AMBR. Makelaardij

AMBR. Makelaardij is een makelaar gevestigd in Siebengewald. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt AMBR. Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. AMBR. Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Siebengewald en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van AMBR. Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij AMBR. Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties AMBR. Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 485.000
  • Gemiddelde verkooptijd 52
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over AMBR. Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar AMBR. Makelaardij verkoopt

AMBR. Makelaardij is het meeste actief in Siebengewald. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar AMBR. Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt AMBR. Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Avenhorn 1 € 485.000

Type woningen die AMBR. Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat AMBR. Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat AMBR. Makelaardij het meeste verkoopt is hoekwoning.

hoekwoning
50%
vrijstaande woning
50%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in AMBR. Makelaardij

Wat kost AMBR. Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van AMBR. Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer AMBR. Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.600.

Waar is AMBR. Makelaardij actief?

+

AMBR. Makelaardij heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Avenhorn.

In welk prijssegment is AMBR. Makelaardij actief?

+

AMBR. Makelaardij is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar AMBR. Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 485.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Siebengewald

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Siebengewald en vergelijkbaar is aan AMBR. Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!