Makelaar in Arnhem vinden: Vergelijk iedere makelaar voordat je er een kiest

Vergelijk gratis de beste makelaars in Arnhem

Makelaar in Arnhem

Op zoek naar een makelaar in Arnhem? Het vinden van een geschikte makelaar in Arnhem kan een ingewikkelde zaak zijn. Er zijn immers tientallen makelaars in Arnhem actief, waarbij iedere makelaar in Arnhem zijn eigen aanpak en specialiteit heeft. De verschillen zitten hem voornamelijk in de prijsklasse en buurten waar de makelaar in gespecialiseerd is. De zoektocht naar de geschikte makelaar in Arnhem kost veel tijd maar wij zijn er om je te helpen in deze zoektocht. Vergelijk daarom direct alle makelaars in Arnhem via Juiste Makelaar om de beste makelaar voor jou te vinden. Een makelaar kost natuurlijk geld maar betaalt zichzelf heel snel terug zodra je de juiste makelaar voor jou hebt gevonden.

Cijfers woningmarkt Arnhem

Om je een accuraat beeld te geven van de woningmarkt in Arnhem hebben we hieronder de belangrijkste statistieken op een rijtje gezet. Hierbij zie je stijgende of dalende percentages op basis van het vorige kwartaal.  Zo zie je hieronder het aantal transacties en kan je meteen zien hoeveel meer/minder dit is ten opzichte van vorig kwartaal. Zo kan je ook zien of de gemiddelde vraagprijzen in Arnhem dalen of stijgen en met welk percentage dat gebeurt.

Let op: Deze statistieken gelden specifiek voor Arnhem.

Aantal transacties

342

Verandering transacties

7.5%

Gemiddelde vraagprijs

€385.000

Verandering vraagprijs

3.2%

Top 10 makelaars Arnhem

Wie wil nu niet weten welke makelaars in Arnhem in de top 10 staan? Bij Juiste Makelaar hebben we het voor je uitgezocht. We hebben een lijst gemaakt, met verkoopstatistieken van actieve makelaars in Arnhem.

Makelaar # Plaats +/- Gem. vraagprijs Verkoopsnelheid Advies nodig?
BMV Makelaars 1 Arnhem 19 3 1
Willemsen makelaars 2 Arnhem 19 4 1
Open makelaars 3 Arnhem -15 3 1
Ditters Makelaars 4 Arnhem -12 3 1
Petra De Kleermaeker Makelaardij 5 Arnhem 9 3 1
Boutique Makelaar 6 Arnhem 41 3 1
Roel Willemsen Garantiemakelaars 7 Arnhem -9 4 1
Spitman Makelaars | Qualis 8 Arnhem 14 4 1
Van Sonsbeeck makelaars 9 Arnhem -6 3 1
LOFT MAKELAARS 9 Arnhem -14 3 1
Plaats
  • Aantal verkopen

In de lijst zijn de makelaars genummerd op het aantal verkopen. De makelaar die op nummer 1 staat verkoopt dus ook het meeste aantal woningen in Arnhem.

  • Verkoopsnelheid in sterren

De verkoopsnelheid van de makelaars wordt aangegeven in van 1 tot 5, de snelheid is gebaseerd op het gemiddelde in Nijmegen.

  • Gemiddelde vraagprijs

De gemiddelde vraagprijs is te zien in het groen of rood. Mocht een makelaar een hoog getal hebben in het groen, dan hanteert de makelaar een gemiddelde hogere vraagprijs op het gemiddelde

Kosten van een makelaar in Arnhem

Wat een makelaar in Arnhem kost is niet makkelijk te beantwoorden. Er zit een verschil tussen de kosten die je maakt voor een aankoopmakelaar en een verkoopmakelaar. Die verschillen leggen we hieronder uit.

Gemiddelde courtage makelaar Arnhem

De kosten die je maakt voor een makelaar uit Arnhem zijn meestal gebaseerd op een percentage van de uiteindelijke verkoopprijs van de woning. De kosten heten dan ook wel courtage en dat wordt als een beloning gezien van het behaalde resultaat voor de makelaar. Mochten de kosten die je maakt voor de makelaar op basis van het percentage extreem hoog uitvallen door een hoge woningwaarde valt daar natuurlijk altijd over te onderhandelen met de makelaar.

De kosten van makelaars in Arnhem zijn dus gebaseerd op percentages en die liggen in Arnhem tussen de 1% en de 1,25%. Dat betekent dat als je een woning verkoopt voor een bedrag van € 400.000 dat je kosten tussen de € 4.000 en de € 5.000 inclusief BTW zullen liggen.

> Lees hier over kosten verkoopmakelaar

Gemiddelde kosten aankoopmakelaar Arnhem

Een aankoopmakelaar in Arnhem kost ongeveer tussen de 0,6% en de 0,8% van het aankoopbedrag. Aankoopmakelaars werken vaak met een vast tarief die de makelaar zelf mag bepalen. Afhankelijk van de diensten die je afneemt bij de makelaar zal je meer of minder betalen. De makelaar uit Arnhem kost gemiddeld zo’n € 2.800.

> Lees hier over kosten van een aankoopmakelaar

Vergelijken van makelaars in Arnhem

Vul je voorkeuren in en ons systeem selecteert 2 makelaars in Arnhem voor je. Deze makelaars worden geselecteerd door de data van de makelaars in Arnhem te vergelijken met jouw wensen. De geselecteerde makelaars nemen vervolgens contact met je op voor een eerste (vrijblijvende) kennismaking. Daarna bepaal jij zelf welke makelaar in Arnhem je wilt kiezen.

> Lees hier meer over makelaars vergelijken

Voordelen van de lokale makelaar in Arnhem

Net als bij het kopen van een huis, is het mogelijk om een huis zonder verkoopmakelaar te verkopen. Er komt echter veel kijken bij het verkopen van je huis. Om er voor te zorgen dat het verkooptraject in goede banen loopt is het gebruikelijk om hier een makelaar in Arnhem te gebruiken.

Een makelaar in Arnhem doet o.a. het volgende:

  • Makelaars in Arnhem bepalen de vraagprijs
  • Er wordt een plan voorgelegd om het huis te verkopen
  • Het makelaarskantoor probeert actief potentiële kopers te vinden
  • Er worden bezichtigingen georganiseerd
  • Onderhandelingen worden gevoerd met de koper
  • Het verkoopcontract wordt opgesteld
  • De notariële en juridische aspecten van de verkoop worden geregeld

Uitgelichte makelaars in Arnhem

Er zijn een aantal makelaars in Arnhem die wij als uitgelicht beschouwen. Juiste Makelaar houdt bij welke makelaars in de omgeving van Arnhem onze klanten een professionele, positieve en fijne ervaring gegeven heeft gecombineerd met zakelijk succes uiteraard.

Van Ons Makelaars

Duidelijkheid, een persoonlijke benadering en er samen voor gaan is waar Van Ons Makelaars voor staat. Als zelfstandige makelaar heeft Wim Kemperman al meer dan 15 jaar ervaring in het vak. Naast Arnhem is Van Ons ook actief in Huissen. Dit kantoor staat je ook bij met taxaties en hypotheek advies, het is immers een belangrijk onderdeel in zowel de aan- als verkoop van jouw woning!

Meander 251, Arnhem  026 36443033

Hoetink Makelaars

Partners Tom Lamers en Broekman staan aan het roer bij Hoetink Makelaars. Aangesloten bij VBO Makelaars geeft Hoetink extra voordelen bij onder andere de marketing en naamsbekendheid. Dit geeft de mogelijkheid om snel te handelen bij de verkoop van jouw huis in Arnhem en omstreken! Naast aan- en verkoop richt Hoetink zich ook op de verhuur van enkele nieuwbouwprojecten.

Cloekplein 2, Arnhem  026 4434900

Van Asselt Makelaars

Van 18 jaar geleden begonnen op een zolderkamer naar een gerenommeerd kantoor gevestigd in Arnhem. Dit lukte Michael van Asselt met zijn kantoor, die ook actief is op de Veluwe. Het ideale beeld volgens Michael is om de juiste koper en verkoper bij elkaar te brengen, wat Van Asselt een van de best beoordeelde makelaars in Arnhem en omstreken maakt.

Gravenstraat 2D, Arnhem  026 3554000

Van Sonsbeeck Makelaars

Van Sonsbeeck makelaars is een jonge, betrouwbare en deskundige makelaarskantoor die zich richt op persoonlijk contact met haar cliënten. Van Sonsbeeck makelaars is altijd bereikbaar, zowel tijdens kantoortijden als in het weekend. Bovendien werken zij nauw samen met een erkend hypotheek- en assurantieadviseur, zodat alle cliënten alles op één plek kunnen regelen. Het doel is om de lijnen kort te houden en iedereen zo goed mogelijk te helpen. Dit maakt Van Sonsbeeck makelaars onderscheidend.

Sonsbeekweg 28, Arnhem  026 3828853

Ditters Makelaars Arnhem 

Met wel 6 kantoren is Ditters een grote speler binnen de makelaarswereld. Ditters. Arnhem werkt met een team van wel vijftien man aan de wensen en behoeften van de klant. De gemiddelde doorlooptijd van de verkoop van een woning is maar twee maanden. Met gemiddeld een 9.3 van 1476 respondenten, is Ditters een van de best aangeschreven makelaars in Gelderland!

Willemsplein 29, Arnhem  026 3033633

Het Makelaarshuys

Naast een makelaar, krijg je bij het Makeaarshuys ook toegang tot haar professionele partners. Bouwkundigen, stylisten en een vaste fotograaf zorgen ervoor dat de verkoop perfect zal verlopen. Irene Keij leidt het team van zes personen.

Mr B.M. Teldersstraat 7, Arnhem  085 0499458

BMV Makelaars

BMV Makelaars is een van de grootste NVM-makelaars in Gelderland. Dit kantoor, dat al bijna 20 jaar bestaat staat voor het full-service pakket. Met een team van 25 personen, zullen alle specifieke wensen worden meegenomen. BMV Makelaars is in zowel particulier- als bedrijfspanden gespecialiseerd.

Sweerts de Landasstraat 27, Arnhem  026 3552100

Willemsen Makelaars

Een echt Arnhems makelaarskantoor met al 40 jaar ervaring in de stad. Wilemsen Makelaars heeft een diepgewortelde naam in de Arnhemse makelaarswereld. Hierdoor heb jij het voordeel van de kennis van de Arnhemse woningmarkt, maar ook de nieuwbouw en wat de huidige overheidsregels zijn!

 

Jansplaats 29, Arnhem  026 4452751

Populaire steden rondom Arnhem

NVM makelaar Arnhem

Juiste Makelaar vergelijkt alle aangesloten makelaars waarbij vrijwel alle makelaars aangesloten zijn bij de NVM. Dit is de Nederlandse Vereniging van Makelaars, een beroepsorganisatie waarbij je alleen bij aangesloten kan zijn als je voldoet aan bepaalde kwaliteitseisen. Naast de NVM heb je ook andere beroepsorganisaties zoals VastgoedPRO en VBO.

> Meer lezen over makelaars

Huis gekocht of verkocht in Arnhem

Wanneer je je oude huis hebt verkocht of een nieuw huis hebt verkocht in Arnhem moet je een aantal dingen regelen. Allereerst is het verplicht om de dagen rondom je verhuizing het nieuwe adres door te geven bij de gemeente Arnhem.

Staat er een verbouwing van je nieuwe huis op de planning? Controleer dan via het Omgevingsloket of je verplicht bent een omgevingsvergunning aan te vragen. Bij deze aanvraag hoef je slechts één vergunning aan te vragen. Op het moment dat je vergunningsvrij gaat bouwen is het wel belangrijk dat je tijdens de verbouwing je aan de regels houdt. Daarnaast is het van belang dat de bouw aan de bouwkwaliteit voldoet.

Het wonen in Arnhem

De groene staat aan de Rijn, de Rijnstad, de hoofdstad van Gelderland of gewoon Arnhem. De meeste woningen in Arnhem zijn gebouwd vlak na de tweede wereldoorlog. De stad staat internationaal bekend om de Slag om Arnhem tijdens de Tweede Wereldoorlog, ook wel Operatie Market Garden genoemd. Wanneer je in Arnhem rondloopt zijn de herinneringen aan deze slag niet vergeten. Er staan op verschillende plekken waar gevochten is in stad monumenten.

Daarnaast zijn in Arnhem ook veel bezienswaardigheden en activiteiten zoals: Dierentuin Burgers ’Zoo, het Nederlands Openluchtmuseum en de Sint-Jansbeek. Dit is de rivier die door de binnenstad van Arnhem stroomt en uitmondt in de Rijn. Deze prachtige rivier wordt niet alleen geroemd om de schoonheid, maar ook omdat de stad Arnhem om deze rivier is gebouwd.

Deze populaire stad heeft rond de 160.000 Inwoners en dit aantal is in de afgelopen jaren erg toegenomen. De WOZ-waarde in Arnhem van een woning is gemiddeld € 204.000,-. Dit is de afgelopen vijf jaar met 20 procent gestegen.

Huis kopen met makelaar in Arnhem

Een huis kopen in Arnhem kun je zonder aankoopmakelaar doen. Hierdoor loop je echter wel het risico dat je sneller misgrijpt, bijvoorbeeld doordat je de lokale huizenmarkt niet goed genoeg kent. Daarom is ons advies om altijd een aankoopmakelaar in de hand te nemen. De aankoopmakelaar staat je bij tijdens het gehele aankoopproces. Van bezichtiging tot overdracht.

Daarnaast weet de aankoopmakelaar vaak welke huizen in Arnhem te koop komen te staan. Hierdoor ben je er als koper sneller bij om een bezichtiging te plannen én scheelt het je zelf veel tijd en stress.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!

Veelgestelde vragen

Hieronder lees je de meest gestelde vragen over de makelaars die actief zijn in Arnhem. Liever direct advies nodig? Neem dan contact op.

Hoeveel makelaars zijn er in Arnhem?

+

Op dit moment zijn er 82 makelaars die woningen verkopen in Arnhem.

Wat kost een makelaar in Arnhem?

+

De kosten voor een makelaar bij het verkopen van een huis in Arnhem, zijn gebaseerd op de verkoopprijs van het huis. De kosten van de makelaar liggen tussen de 1,00% en 1,25%.

Dit betekent dat wanneer je een huis verkoopt dat 350.000 euro waard is, de kosten van de makelaar tussen de 3.500 euro en 4.375 euro liggen.

Wat kost een aankoopmakelaar in Arnhem?

+

In de regel zijn de kosten voor een aankoopmakelaar in Arnhem tussen 0,60% en 0,80% van de aankoopprijs van het huis.