Op zoek naar de beste makelaar in Apeldoorn? Vergelijk hier alle makelaars in Apeldoorn

Vul je voorkeuren in en wij vergelijken direct voor jou de makelaars in Apeldoorn

Klik hierboven, vergelijken van makelaars kost slechts 1 minuut
Huizen vector Huizen vector

De juiste makelaar zoeken in Apeldoorn

In een prachtige stad als Apeldoorn zijn inmiddels veel makelaars actief. Maar hoe weet jij welke makelaar bij jou past? En hoe weet je of de courtage die je moet betalen een goede deal is? Daarom hebben wij de oplossing. Op basis van jouw voorkeuren selecteert ons systeem 1 of 2 makelaars die bij jou passen. Wij houden rekening met alle belangrijke variabelen, zodat wij jou aan de beste makelaar kunnen helpen. Vervolgens maak je zelf een afspraak met de makelaar en start je een samenwerking met een van de makelaars!

Wonen in Apeldoorn

Wonen in Apeldoorn, je kunt er veel doen van sporten tot cultuur en van uitgaan tot heerlijk wandelen op de Veluwe. Apeldoorn heeft namelijk een unieke ligging midden op de Veluwe, een van de grootste natuurgebieden van Nederland. In Apeldoorn wonen ruim 137.000 mensen en staat bekend als een stad die uitermate geschikt is voor gezinnen. Naast het prachtige natuurgebied kun je verder naar de Apenheul, Paleis het Loo en de Julianatoren.

Makelaars vergelijken in verschillende wijken in Apeldoorn (kaart)

1. Centrum; 2. West; 3. Zuidwest; 4. Zuid; 5. Zuidoost; 6. Oost; 7. Noordoost; 8. Noord; 9. Uddel; 10. Hoog Soeren en Radio Kootwijk; 11. Hoenderloo; 12. Loenen; 13. Beekbergen; 14. Lieren; 15. Klarenbeek; 16. Wenum Wiesel Beemte

Wonen in het bruisende centrum van Apeldoorn

De bruisende binnenstad van Apeldoorn is niet alleen populair bij de inwoners van Apeldoorn, maar ook in de wijde omgeving. Je kunt hier een heerlijke dag shoppen en tussendoor lekker lunchen in een van de vele cafés en restaurants. Tot slot kun je in de avond ook nog leuk uitgaan! Naast alle hippe zaken, is het ook nog mogelijk om te genieten van de mooie oude gebouwen die het centrum rijk is. 

In het centrum van Apeldoorn wonen inmiddels meer dan 7.000 mensen, dit is in de afgelopen jaren explosief gegroeid. De gemiddelde WOZ-waarde is € 172.000,- waarbij dit de afgelopen twee jaar met ruim 15 procent is gestegen. 

Wonen in Apeldoorn West

Het aantal inwoners in Apeldoorn West is de afgelopen jaren stabiel gebleven er wonen ongeveer 21.600 mensen. Waarbij de wijk is opgesplitst in 7 verschillende buurten: Brinkhorst, Sprengweg Noord, Sprengebos, Berg en Bos, Driehuizen, Orden en Park Berg en Bos. Hier kun je een dagje uit naar de Apenheul of sporten op Sportpark Orderbos.

De gemiddelde huizenprijs is de afgelopen jaren flink gestegen en heeft op dit moment een gemiddelde prijs van € 274.000,- en is met 23 procent gestegen de afgelopen jaren. In dit deel van de stad staat vooral bekend om de vele oude huizen die hier staan. De meeste huizen zijn gebouwd in de periode van 1900 tot 1960. 

Wonen in Apeldoorn Zuid West

Dit deel van de stad is opgesplitst in 9 verschillende buurten, dit stadsdeel valt onder de wijkraad van Apeldoorn Zuid. De wijk ligt pal naast de A1 en het Gelre Ziekenhuis ligt om de hoek. Er wonen in totaal 14.500 mensen in Apeldoorn Zuid West, waarbij de gemiddelde WOZ-waarde rond de € 258.000,- ligt. Dit is 20 procent hoger dan vijf jaar eerder.  

Wonen in het gezellige Zuid

Apeldoorn Zuid staat bekend in Apeldoorn als een echte arbeiderswijk, waar ongeveer 18.600 mensen wonen. De oudste buurt van Apeldoorn is het Vogelkwartier en is voor de tweede wereldoorlog gebouwd. Hier staat ook het bekende winkelcentrum “Hart van Zuid”. De gemiddelde WOZ-waarde is ongeveer € 178.000,- en is in de afgelopen vijf jaar met ongeveer 17 procent gestegen.  

Wonen in Apeldoorn Zuid Oost

In dit deel van de stad staan typische jaren 70 en 80 woningen. In Apeldoorn Zuid Oost wonen  ongeveer 26.000 mensen. De gemiddelde huizenprijs in dit deel van de ligt iets lager dan het gemiddelde van Apeldoorn, namelijk € 189.000,-. 

Wonen in Apeldoorn Oost

Apeldoorn Oost is geschikt voor iedereen, alleenstaanden of gezinnen en van jong tot oud. Je vind er veel groene plekken, verschillende scholen, winkels en alle andere faciliteiten die je dagelijks nodig hebt. 

Dit deel van de stad heeft ongeveer 18.000 inwoners, waarbij de gemiddelde huizenprijs € 270.000,- is. De meeste van de huizen zijn gebouwd sinds de jaren 90. 

Wonen in Apeldoorn Noord Oost

De afgelopen jaren is het aantal inwoners in Apeldoorn Noord-Oost flink toegenomen. Op dit moment wonen er meer dan 23.500  mensen in dit deel van de stad. Dit deel van de stad is dan ook het grootste stadsdeel van Apeldoorn. De gemiddelde WOZ-waarde is  € 225.000,-. Dit is ongeveer 25 procent hoger dan vijf jaar geleden. 

Wonen in Apeldoorn Noord

Wonen in Apeldoorn Noord is voor iedereen geschikt, van jong tot oud . Dit komt door de vele voorzieningen die dit deel van de stad rijk is, je vind er enorm veel groen, veel onderwijs en zorg gelegenheden. Daarnaast is er zo veel te cultuur te ontdekken in dit prachtige stuk van Apeldoorn. Twee buurten die een uniek en zeer stijlvol karakter hebben zijn: De Parken en ‘t Loo. 

In totaal heeft Apeldoorn Noord ongeveer 12.800 inwoners. De gemiddelde huizenprijs ligt op ongeveer € 282.000,-. De meeste woningen dateren van begin vorige eeuw in dit deel van de stad. 

Huis in Apeldoorn verkocht of gekocht

Wanneer je samen met de makelaar een nieuw huis hebt aangekocht is het verplicht om de verhuizing door te geven aan de gemeente Apeldoorn. Je kunt dit al vier weken voordat je gaat verhuizen doen. Na de adreswijziging zijn vrijwel alle overheidsinstanties bekend met je verhuizing.

Ben je van plan je nieuwe woning te gaan verbouwen? Dan is de eerste stap om te controleren of je een omgevingsvergunning nodig hebt. Via het Omgevingsloket is er een eenvoudige check of je verplicht bent om deze omgevingsvergunning aan te vragen. Naast deze handige check heeft de gemeente Apeldoorn een aparte pagina over het verbouwen en bouwen binnen de gemeente. Hier staat meer informatie over subsidies, duurzaam wonen en de vergunningaanvragen. Controleer dit goed voordat je gaat verbouwen om problemen te voorkomen.

Hoe werkt het?

Start eerst met de check via de rode button

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

2 makelaars

Ontvang jouw makelaars per mail

Wij selecteren het aantal gewenste makelaars bij jouw voorkeuren.

De makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

Kies voor jou de beste makelaar in Amsterdam

Jij kiest de Juiste Makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die het beste bij jou past!

Dit zeggen onze gebruikers

Icons/thumb Created with Sketch.
9.5 klanttevredenheid
uit 13 beoordelingen
Icons/login Created with Sketch.
Michiel

9/10 Goed

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Via Juiste Makelaar een goede makelaar gevonden, proces was makkelijk en snel te doorlopen, Door enkele vragen in te vullen kwam er een match uit die aansloot op mijn wensen.

Icons/login Created with Sketch.
Chanell

6/10 Voldoende

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Erg betrokken en behulpzaam.

Ik heb de contact met de makelaars als zeer prettig ervaren.

Icons/login Created with Sketch.
Peter

9/10 Goed

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Snelle en duidelijk bevestiging. Persoonlijke nazorg/follow-up.

Versterk je onderhandelingspositie met de Hypotheekbelofte

Er is veel concurrentie in de huizenmarkt. Hoe zorg je ervoor dat jouw bod wél wordt geaccepteerd? Het is voor verkopers en verkoopmakelaars een groot voordeel als je in het biedproces al kunt aantonen dat je de hypotheek rond kunt krijgen. Met het Hypotheekbelofterapport van Hypotheek Visie weet je nog zonder het adviestraject van een hypotheekadviseur hoeveel je kunt lenen. Dat maakt de kans groot dat de verkopende partij jouw bod gaat accepteren.

  • Snel een overzichtelijk rapport met jouw hypotheekmogelijkheden
  • Zekerheid van financiering met behulp van een expert van Hypotheek Visie
  • Sterke onderhandelingspositie tijdens de huizenjacht

Interesse in de hypotheekbelofte? Bekijk de hypotheekbelofte

 

Ga naar de Hypotheekbelofte

Vergelijk hier