtige pleinen en authentieke grachten. Wanneer je woont in Delft, kun je iedere dag genieten van de prachtige panden en het sfeervolle centrum. 

Wonen in Delft is mede dankzij de ligging erg populair. De snelwegen A4 en A13 zorgen ervoor dat je snel op de snelweg zit. Zowel Rotterdam als Den-Haag zijn op een steenworp afstand. Het centrum van Delft is grotendeels autoluw, waardoor er veel ruimte is voor de inwoners van de stad. 

Benieuwd in welke Delftse buurt jij wilt wonen? Lees hieronder meer informatie over de verschillende buurten, de ligging en de diverse bouwstijlen. In Delft is er voor ieder wat wils. 

Makelaars vergelijken in wijken in Delft (kaart)

1. Binnenstad; 2. Vrijenban; 3. Hof van Delft; 4. Voordijkshoorn; 5. Delftse Hout; 6. Tanthof-West; 7. Tanthof-Oost; 8. Voorhof; 9. Buitenhof; 10. Abtswoude; ; 11. Schieweg; 12. Wippolder; 13. Ruiven

Wonen in de gezellige Binnenstad

Zoals eerder genoemd is de Binnenstad het historische middelpunt van Delft. Hier kun je wonen in een van de prachtige authentieke panden. In dit deel van de stad zijn diverse groepen te vinden, zoals de ondernemers, horeca bezoekers, inwoners, toeristen en dagjesmensen. De Binnenstad staat er bekend om dat er veel studenten wonen, met name de westelijke en zuidelijke buurten van de Binnenstad. In de wijk wonen meer dan 12.000 mensen. Waarbij de gemiddelde woningwaarde € 279.000,- is. Dit is 18 procent meer dan vijf jaar geleden. 

Wonen in het populaire Vrijenban

Vrijenban is een gezellige en groene wijk die enorm in trek is. In de wijk wonen veel gezinnen. Een van de redenen dat de wijk in trek is, is dat het recreatie- en natuurgebied Delftse Hout naast deze wijk ligt. In Vrijenban staan veel vooroorlogse woningen waar 9.700 inwoners wonen. Gemiddeld kost een huis hier € 217.000,-. Dit is 24 procent meer dan vijf jaar geleden. 

Wonen in de Hof van Delft

Wonen in het hof van Delft is een van de populairste locaties onder studenten, starters en jonge gezinnen. Een van de redenen waarom deze wijk enorm in trek is, is de gunstige ligging nabij het station en de Binnenstad. De meeste woningen zijn gebouwd in de jaren 30 van vorige eeuw. 

De wijk heeft op dit moment 13.200 inwoners. Gemiddeld kost een huis in het Hof van Delft € 244.000,-. Dit is ruim 28 procent meer dan vijf jaar geleden. Een van de sterkste stijgingen in heel Delft. 

Wonen in het kindvriendelijke Voordijkshoorn

De populaire wijk Voordijkshoorn staat bekend om het water en het vele groen zoals het Hof van Delftpark. Hier gaan de inwoners in hun vrije tijd sporten en recreëren. De wijk is vooral populair bij jonge gezinnen. 

In de afgelopen jaren is de wijk enorm gegroeid, waardoor er nu 12.300 mensen wonen. Een modaal huis kost hier € 248.000,-. Dit is 18 procent meer dan vijf jaar geleden. 

Wonen in de Tanthof

De wijk Tanthof is op te splitsen in Tanthof-West en Tanthof-Oost. De straat Abtswoude is de afscheiding tussen de twee wijken. Tegelijkertijd laten de landelijke kenmerken in deze straat goed het agrarische verleden van dit stuk Delft zien. Zo staan er een aantal mooie boerderijen. Aan de zuidkant van de Tanthof ligt het mooie recreatiegebied Midden-Delfland. Een leuk feitje over de Tanthof is dat alle woningen binnen een straal van 120 meter van de groenstroken zijn gelegen. 

De twee wijken verschillen met name in de type bouwstijlen. Tanthof-West zijn voornamelijk jaren 80 woningen. In deze wijk wonen 8.000 mensen. Een woning is gemiddeld € 211.000,- waard. Dit is 15 procent meer dan vijf jaar geleden.

Tanthof-Oost bestaat vooral uit jaren 70 woningen. In dit deel van de Tanthof wonen 6.000 inwoners. Hier is de gemiddelde woningwaarde € 203.000,-. Dit is 16 procent meer dan vijf jaar geleden. 

Wonen in het ‘stedelijke moderne’ Voorhof

De wijk Voorhof is gebouwd net na de tweede wereldoorlog. Destijds is de wijk gebouwd volgens het moderne stedenbouw principe. Typische kenmerken hiervan zijn de diverse soorten bouw en de functiescheiding van wonen, werken, en verschillende voorzieningen. In Voorhof staan diverse flats, het voordeel hiervan is dat de omgeving erg groen is met als middelpunt het park Poptahof. 

In de wijk wonen 13.500 mensen. Gemiddeld kost een woning hier € 151.000,-. Dit is 20 procent meer dan vijf jaar geleden. 

Wonen in het groene Buitenhof

De wijk Buitenhof typeert zich door de vele jaren 60 en 70 woningen. Destijds was deze wijk de uitbreidingswijk van Delft. Er staan hier veel flats. Hierdoor is er veel openbare ruimte met een ruime opzet en veel groen in de wijk. Er wonen 13.700 mensen in Buitenhof. Een gemiddelde woning kost hier € 160.000,-. Ruim 14 procent meer dan vijf jaar geleden. 

Wonen in het kenniscentrum Wippolder

De wijk Wippolder is een wijk met relatief weinig inwoners. Dit komt vooral doordat de TU Delft hier zit en de vele bedrijven in deze wijk gevestigd zijn. Hierdoor is er veel kennis in deze wijk aanwezig. De aankomende jaren zal deze wijk enorm transformeren door nieuwe huisvesting van de TU en het vertrek van een aantal delen van TNO.

In de wijk wonen 12.500 mensen. Een gemiddelde woning kost € 187.000,-. Dit is slechts 17 procent meer dan vijf jaar geleden.

Huis verkocht of gekocht in Delft

Met behulp van een makelaar je woning verkocht en een nieuwe woning aangekocht in Delft? Geef dan je verhuizing door bij de gemeente Delft. Het is gebruikelijk dat je het nieuwe adres doorgeeft voordat je gaat verhuizen. De gemeente geeft direct door aan andere overheidsinstanties. Zo voorkom je dat de post verkeerd wordt verstuurd. 

Ga je direct het nieuwe huis verbouwen? Dan kun je via de website van het Omgevingsloket checken of je een omgevingsvergunning nodig hebt. Hierbij gaat vooral om grotere verbouwingen. Wanneer je kleine verbouwingen wilt uitvoeren zoals een dakkapel, airco, overkapping of dakraam plaatsen is het in veel gevallen niet nodig.

Hoe werkt het?

Start eerst met de check via de rode button

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

2 makelaars

Ontvang jouw makelaars per mail

Wij selecteren het aantal gewenste makelaars bij jouw voorkeuren.

De makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

Kies voor jou de beste makelaar in Amsterdam

Jij kiest de Juiste Makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die het beste bij jou past!

Dit zeggen onze gebruikers

Icons/thumb Created with Sketch.
9.5 klanttevredenheid
uit 13 beoordelingen
Icons/login Created with Sketch.
Michiel

9/10 Goed

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Via Juiste Makelaar een goede makelaar gevonden, proces was makkelijk en snel te doorlopen, Door enkele vragen in te vullen kwam er een match uit die aansloot op mijn wensen.

Icons/login Created with Sketch.
Chanell

6/10 Voldoende

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Erg betrokken en behulpzaam.

Ik heb de contact met de makelaars als zeer prettig ervaren.

Icons/login Created with Sketch.
Peter

9/10 Goed

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Snelle en duidelijk bevestiging. Persoonlijke nazorg/follow-up.

Versterk je onderhandelingspositie met de Hypotheekbelofte

Er is veel concurrentie in de huizenmarkt. Hoe zorg je ervoor dat jouw bod wél wordt geaccepteerd? Het is voor verkopers en verkoopmakelaars een groot voordeel als je in het biedproces al kunt aantonen dat je de hypotheek rond kunt krijgen. Met het Hypotheekbelofterapport van Hypotheek Visie weet je nog zonder het adviestraject van een hypotheekadviseur hoeveel je kunt lenen. Dat maakt de kans groot dat de verkopende partij jouw bod gaat accepteren.

  • Snel een overzichtelijk rapport met jouw hypotheekmogelijkheden
  • Zekerheid van financiering met behulp van een expert van Hypotheek Visie
  • Sterke onderhandelingspositie tijdens de huizenjacht

Interesse in de hypotheekbelofte? Bekijk de hypotheekbelofte

 

Ga naar de Hypotheekbelofte

Vergelijk hier