Makelaar Arnhem - Vergelijk iedere makelaar voordat je er een kiest

Vergelijk gratis de beste makelaars in Arnhem

Klik hierboven, vergelijken van makelaars kost slechts 1 minuut
Huizen vector Huizen vector

Vind de juiste makelaar in Arnhem

Op zoek naar een makelaar in Arnhem? Het vinden van een geschikte makelaar in Arnhem kan een ingewikkelde zaak zijn. Er zijn immers tientallen makelaars in Arnhem actief, waarbij iedere makelaar in Arnhem zijn eigen aanpak en specialiteit heeft. De verschillen zitten hem voornamelijk in de prijsklasse en buurten waar de makelaar in gespecialiseerd is. De zoektocht naar de geschikte makelaar in Arnhem kost veel tijd maar wij zijn er om je te helpen in deze zoektocht. Vergelijk daarom direct alle makelaars in Arnhem via Juiste Makelaar om de beste makelaar voor jou te vinden. Een makelaar kost natuurlijk geld maar betaalt zichzelf heel snel terug zodra je de juiste makelaar voor jou hebt gevonden. Lees hier wat de kosten van een makelaar in Arnhem zijn.

Het vergelijken van makelaars in Arnhem gaat heel snel en gemakkelijk:

Vul je voorkeuren in en ons systeem selecteert 2 makelaars in Arnhem voor je. Deze makelaars worden geselecteerd door de data van de makelaars in Arnhem te vergelijken met jouw wensen. De geselecteerde makelaars nemen vervolgens contact met je op voor een eerste (vrijblijvende) kennismaking. Daarna bepaal jij zelf welke makelaar in Arnhem je wilt kiezen.

Huis kopen met makelaar in Arnhem

Een huis kopen in Arnhem kun je zonder aankoopmakelaar doen. Hierdoor loop je echter wel het risico dat je sneller misgrijpt, bijvoorbeeld doordat je de lokale huizenmarkt niet goed genoeg kent. Daarom is ons advies om altijd een aankoopmakelaar in de hand te nemen. De aankoopmakelaar staat je bij tijdens het gehele aankoopproces. Van bezichtiging tot overdracht.

Daarnaast weet de aankoopmakelaar vaak welke huizen in Arnhem te koop komen te staan. Hierdoor ben je er als koper sneller bij om een bezichtiging te plannen én scheelt het je zelf veel tijd en stress.

Lees hier alle voordelen van een makelaar in Arnhem of vergelijk hier alle aankoopmakelaars in Arnhem

Huis verkopen met makelaar in Arnhem

Net als bij het kopen van een huis, is het mogelijk om een huis zonder verkoopmakelaar te verkopen. Er komt echter veel kijken bij het verkopen van je huis. Om er voor te zorgen dat het verkooptraject in goede banen loopt is het gebruikelijk om hier een makelaar in Arnhem te gebruiken.

Een makelaar in Arnhem doet o.a. het volgende:

 • De makelaar in Arnhem stelt de vraagprijs vast
 • Er wordt een verkoopstrategie voorgelegd
 • Het makelaarskantoor zoekt actief naar potentiële kopers
 • Bezichtigingen worden verzorgd
 • Voert onderhandelingen met de aankopende partij
 • Stelt het verkoopcontract op
 • Regelt notariële zaken en eventuele juridische bijkomstigheden
 • Vergelijk zelf makelaars in Arnhem

Huis verkocht of nieuw huis gekocht in Arnhem

Wanneer je je oude huis hebt verkocht of een nieuw huis hebt verkocht in Arnhem moet je een aantal dingen regelen. Allereerst is het verplicht om de dagen rondom je verhuizing het nieuwe adres door te geven bij de gemeente Arnhem.

Staat er een verbouwing van je nieuwe huis op de planning? Controleer dan via het Omgevingsloket of je verplicht bent een omgevingsvergunning aan te vragen. Bij deze aanvraag hoef je slechts één vergunning aan te vragen. Op het moment dat je vergunningsvrij gaat bouwen is het wel belangrijk dat je tijdens de verbouwing je aan de regels houdt. Daarnaast is het van belang dat de bouw aan de bouwkwaliteit voldoet.

Wonen in Arnhem

De groene staat aan de Rijn, de Rijnstad, de hoofdstad van Gelderland of gewoon Arnhem. De meeste woningen in Arnhem zijn gebouwd vlak na de tweede wereldoorlog. De stad staat internationaal bekend om de Slag om Arnhem tijdens de Tweede Wereldoorlog, ook wel Operatie Market Garden genoemd. Wanneer je in Arnhem rondloopt zijn de herinneringen aan deze slag niet vergeten. Er staan op verschillende plekken waar gevochten is in stad monumenten.

Daarnaast zijn in Arnhem ook veel bezienswaardigheden en activiteiten zoals: Dierentuin Burgers ’Zoo, het Nederlands Openluchtmuseum en de Sint-Jansbeek. Dit is de rivier die door de binnenstad van Arnhem stroomt en uitmondt in de Rijn. Deze prachtige rivier wordt niet alleen geroemd om de schoonheid, maar ook omdat de stad Arnhem om deze rivier is gebouwd. 

Deze populaire stad heeft rond de 160.000 Inwoners en dit aantal is in de afgelopen jaren erg toegenomen. De WOZ-waarde in Arnhem van een woning is gemiddeld € 204.000,-. Dit is de afgelopen vijf jaar met 20 procent gestegen. 

Wonen in het hartje Centrum

Momenteel is er in het Centrum van Arnhem een herstructureringsproject aan de gang, waardoor de binnenstad een compleet nieuw aanzicht gaat krijgen. Dit zal het wooncomfort in de aankomende jaren ten goede komen. In het Centrum zijn veel leuke winkels en horecagelegenheden die tot diep in de nacht doorgaan. Het uitgaansplein de Korenmarkt is een van de bekende hotspots in Arnhem waar veel mensen naartoe gaan voor een drankje. Liever genieten van de zon? Ook geen probleem, veel inwoners van de stad gaan in de zomer lekker op een van de vele terrasjes of parken zitten. 

In het Centrum wonen 6.000 mensen, dit aantal is in de afgelopen jaren erg toegenomen. Een gemiddelde woning in het Centrum kost € 163.000,-. Dit is slechts 15 procent meer dan vijf jaar geleden.

Populaire steden rondom Arnhem:

Zwolle
Enschede
Apeldoorn
Nijmegen
Utrecht

Hoe werkt het?

Start eerst met de check via de rode button

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

2 makelaars

Persoonlijke intake en selectie

Wij selecteren het aantal gewenste makelaars bij jouw voorkeuren.

De makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

Kies voor jou de beste makelaar in Amsterdam

Jij kiest de Juiste Makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die het beste bij jou past!

Dit zeggen onze gebruikers

Icons/thumb Created with Sketch.
9.7 klanttevredenheid
uit 25 beoordelingen
Icons/login Created with Sketch.
Gustavo, Diemen

1 december 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Makkelijk en snel

Ze vonden erg snel twee makelaars voor mij, daarna kon ik degene kiezen die ik graag wilde kiezen zonder dat er extra kosten bij kwamen.

Icons/login Created with Sketch.
Bassel Hafez , Zoetermeer

1 december 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Marcel is erg behulpzaam

Het was erg makkelijk voor mijn aankoopmakelaar om afspraken in te plannen voor bezichtigingen en zelfs goede biedingen!

Icons/login Created with Sketch.
Sonja, Amsterdam

27 augustus 2021

4/5 Goed

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Good!

Satisfied

Veelgestelde vragen

Hieronder lees je de meest gestelde vragen over de makelaars die actief zijn in Arnhem. Liever direct advies nodig? Neem dan contact op.

+

Wat is de top-10 makelaars in Arnhem?

Momenteel bestaat de top-10 meest verkopende makelaars in Arnhem uit de volgende makelaars:

 1. Willemsen makelaars
 2. BMV Makelaars
 3. Petra De Kleermaeker Makelaardij
 4. Roel Willemsen Garantiemakelaars
 5. Hendriks Makelaardij Arnhem
 6. Spitman Makelaars | Qualis
 7. Ditters Makelaars Arnhem
 8. Boutique Makelaar
 9. Open makelaars Arnhem
 10. Hoetink Makelaars

Meer info over de beste makelaars? Ga hier direct verder.

+

Hoeveel makelaars zijn er in Arnhem?

Op dit moment zijn er 82 makelaars die woningen verkopen in Arnhem.

+

Wat kost een makelaar in Arnhem?

De kosten voor een makelaar bij het verkopen van een huis in Arnhem, zijn gebaseerd op de verkoopprijs van het huis. De kosten van de makelaar liggen tussen de 1,00% en 1,25%.

Dit betekent dat wanneer je een huis verkoopt dat 350.000 euro waard is, de kosten van de makelaar tussen de 3.500 euro en 4.375 euro liggen.

+

Wat kost een aankoopmakelaar in Arnhem?

In de regel zijn de kosten voor een aankoopmakelaar in Arnhem tussen 0,60% en 0,80% van de aankoopprijs van het huis.

Vergelijk hier