Buiten makelaars

Buiten makelaars is een makelaar gevestigd in Weurt. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Buiten makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Buiten makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Weurt en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Buiten makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Buiten makelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Buiten makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 395.000
  • Gemiddelde verkooptijd 9
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over Buiten makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Buiten makelaars verkoopt

Buiten makelaars is het meeste actief in Weurt. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Buiten makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Buiten makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Enschede 1 € 395.000

Type woningen die Buiten makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Buiten makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Buiten makelaars het meeste verkoopt is geschakelde 2 onder 1 kapwoning.

geschakelde 2 onder 1 kapwoning
33%
portiekflat
33%
tussenwoning
33%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Buiten makelaars

Wat kost Buiten makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Buiten makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Buiten makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Buiten makelaars actief?

+

Buiten makelaars heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Enschede.

In welk prijssegment is Buiten makelaars actief?

+

Buiten makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Buiten makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 395.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Weurt

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Weurt en vergelijkbaar is aan Buiten makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!