Bureau van de Wiel Makelaardij

Bureau van de Wiel Makelaardij is een makelaar gevestigd in Elshout. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Bureau van de Wiel Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Bureau van de Wiel Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Elshout en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bureau van de Wiel Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Bureau van de Wiel Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Bureau van de Wiel Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 319.000
  • Gemiddelde verkooptijd 17
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over Bureau van de Wiel Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Bureau van de Wiel Makelaardij verkoopt

Bureau van de Wiel Makelaardij is het meeste actief in Elshout. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bureau van de Wiel Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bureau van de Wiel Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Eindhoven 1 € 319.000

Type woningen die Bureau van de Wiel Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bureau van de Wiel Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bureau van de Wiel Makelaardij het meeste verkoopt is hoekwoning.

hoekwoning
40%
benedenwoning
20%
bovenwoning
20%
tussenwoning
20%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bureau van de Wiel Makelaardij

Wat kost Bureau van de Wiel Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bureau van de Wiel Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bureau van de Wiel Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.400.

Waar is Bureau van de Wiel Makelaardij actief?

+

Bureau van de Wiel Makelaardij heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Eindhoven.

In welk prijssegment is Bureau van de Wiel Makelaardij actief?

+

Bureau van de Wiel Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bureau van de Wiel Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 319.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Elshout

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Elshout en vergelijkbaar is aan Bureau van de Wiel Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!