Makelaar Dordrecht: Vergelijk iedere makelaar voordat je kiest

Vul je voorkeuren in en wij maken een persoonlijke vergelijking van de makelaars in Dordrecht

Klik hierboven, vergelijken van makelaars kost slechts 1 minuut
Huizen vector Huizen vector

Makelaar Dordrecht

In een populaire stad als Dordrecht zijn altijd mensen op zoek naar een geschikte makelaar in Dordrecht. Je wilt een huis aankopen of verkopen, maar de zoektocht naar een nieuwe woning gaat niet zo snel. Of je wilt je huis verkopen, maar wel voor de beste prijs. Hoe ga je de makelaar vinden die het beste bij jou past? Met dit ingewikkelde vraagstuk helpt Juiste Makelaar. Op basis van je voorkeuren vinden wij twee makelaars in Dordrecht die hier het beste bij passen. Het is bijna of je aan honderden vrienden vraagt welke makelaar je moet kiezen. Zo hoef je niet tientallen makelaars die actief zijn in Dordrecht te vergelijken met elkaar. De twee geselecteerde makelaars brengen wij op de hoogte na de aanvraag, waarna deze zelf contact met jou opnemen. Kies vervolgens geheel vrijblijvend zelf met welke makelaar je wilt samenwerken. Bespaar veel tijd en geld met de zoektocht naar een geschikte makelaar!

Aankoopmakelaar Dordrecht

Een woning in Dordrecht vinden is lastig genoeg, hoe vind je de aankoopmakelaar die bij je past bij juiste makelaar, kunnen wij je gratis en vrijblijvend in contact brengen met twee geschikte aankoopmakelaars, die vervolgens zelf ook nog even contact opnemen om de diensten toe te lichten. Wij hebben speciaal voor jou een handige vergelijkingtool ontwikkeld. Hoe werkt het?

 1. Nadat je bij ons je gegevens hebt ingevuld om de aankoopmakelaar Dordrecht te vergelijken. Zullen wij de vergelijking starten.
 2. Onze specialist neemt even contact met je op om verdere wensen te bespreken, die voor jou van belangrijk zijn bij de aankoop van een huis.
 3. Vervolgens ontvang je een mail met de speciaal voor jou geselecteerde aankoopmakelaars in Nijmegen.
 4. Als laatst bepaal jij met aankoopmakelaar Dordrecht je wil samenwerken.

Aankoopmakelaars vergelijken Dordrecht

Als je voor de keuze staat om met één van de twee aankoopmakelaars in Dordrecht samen te werken, zijn een aantal punten erg belangrijk om te kijken welke het beste bij je past:

 • Hoe actief is de aankoopmakelaar in Dordrecht of zelfs in een bepaalde wijk?
 • Waar helpt de aankoopmakelaar allemaal bij? Denk hierbij aan gaan ze wel mee naar bezichtigingen en helpen ze je bijvoorbeeld ook bij het onderhandelen.
 • Heeft de aankoopmakelaar een goed netwerk binnen Dordrecht? Misschien weet de makelaar wel als eerste wanneer jouw droomhuis op de markt komt.
 • Welke tarief hanteert de aankoopmakelaar? Werkt de makelaar met een courtage of een fixed fee en is dit wil no cure no pay?
 • Bieden de makelaar Dordrecht HuisAssist aan? Hier kan je alle diensten vinden die bij de aankoop komen kijken en helpen je van A tot Z daarbij

Uitgelichte makelaars in Dordrecht

2M Makelaars Dordrecht

2M Makelaars Dordrecht

Ben je op zoek naar een van A tot Z service, dan staat 2M Makelaars Dordrecht voor je klaar. Een no nonsense makelaarskantoor dat zichzelf keer op keer bewijst. Met twee vestigingen, in Dordrecht en Papendrecht, is 2M Makelaars dé makelaar in de Drechtsteden.

🏡 Singel 348, Dordrecht
☎️ 078 6159960

Baas Makelaardij

Baas Makelaardij

Gelegen aan het park Merwestein in Dordrecht, ligt het relatief kleine makelaarskantoor Baas Makelaardij. Echter zegt dit niks over de efficiëntie en deskundigheid. Dit kantoor bestaat al meer dan 70 jaar bekend om haar kennis van de ‘Dordtse’ markt. Met al meer dan 50 verkochte woningen het afgelopen jaar, staat Baas makelaardij garant voor een snelle doorlooptijd.

🏡 Vrieseweg 155, Dordrecht
☎️ 078 6131222

Boogerman Makelaars

Boogerman Makelaars

Naast het verkopen en kopen in Dordrecht het van jouw huis, staat Boogerman Makelaars je ook bij in vastgoedbeleggingen. Zowel particuliere als zakelijke vastgoedinvesteerders kunnen bij dit kantoor terecht voor aanbod en advies. Met een persoonlijke aanpak, helpt dit professionele makelaarsteam je graag verder. 

🏡 Spuiboulevard 224, Dordrecht
☎️ 078 6130300

WALTMANN Makelaars

WALTMANN Makelaars

Met meer dan 120 jaar ervaring is Waltmann Makelaars één van de grootste spelers in de Drechtsteden op de vastgoedmarkt. Met een gepersonaliseerde verkoopstrategie worden alle hokjes afgevinkt. Onder leiding van Dorith Kools werkt Waltmann Makelaars naar meer transparantie in de vastgoedmarkt. 

🏡 Johan de Wittstraat 168, Dordrecht
☎️ 078 6134311

 Nouwen Makelaardij

Nouwen Makelaardij

Wil jij een woning aan- of verkopen in Dordrecht? Dan ben je bij Nouwen Makelaardij aan het juiste adres! Gelegen in de wijk Dubbeldam, ligt het makelaarskantoor van Jelmer Balm. Nouwen Makelaardij is een toonaangevend NVM-kantoor met een groot marktaandeel. Met een relatief klein team van enthousiaste en gekwalificeerde personen, wordt de dienstverlening uiterst goed behandeld. 

🏡 Damplein 50, Dordrecht
☎️ 078 6141800

Stad & Land NVM-makelaars

Stad & Land NVM-makelaars

Stad & Land Makelaars is een gerenommeerd makelaarskantoor in Dordrecht zowel Rotterdam. Met de kunde en kennis van de markt is dit kantoor een gevestigde naam. Naast de verkoop van je huis, assisteren ze ook bij de aankoop van jouw nieuwe huis!

🏡 Prinsenstraat 5, Dordrecht
☎️ 078 6356666

Ooms Makelaars

Ooms Makelaars Dordrecht

één van de meest gevestigde namen in de makelaarswereld in Dordrecht en omstreken is Ooms Makelaars. Bij Ooms geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het bereik en de regionale dekking. Daarnaast zijn er 10 kantoren waar je uit kan kiezen, die als makelaar veel kennis van de lokale markt hebben. 

🏡 Johan de Wittstraat 40, Dordrecht
☎️ 078 6144333

Top 10 makelaars Dordrecht

Bij het verkopen van je huis, wil je natuurlijk wel weten welke makelaar passend is en ook of statistieken goed zijn. Bij Juiste Makelaar hebben we het voor je uitgezocht! Van alle actieve makelaars in Dordrecht hebben we een top 10 makelaars Dordrecht gemaakt, waarin je gemakkelijk zelf kan filteren.

 • Aantal woningen verkocht

De nummer 1 van de lijst, heeft het afgelopen jaar het meeste woningen verkocht in Dordrecht. Dit is een filter, dus je kun ook zien wie het afgelopen jaar het minst heeft verkocht.

 • Gemiddelde vraagprijs

Makelaars werken over het algemeen in een bepaald segment. Dit is in de lijst, te zien aan het aantal percentages. Mocht een makelaar in Dordrecht een hoog percentage in het groen hebben, dan verkoop het makelaarskantoor gemiddeld x aantal procent boven de gemiddelde vraagprijs in Nijmegen.

 • Verkoopsnelheid

De Snelheid van de verkoop is aangeduid in sterren. Als een makelaar over het algemeen snel verkoopt, heeft het makelaarskantoor vijf sterren, mocht een kantoor minder snel zijn; dan staat er 1 ster.

Top 10 makelaars Dordrecht

#PlaatsMakelaar+/- Gem. vraagprijsVerkoopsnelheidAdvies nodig?
3's GravenmoerKanters Garantiemakelaars-1731
1's GravenmoerVan den Bosch makelaars1941
1's GravenmoerKIN Makelaars Dongen-731
2's-GravelandMakelaarschap Michiel Koudijs-1231
2's-GravelandVAN VULPEN ROOZENBURG MAKELAARS-1111
2's-GravelandVoorma en Walch Makelaars IN HET GOOI7941
2's-GravelandVuister Makelaardij-1711
1's-GravelandDe Nieuwe Gooische Makelaars - Taxateurs551
5's-GravendeelMakelaardij Van den Berg5721
5's-GravendeelOoms Makelaars-731
Plaats

Verkoopmakelaar Dordrecht

Bij het verkopen van een woning wil je altijd het beste resultaat realiseren, hierbij kan een makelaar Dordrecht helpen. Een lokale makelaar heeft vaak marktkennis en kennis over de stad. Maar hoe vind je die makelaar die voor jou dit gaat realiseren? Bij Juiste Makelaar hebben wij een vergelijkingtool ontwikkeld, om zo twee beste makelaar Dordrecht te vinden. Dit doen wij volledige gratis en vrijblijvend en speciaal voor jou. Hoe doen we dat?

 1. Nadat bij ons je gegevens zijn ingevuld om de verkoopmakelaar Dordrecht te vergelijken. Zullen wij de vergelijking starten.
 2. Onze specialist neemt geheel vrijblijvend contact met je op om verdere wensen te bespreken, die voor jou van belangrijk zijn bij de verkoop van een huis.
 3. Vervolgens ontvang je een mail van Juiste Makelaar met de speciaal voor jou geselecteerde verkoopmakelaars in Dordrecht.
 4. Als laatst bepaal jij met verkoopmakelaar Dordrecht je wil samenwerken.

Verkoopmakelaar Dordrecht vergelijken

Waar let je op wanneer je een keuze moet maken uit de geselecteerde makelaar Dordrecht en hoe bepaal je welke makelaar jouw huis mag verkopen (dit doe je tenslotte niet iedere dag). Hieronder hebben wij een aantal tips neergezet:

  • Vergelijk de taken van de verkoopmakelaars Dordrecht met elkaar. Wat biedt de ene makelaar wel aan en de ander niet.
  • Vergelijk de kosten in verhouding tot de taken van de andere makelaar. Let op, zorg ervoor dat je beide prijzen inclusief btw berekend en of het no cure no pay is.
  • Hoe gaan de makelaars je woning promoten? Op welke woningplatforms plaatsen zij de woning en sturen ze ook een mailing uit naar de bestaande klanten?
  • Heeft makelaar veel verkoopervaring in jou buurt of stadsdeel in Dordrecht?
  • En tot slot, heb je een goed gevoel bij de makelaar? Dit kan vaak doorslaggevend zijn!

Wonen in Dordrecht

In Dordrecht wonen ongeveer 120.000 inwoners, waarbij de bijnaam van Dordrecht ‘Dordt’ is. De afgelopen jaren is het aantal inwoners erg toegenomen. Dit is mede door de populariteit van de zeven gemeenten in de omgeving, samen de Drechtsteden genoemd.

Dordrecht is een historische stad, met veel cultuur én een mooi historisch centrum. In het centrum is daarnaast het winkelgebied. Dit trekt ieder jaar steeds meer bezoekers vanuit de hele regio. De stad heeft veel verschillende wijken Dordrecht, waardoor het voor iedereen goed wonen is. Van een appartement in de drukbezochte binnenstad tot een mooie ruime woning in een buitenwijk. De vele trendy restaurants typeren Dordrecht wat het vandaag de dag is. Je kunt er in de zomer heerlijk op een van de terrassen zitten of in een van de vele parken, zoals het Wantijpark.

Bij Dordrecht komen er drie rivieren bij elkaar: de Beneden-Merwede, de Oude Maas en de Nieuwe Maas. Deze kruising staat bekend als het drukste waterpunt van Europa. Naast de drukke vaarroutes heb je er enorm veel groen in de buurt, zo zijn de Dordtse Biesbosch en de Sliedrechtse Biesbosch om de hoek. Mocht je in één van deze wijken willen wonen, dan is het een aanrader om je wensen met een lokale makelaar Dordrecht te bespreken. Wil je eerst vergelijken gebruik dan onze tool!

Makelaars vergelijken in wijken in Zoetermeer (kaart)

1. Binnenstad; 2. Noordflank; 3. Oud Crispijn; 4. Nieuw Cripsijn; 5. Het Reeland; 6. Staart; 7. Wielwijk; 8. Crabbehof Zuidhoven; 9. Sterrenburg; 10. Dubbeldam; 11. Stadspolders

Populaire steden rondom Dordrecht:

Den Haag
Rotterdam
Leiden
Breda

Hoe werkt het?

Start eerst met de check via de rode button

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

2 makelaars

Persoonlijke intake en selectie

Wij selecteren het aantal gewenste makelaars bij jouw voorkeuren.

De makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

Kies voor jou de beste makelaar in Amsterdam

Jij kiest de Juiste Makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die het beste bij jou past!

Veelgestelde vragen

Lees hier meer over de veelgestelde vragen van onze klanten over de makelaars die actief zijn in Dordrecht.

+

Wat kost een makelaar in Dordrecht?

De kosten van een makelaar in Dordrecht liggen tussen de 1,10% en 1,31% van de verkoopprijs van het huis.

Dit betekent dat wanneer je een huis verkoopt dat 350.000 euro waard is, de kosten van de makelaar tussen de 3.850 euro en 4.585 euro liggen.

+

Wat kost een aankoopmakelaar in Dordrecht?

Een aankoopmakelaar kost tussen de 0,5% en 0,75% van de aankoopsom.

Wel rekent vrijwel iedere aankoopmakelaar met een vaste vergoeding. Zo betaal je dus voor de dienst en niet voor de prestatie.

+

Hoeveel makelaars zijn er actief in Dordrecht?

Op dit moment zijn er 48 makelaars die minimaal 1 woning in de verkoop hebben. Het aantal aankoopmakelaars is ongeveer hetzelfde.

Vergelijk hier