Dassen de Zeeuw Makelaars

Dassen de Zeeuw Makelaars is een makelaar gevestigd in Teteringen. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Dassen de Zeeuw Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Dassen de Zeeuw Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Teteringen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Dassen de Zeeuw Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Dassen de Zeeuw Makelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Dassen de Zeeuw Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 476.000
  • Gemiddelde verkooptijd 64
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 10
Meer informatie over Dassen de Zeeuw Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Dassen de Zeeuw Makelaars verkoopt

Dassen de Zeeuw Makelaars is het meeste actief in Teteringen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Dassen de Zeeuw Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Dassen de Zeeuw Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Teteringen 5 € 488.000
Breda 2 € 407.000
Oosterhout 2 € 594.000
Dorst 1 € 320.000

Type woningen die Dassen de Zeeuw Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Dassen de Zeeuw Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Dassen de Zeeuw Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
40%
2 onder 1 kapwoning
20%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
10%
portiekflat
10%
galerijflat
5%
geschakelde woning
5%
maisonnette
5%
vrijstaande woning
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Dassen de Zeeuw Makelaars

Wat kost Dassen de Zeeuw Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Dassen de Zeeuw Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Dassen de Zeeuw Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.600.

Waar is Dassen de Zeeuw Makelaars actief?

+

Dassen de Zeeuw Makelaars heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Teteringen, Breda, Oosterhout en Dorst.

In welk prijssegment is Dassen de Zeeuw Makelaars actief?

+

Dassen de Zeeuw Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Dassen de Zeeuw Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 476.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Teteringen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Teteringen en vergelijkbaar is aan Dassen de Zeeuw Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!