Makelaar Dordrecht - Vergelijk nu alle makelaars!

Vul je voorkeuren in en wij vergelijken direct voor jou de makelaars in Dordrecht

Klik hierboven, vergelijken van makelaars kost slechts 1 minuut
Huizen vector Huizen vector

Makelaar Dordrecht

In een populaire stad als Dordrecht zijn altijd mensen op zoek naar een geschikte makelaar. Je wilt een huis aankopen of verkopen in Dordrecht, maar de zoektocht naar een nieuwe woning gaat niet zo snel. Of je wilt je huis verkopen, maar wel voor de beste prijs. Hoe ga je de makelaar vinden die het beste bij jou past? Met dit ingewikkelde vraagstuk helpt Juiste Makelaar. Op basis van je voorkeuren vinden wij twee makelaars in Dordrecht die hier het beste bij passen. Het is bijna of je aan honderden vrienden vraagt welke makelaar je moet kiezen. Zo hoef je niet tientallen makelaars die actief zijn in Dordrecht te vergelijken met elkaar. De twee geselecteerde makelaars brengen wij op de hoogte na de aanvraag, waarna deze zelf contact met jou opnemen. Kies vervolgens geheel vrijblijvend zelf met welke makelaar je wilt samenwerken. Bespaar veel tijd en geld met de zoektocht naar een geschikte makelaar!

 

Aankoopmakelaar Dordrecht

Een woning in Dordrecht vinden is lastig genoeg, hoe vind je de aankoopmakelaar die bij je past bij juiste makelaar, kunnen wij je gratis en vrijblijvend in contact brengen met twee geschikte aankoopmakelaars, die vervolgens zelf ook nog even contact opnemen om de diensten toe te lichten. Wij hebben speciaal voor jou een handige vergelijkingtool ontwikkeld. Hoe werkt het?

 1. Nadat je bij ons je gegevens hebt ingevuld om de aankoopmakelaar Dordrecht te vergelijken. Zullen wij de vergelijking starten.
 2. Onze specialist neemt even contact met je op om verdere wensen te bespreken, die voor jou van belangrijk zijn bij de aankoop van een huis.
 3. Vervolgens ontvang je een mail met de speciaal voor jou geselecteerde aankoopmakelaars in Nijmegen.
 4. Als laatst bepaal jij met aankoopmakelaar Dordrecht je wil samenwerken.

Aankoopmakelaars vergelijken Dordrecht

Als je voor de keuze staat om met één van de twee aankoopmakelaars in Dordrecht samen te werken, zijn een aantal punten erg belangrijk om te kijken welke het beste bij je past:

 • Hoe actief is de aankoopmakelaar in Dordrecht of zelfs in een bepaalde wijk?
 • Waar helpt de aankoopmakelaar allemaal bij? Denk hierbij aan gaan ze wel mee naar bezichtigingen en helpen ze je bijvoorbeeld ook bij het onderhandelen.
 • Heeft de aankoopmakelaar een goed netwerk binnen Dordrecht? Misschien weet de makelaar wel als eerste wanneer jouw droomhuis op de markt komt.
 • Welke tarief hanteert de aankoopmakelaar? Werkt de makelaar met een courtage of een fixed fee en is dit wil no cure no pay?
 • Bieden de makelaar Dordrecht HuisAssist aan? Hier kan je alle diensten vinden die bij de aankoop komen kijken en helpen je van A tot Z daarbij

Verkoopmakelaar Dordrecht

Bij het verkopen van een woning wil je altijd het beste resultaat realiseren, hierbij kan een makelaar Dordrecht helpen. Een lokale makelaar heeft vaak marktkennis en kennis over de stad. Maar hoe vind je die makelaar die voor jou dit gaat realiseren? Bij Juiste Makelaar hebben wij een vergelijkingtool ontwikkeld, om zo twee beste makelaar Dordrecht te vinden. Dit doen wij volledige gratis en vrijblijvend en speciaal voor jou. Hoe doen we dat?

 1. Nadat bij ons je gegevens zijn ingevuld om de verkoopmakelaar Dordrecht te vergelijken. Zullen wij de vergelijking starten.
 2. Onze specialist neemt geheel vrijblijvend contact met je op om verdere wensen te bespreken, die voor jou van belangrijk zijn bij de verkoop van een huis.
 3. Vervolgens ontvang je een mail van Juiste Makelaar met de speciaal voor jou geselecteerde verkoopmakelaars in Dordrecht.
 4. Als laatst bepaal jij met verkoopmakelaar Dordrecht je wil samenwerken.

Verkoopmakelaar Dordrecht vergelijken

Waar let je op wanneer je een keuze moet maken uit de geselecteerde makelaar Dordrecht en hoe bepaal je welke makelaar jouw huis mag verkopen (dit doe je tenslotte niet iedere dag). Hieronder hebben wij een aantal tips neergezet:

  • Vergelijk de taken van de verkoopmakelaars Dordrecht met elkaar. Wat biedt de ene makelaar wel aan en de ander niet.
  • Vergelijk de kosten in verhouding tot de taken van de andere makelaar. Let op, zorg ervoor dat je beide prijzen inclusief btw berekend en of het no cure no pay is.
  • Hoe gaan de makelaars je woning promoten? Op welke woningplatforms plaatsen zij de woning en sturen ze ook een mailing uit naar de bestaande klanten?
  • Heeft makelaar veel verkoopervaring in jou buurt of stadsdeel in Dordrecht?
  • En tot slot, heb je een goed gevoel bij de makelaar? Dit kan vaak doorslaggevend zijn!

Wonen in Dordrecht

In Dordrecht wonen ongeveer 120.000 inwoners, waarbij de bijnaam van Dordrecht ‘Dordt’ is. De afgelopen jaren is het aantal inwoners erg toegenomen. Dit is mede door de populariteit van de zeven gemeenten in de omgeving, samen de Drechtsteden genoemd.

Dordrecht is een historische stad, met veel cultuur én een mooi historisch centrum. In het centrum is daarnaast het winkelgebied. Dit trekt ieder jaar steeds meer bezoekers vanuit de hele regio. De stad heeft veel verschillende wijken Dordrecht, waardoor het voor iedereen goed wonen is. Van een appartement in de drukbezochte binnenstad tot een mooie ruime woning in een buitenwijk. De vele trendy restaurants typeren Dordrecht wat het vandaag de dag is. Je kunt er in de zomer heerlijk op een van de terrassen zitten of in een van de vele parken, zoals het Wantijpark.

Bij Dordrecht komen er drie rivieren bij elkaar: de Beneden-Merwede, de Oude Maas en de Nieuwe Maas. Deze kruising staat bekend als het drukste waterpunt van Europa. Naast de drukke vaarroutes heb je er enorm veel groen in de buurt, zo zijn de Dordtse Biesbosch en de Sliedrechtse Biesbosch om de hoek. Mocht je in één van deze wijken willen wonen, dan is het een aanrader om je wensen met een lokale makelaar Dordrecht te bespreken. Wil je eerst vergelijken gebruik dan onze tool!

Makelaars vergelijken in wijken in Zoetermeer (kaart)

1. Binnenstad; 2. Noordflank; 3. Oud Crispijn; 4. Nieuw Cripsijn; 5. Het Reeland; 6. Staart; 7. Wielwijk; 8. Crabbehof Zuidhoven; 9. Sterrenburg; 10. Dubbeldam; 11. Stadspolders

Hoe werkt het?

Start eerst met de check via de rode button

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

2 makelaars

Persoonlijke intake en selectie

Wij selecteren het aantal gewenste makelaars bij jouw voorkeuren.

De makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

Kies voor jou de beste makelaar in Amsterdam

Jij kiest de Juiste Makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die het beste bij jou past!

Dit zeggen onze gebruikers

Icons/thumb Created with Sketch.
9.7 klanttevredenheid
uit 24 beoordelingen
Icons/login Created with Sketch.
Gustavo, Diemen

1 december 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Makkelijk en snel

Ze vonden erg snel twee makelaars voor mij, daarna kon ik degene kiezen die ik graag wilde kiezen zonder dat er extra kosten bij kwamen.

Icons/login Created with Sketch.
Bassel Hafez , Zoetermeer

1 december 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Marcel is erg behulpzaam

Het was erg makkelijk voor mijn aankoopmakelaar om afspraken in te plannen voor bezichtigingen en zelfs goede biedingen!

Icons/login Created with Sketch.
Sonja, Amsterdam

27 augustus 2021

4/5 Goed

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Good!

Satisfied

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over de dienstverlening van Juiste Makelaar.

+

Wat doet Juiste Makelaar?

Wij zijn een makelaar vergelijkingsdienst die actief is in heel Nederland. Op basis van jouw voorkeuren en onze unieke makelaarsdatabase matchen wij jou aan de beste makelaar voor jouw situatie. Voordat we je in contact brengen nemen wij contact met je op om de matching compleet te maken. Zo sta je niet voor verrassingen. Vervolgens ontvang je de geselecteerde makelaars per mail en nemen zij zelf contact me je op. Daarna kies jij de beste makelaar voor jouw situatie.

+

Hoe vergelijken jullie makelaars?

In de aanvraag vragen wij een aantal voorkeuren dit combineren wij met de beschikbare makelaarsdata. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld nemen we altijd persoonlijk contact op zodat we de gehele vergelijking compleet kunnen maken.

+

Is deze aanvraag via Juiste Makelaar gratis?

Jazeker! Deze aanvraag is voor jou helemaal gratis. We brengen je graag gratis en vrijblijvend in contact met de geselecteerde makelaars. Op het moment dat je uiteindelijk succesvol bent geholpen met het kopen of verkopen van je woning, dan vragen wij een kleine vergoeding aan de makelaar, wat inhoud dat er voor jou geen kosten aan zijn verbonden.

+

Wat gebeurt er als ik de vergelijking heb afgerond?

Direct na het invullen van je voorkeuren, ontvang je een bevestiging. Daarna nemen we telefonisch contact op, tenzij je liever op een andere manier contact wilt hebben. Wanneer alles naar wens is zullen daarna de twee geselecteerde makelaars contact opnemen. Tot slot maak je zelf de keuze met welke makelaar je de beste klik hebt en met wie je wilt samenwerken.

+

Waarom is het vergelijken van makelaars nodig?
In Nederland zijn meer dan 9.000 actieve makelaars. Op deze manier is het moeilijk om te bepalen welke makelaar het beste past bij jouw situatie. Welke makelaar hanteert een goede aan- of verkoopstrategie en welke kosten rekenen de verschillende makelaars. Nieuwsgierig geworden? Doe direct de vergelijking!

+

Kan ik overal in Nederland makelaars vergelijken?

Ja! Wij kunnen je in heel Nederland helpen aan een geschikte makelaar. Dit komt mede door onze vele partners, waardoor wij overal in Nederland je zo goed mogelijk kunnen helpen.

+

Wat is zijn normale makelaarskosten van een verkoopmakelaar?

De gemiddelde verkoopcourtage van een makelaar in Nederland ligt tussen de 1 en 1,5 procent. Echter hangt dit natuurlijk af van wat je afspreekt met de desbetreffende makelaar. Je kunt hierbij denken aan een bonusafspraak of een ander takenpakket.

Meer weten over de kosten van een verkoopmakelaar? Lees hier verder

+

Wat is zijn normale makelaarskosten van een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar rekent in veel gevallen een lagere makelaarsprovisie dan een verkoopmakelaar. De gemiddelde makelaarscourtage in Nederland bij een aankoopmakelaar ligt tussen de 0,5 en 1,0 procent. Ook bij de aankoopmakelaar hangt de courtage af van de aankoopsom, de werkzaamheden en de woonplaats waar je een woning wilt kopen. Is de plaats of buurt erg populair? Dan kan de makelaar hogere kosten in rekening brengen.

Meer weten over kosten van een aankoopmakelaar? Lees hier verder

+

Kan ik ook een prijslijst van makelaars krijgen?

Nee, omdat alle makelaars in Nederland een andere werkwijze hebben is het nog niet mogelijk om een standaard prijslijst te sturen. Dit komt mede door verschillende aspecten, zoals dat je met makelaars prestatiebonussen kunt afspreken waardoor het standaardcourtage lager is, of dat je zelf een aantal taken zelf uitvoert. Andere redenen om geen standaardprijslijst te kunnen geven zijn: de verkoopranges van makelaarsverschillen, de locatie van je woning, kwaliteit van de makelaar en extra services die makelaars aanbieden.

Vergelijk hier
NL